ואלס עם באשיר!
הרבה זמן חיכיתי להזדמנות, והשבוע היא הגיעה. אפשר לומר שאומנם נהנתי מהסרט אבל אחרי כל השבחים, הפרסים והציפיות די התאכזבתי. הוא היה יותר מדי מפוזר לדעתי, לא התרכז בשום דבר מסויים, פשוט כל אחד מהחברים דיבר על מה שבא לו, והטבח עצמו שהוצג כנושא של הסרט תפס קטע קטן מאוד. הסוף הפתאומי מאוד הפריע לי לעין, למה הוא לא עשה מעבר חלק יותר, למשל היה מצייר את הדמויות ואז הם היו נהפכות לצילומים? הביצוע חדשני ויפה, למרות שהאנימציה של האנשים המדברים היתה לא משהו בכלל, כבר רשמתי את זה על הטריילר, הציורים מדהימים למרות שראו שהשתמשו בפלאש והדיבור של האנשים היה נראה כמו סרט פלאש אינטרנטי פשוט. אני חושב שאם הוא לא היה מעוצב ככה הוא היה הרבה פחות נחשב, סך הכל מבחינה תסריטית אני חושב שהוא לא מתרומם, מתפזר ולא ממש פוגע בנקודות (חוץ מהסוף כמובן). כשיש סוף חזק מצפים שהוא יתקשר לכל הסרט, אבל הסוף נראה כחלק בפני עצמו. בקיצור: 7/10 המסור V עוד אכזבה. ממש. את 1 אהבתי מאוד, מותחן פסיכולוגי שמעלה שאלות רבות ואז מגיע הסוף ומסובב את כל הסיפור. 2 גם היה מעולה, אותו רעיון, קצת יותר דוחה אבל עדיין עובד יפה. 3 כבר התחיל לרדת ו-4 סתם היה מסובך, מגעיל וחסר טעם. החמישי ממשיך באותה מגמה ונהיה סרט דוחה, שכאילו חסר עלילה אלא רק אוסף פרטים שמטרתם לבלבל את הצופה ולא יותר מזה. ואפילו הסוף המצופה, שכבר היה בכל אחד מהחלקים הקודמים, הסוף הידוע שמסביר את הכל בדרכים שלא העלת בדעתך, אפילו הוא נשמט מהסרט והוחלף בסוף באנלי וידוע מראש. חבל. 3/10