סקר

pink panther 8

New member
ד"ר האוס...

יש לד"ר האוס את המראה של יו לורי ואת האופי הסקסי והמושך שפשוט בא לאכול אותו הוא כזה חמוד שאני פשוט נמסה כל פעם
מחדש!!!

belle21

New member
../images/Emo163.gifאם כבר התחלתי סקר...

אז אולי כדאי שאני גם אענה עליו...
לכל אלה שאמרו ששניהם- גם יו לאורי וגם ד"ר האוס, יש לי שאלה כזאת- אם לא הייתם מכירים אותו כד"ר האוס, אלא רק כיו לאורי בסטוארט ליטל, גם הייתם חושבים שהוא מדהים? אני חושבת שכבר אמרתי את זה בעבר- זו הדמות הצינית שלו שנותנת לו המון סקס אפיל... טוב, נו, אולי גם כי בלי קשר הוא חתיך...
ובכל מקרה- אמרו כאן כבר, ואני אחזור על זה- האוס- וכל מילה נוספת מיותרת...

שאלת

את אלה שבחרו בשניהם, ובכן, בתור היחידה שבחרה ביו לורי אני חושבת שגם אני יכולה לענות. חשבתי שהוא מדהים לפני שהכרתי אותו כהאוס, כי הכרתי אותו בתור קומיקאי בריטי מעולה.

ranzz

New member
סידרה על רפואה.. דיאגנוזה מבדלת..

תסריטים מבריקים, ציניות אדירה, דמויות עמוקות, היסטוריה לפירושו של הצופה. ללא ספק סידרה גאונית. ומה שיש לכם לדבר עליו זה כמה חתיך השחקן הראשי.

Hieros Gamos

New member
אתה תמצא את זה בכל פורום שיש בו

בנות ואי שם בנושא קיים בנאדם שנראה אפילו remotely טוב. וואו אני משלבת כל כך הרבה אנגלית שזה מבלבל אותי. אל תדאג עוד. פאק שבוע ויומיים... יש פרק חדש..

Hieros Gamos

New member
LOL

אבל הוא לא כזה זקן... הוא בן 46 נדמה לי... והוא נורא צ'רמינג כזה.. מכיר זהות בדוייה? הדמות הכי אהובה עלי שם זה ג'ק בריסטו- אבא של סידני- שהוא בערך בן 100...לא אבל הבנת את הכוונה. יש להם מן סקס אפיל כזה *shrug*

ranzz

New member
נו בסדר.. כמו שון קונרי

נראה לי שהוא כ"כ זקן שהוא כבר הולך עם חיתולים ומקל (ולא בגלל שהוציאו לו חלק מהשריר ברגל) ועדיין חצי מהבנות בעולם אומרות שהוא סקסי.. בנות..

Hieros Gamos

New member
שון קונרי?!

באמת?! טוובבב.. אבל יו לאורי ממש כן... חוצמזה רק בשביל העיניים שלו הייתי עושה הרבה

pink panther 8

New member
גם אני רואה זהות בדויה-וגם אני

אוהבת את ג'ק בריסטו הדמות הכי אהובה עליי הוא כוסון!!! אז מה עם הוא זקן יש לו משהו מושך לא יודעת הדמות והמראה שלו ביחד זה סקס אפיל במובן המילה אצלו ואצל האוס למרות שהאוס לא זקן הוא צעיר כפרות עליו כוןסון יותר מיו לורי אין!

Wolverchenus

New member
יו לאורי כן זקן

בייחוד בשביל בת 13, במיוחד מאחר והוא יכול לא רק להיות אבא שלך, אלא סבא שלך.

Hieros Gamos

New member
הוא כולו בן 46 אל תגזים...

כאילו, ברור שיש אפשרות. אם הוא היה עושה ילד בגיל 16 והילד שלו היה עושה ילד בגיל 16 אז זה מאוד הגיוני אבל להירגע..

pink panther 8

New member
ממש לא בסך הכל בן 46!

הבן-אדם פשוט כוסון ואיזה אבא שלי ואיזה סבא שלי!!!

Hieros Gamos

New member
בבקשה די להגיד כוסון על כל השחקנים

שאני אוהבת... זה הורס לי לחלוטין..

למעלה