שרשור היכרות

Free Lancer

New member
../images/Emo39.gifשרשור היכרות../images/Emo39.gif

כולנו כאן חדשים אז בואו נכיר אחד תשניים.
שם: גיל: מקום מגורים: סדרות חוץ מניפ/טאק: דברים שהייתם רוצים לחתוך/לנתח בגוף:(
) מידע מעניין?!: חע

hadar 6

New member
כנסו !

בגלל שהפורום חדש והכל אני מרשה לעצמי לפתוח דף של "הכרויות" כל מי שרוצה שיגיד תשם שלו ואם בא לכם תוסיפו אייסי/מסן ! אני הדר [email protected] 190207792

THE HELL BOY

New member
אני חושב שהיא לא לקויה בראייה../images/Emo87.gif

וגם לא לקוייה שמיעה. למיטב זכרוני.

Led sky

New member
אמ.. אני אציג את עצמי

דינרה בת 15 מראש העין סדרות נוספות: גאן מארקדיה, חלום אמריקאי, גראם נוטם, וספוגבוב ועוד כמה שאני רואה סתם... לחתוך את עצמי: אולי את האף אבל אני בשלבים לסגת מהרעיון. איסי 281074025

Free Lancer

New member
כאילו וואו. אני?!

שם: איתי
) סדרות חוץ מניפ/טאק: אליאס, לוסט. דברים שהייתם רוצים לחתוך/לנתח בגוף: פעם את האף, לאט לאט אני מתבגר
מידע מעניין?!: אין. סתם יש אבל אין לי כוח לכתוב. מה יש? איזה שחצן אני גאד. בעצם מה הקשר לשחצנות? אין לי כוח וזהו. רייץ' זה יוצא בטבעיות אני מתחרפןןןןןןןןןןן

dans girl

New member
|שוקו|../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo171.gif../images/Emo68.gifזו רק אני או שאני כותבת עליכם את המידע המעניין../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo3.gif הוא נשוי באושר לרחלע../images/Emo99.gif, הוא מאאאגניב../images/Emo99.gif ומטורף על ג'ניפר גארנר../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

Rachel47

New member
ועל בראדלי קופר

כן ומסתבר שרק את כותבת את המידע המעניין

dans girl

New member
|שוקו|../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif|אישלג|../images/Emo68.gifכן נורא רציתי לכתוב על בראדלי אבל לא ידעתי מה../images/Emo3.gif

THE HELL BOY

New member
אני ראשון! לעזאזאל!../images/Emo87.gif

שם: ניר. גיל: 18 יותר מחצי. מקום מגורים: מעלה חראדומים. אחלה חור, אה? סידרות: THE OC, עקרות בית נואשות, ו... הממ. טלנובלות נחשבות? (תיכף תזרקו עליי בגטים ותגרשו אותי מפה
נכון?) דברים שהייתי רוצה לחתוך- את הזין שלי. אבל הוא כבר חתוך. אז אולי את הכבד. מידע מעניין- אני משועמם כרוני. בעיקרון מבלה את זמני מול פורנו, סידרות, טלנובלות, ואה. כן. פורנו.

THE HELL BOY

New member
היא אשמה!../images/Emo87.gif

רייצ'ל (המ. לא משתמש בקיצור כי זה לא יאה לגברת
) הסיחה את דעתי במסנג'ר
!!!

למעלה