שרשור היכרות

hadar 6

New member
הייי.....

שם: הדר. גיל: 13. מקום מגורים: חור..... משו ליד טבעון ! סדרות חוץ מניפ/טאק: מחושפות !!! דברים שהייתי רוצה לנתח: ?!? לא עולה לי כרגע .....

שלום ../images/Emo13.gif

אוריה
18
ירושלים עיר הבירה
אממממ אליאס,סקס והעיר הגדולה( אני רואה שידורים חוזרים), חברים יש עוד אבל אני לא זוכרת שמות...אהה וגם אהבתי את once and again עם סילה וורד!!! אף... הוא לא משהו
אני רואה יותר מידי טלוויזיה

dans girl

New member
|שוקו|../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo171.gif../images/Emo68.gifירושלים רולאז../images/Emo47.gif../images/Emo99.gif וואנס אנד אגאן../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif.... שיין ווסטטטטטטט../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

ShiRooSh4

New member
הממ

שם:כינוי. גיל:17.5+ מקום מגורים:חור ליד ת"א סדרות חוץ מניפ/טאק:זהות בדויה
השבט
אוורווד,חברים כמובן כו' דברים שהייתם רוצים לחתוך/לנתח בגוף:לתקן את הגב הדפוק שלי ולהקטין כמה דברים.
מידע מעניין?!:I DONT WRK FOR A BANK. (טרה ז'ה וו
)

dans girl

New member
|שוקו|../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo171.gif../images/Emo68.gifreally you dont../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif זה משפט ממש טוב../images/Emo6.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

dans girl

New member
|שוקו|../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo171.gif../images/Emo68.gifרגע גם לך יש גב דפוק../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo12.gif

ShiRooSh4

New member
כןןן נורא!(וסורי על הדיליי)

נראלי יש לי עקמת אבל אני מזניחה את זה.. ואני לא נרדמת בלילות כי כואב לי הגב. בע

dans girl

New member
|שוקו|../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo171.gif../images/Emo68.gifגם לי יש../images/Emo9.gif ואל תזניחי את זה... כדאי שלפחות תלכי לראות כמה יש לך... כי אני עושה פיזיותרפיה בקבוצה (בראשון לציון, אם את גרה באזור תבואי את תהיי נקודת האור היחידה שלי שם בין הילדים הקטנים או המוזרים) וזה ממש עוזר../images/Emo9.gif

ShiRooSh4

New member
אל דאגה.

אחותי עובדת בחברת בריאות של פיזותרפיה
פשוט עמוס לי אין לי זמן לכלום.. ראשל"צ קרוב לחולון נכון?*בורה* אני ישמח..למרות ש..אני לא בטוחה שזה עקמת.. אני ישלח לך מסר ויכתוב לך.

Thy

New member
אנייי :]

שם: עמית גיל: 17 וחצי ככה מקום מגורים: גבעתיים סדרות חוץ מניפ/טאק: יש הרבה באפי אוסי סקראבס 24 לוסט ועוד הרבה דברים שהייתם רוצים לחתוך/לנתח בגוף: אין ממש

limors2

Active member
בלופבלופבלופ../images/Emo54.gif

שם: ליאורה גיל: 18 וכמה חודשים מקום מגורים: י-ם סדרות חוץ מניפ/טאק: אליאס
, חברים, סקראבס ועוד כמה דברים שהייתם רוצים לחתוך/לנתח בגוף:() כלום כרגע.... מידע מעניין?!: אין!!! אני משעממת כלכככךךךךךך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

dans girl

New member
|שוקו|../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo171.gif../images/Emo68.gifעאלקקקק היא מטורפת../images/Emo6.gif ואובססיבית ל-47 (עאלק רק היא... חצי מהפורום פה../images/Emo6.gif), יש לה את העונה ה-1 של זהות בדויה../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif, והיא ירושלמית../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif מאאאגניבה../images/Emo11.gif

RenanaD

New member
אני ../images/Emo131.gif

שם: רננה גיל: אוטוטו 17 מקום מגורים: אהם
סדרות חוץ מ-"ניפ/טאק": זהות בדויה
דברים שהייתם רוצים לחתוך/לנתח בגוף: לא שאני מושלמת, אבל לא הייתי משנה כלום מידע מעניין: none

dans girl

New member
|שוקו|../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo171.gif../images/Emo68.gifאפחחחחח none עאלק../images/Emo6.gif היא סופרננע../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif, היא נסגדת../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif והיא נוטה להציל את העולם תוך כדי למידת 47 מקצועות שהיא מקבלת בהם 100 בבגרות../images/Emo3.gif../images/Emo99.gif

RenanaD

New member
הו, הייתי מתה לקבל 100 בבגרות!../images/Emo131.gif

ו... יש לך בעיות עם ה-none שלי?!

dans girl

New member
|שוקו|../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo171.gif../images/Emo68.gif../images/Emo6.gif חלילע, אני חושבת שה-none מאוד שקסע עלייך../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

למעלה