שרשור היכרות

ShiRooSh4

New member
האמת שחשבתי שרק אני רואה תדברים

האלה כשהייתי קטנה..ראיתי את כל הסדרות המצוירות

dans girl

New member
|שוקו|../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo171.gif../images/Emo68.gifבתור ילדע נטולת כבלים שפעם הייתה מבלה בערך 4 שעות ביום מול הטלוויזיה, אני יכולה לומר שכיסיתי את מירב התוכניות ילדים בערוץ 1../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ShiRooSh4

New member
גמני../images/Emo6.gif

אהה היית רואה "להיות איב","תיכון הלבבות השבורים","דגראסי" וכאלה? ד"א,גמני נטולת כבלים

dans girl

New member
|שוקו|../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo171.gif../images/Emo68.gifאת צוחקת עליי../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif להיות איב זה בערך הסדרה שהכי חיכיתי לה בערוץ 1../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif כאילו זה עם פלר סביל - זו שמשחקת את רובי בעונה 5 של השבט, ויש שם עוד מלא שחקנים מהשבט... יש לי את כל העונה הראשונה מוקלטת+כל העונה השניה חוץ מה-3 פרקים האחרונים (שגם לא ראיתי../images/Emo70.gif פספסתי את הנשיקה שלה ושל ג'יי בוניאן *מתאבדת*) בקיצור, מה שאני מנסה להגיד פה, זה שדיויד דה לאאאטווווווווווווווווווררררררררררררררררררררררררררררררררררררר הוא אלוהים../images/Emo9.gif (אדם לה בו../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif) דגראסי ראיתי עד שזה עצבן אותי (למרות שקרייג די חמוט) ותיכון הלבבות השבורים ראיתי מדי פעם... אבל ביאינג איבבבבבבבבבב../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif שנייים שאני מחכה שזה יגיע לארץץץ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ShiRooSh4

New member
וואלה?!:-*

רגעעעע! מי זה ג'יי בוניאן?(לא מתמצאת בשמות) וזהיתי את רובי לפי איך שהיא לפעמים מעוותת תפה שלה
ואדםםםםםם
OMG השווה הזההה1!
איך בחלום שלה הוא אליה ומתחיל להוריד תבגדים
אם רק הייתי מקליטה את זה

dans girl

New member
|שוקו|../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo171.gif../images/Emo68.gifג'יי לא ממש שיחק בסדרה, הוא הופיע בשני פרקים בעונה 4, הוא היה כחול, זה שאיים עם מאוס, לקח ממנה את הקודים למשחק והיא צעקה עליו: "you just wait till i get bigger../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif" אבל חוץ ממנו הופיעה אחותה של אמי מוריסון (זאנדרה) ונראה לי עוד אנשים שאני פשוט לא זוכרת../images/Emo122.gif../images/Emo3.gif כןןןןןןןן זה היה פרק כה מעצבןןןןןןן כל כך כעסתיייייייי אבל ררררררר מי אני שאתנגד לראות את דייויד דה לאטורררר בלי חולצעעע../images/Emo99.gif... ד"א, אם את מעוניינת למות מעונג, כנסי ל-www.daviddelautour.com.... זה פשוט הורגגגגגגגגגגגגג אל אלוהיםםם היצור הזה../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif את מוזמנת אליי לראות את זה../images/Emo9.gif../images/Emo123.gif../images/Emo99.gif

ShiRooSh4

New member
אוי זה ממש יופייי של אתר../images/Emo99.gif

אז עכשיו אני יהיה שיר וארטן-ג-ויקס-דה-לאטור-אנדרס-קופר.(
) בקשר למאוס די נעלם לי מהראש עונה 4*חובטת בעצמי* העונה הכי יפההה
אני זוכרת רק דבר אחד
איך שקלואי(בע) עבדה על ואד והוא התעורר רק עם תחתוניםםם אלוהים אסור לי לחשוב על זה יותר מדיי אני ימות
ד"א:כמה עונות יש ללהיות איב? ו-דפע
אי לוב יו
.

dans girl

New member
|שוקו|../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo171.gif../images/Emo68.gifחיחחחח קודם כל מאמי, וויקס את לא, כי וויקס זו רק אני, ואני יכולה להוכיח לך את זה (try me../images/Emo123.gif - תשאלי מה שאת רוצה על דן שיש איפשהו באינרנט, אני יודעת אותו... הוא באמת התחום בסדרה הזו שיש לי את הידע הכי גדול עליו...אפילו התחרתי עליו עם עוד מישי מפורום השבט ואני זכיתי בו והיא כפרס תנחומים בואד!! ועשינו חתונה וירטואלית!! זה היה כה גאוני../images/Emo6.gif) אבל כל שאר השמות די הולמים אותך../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo70.gif התמונה של ג'יי בוניאן מעונה 4 - ../images/Emo26.gif לא רואים אותו כל כך, אבל אני בטוחה שאת תזכרי את הסיטואציה עם התמונה../images/Emo9.gif הקטע שה*ונע ההיא עשתה לואד היה כה טוב../images/Emo6.gif כה צחקתי../images/Emo6.gif, סורי אני פשוט לא יכולה להגות את שמה... ויש לי סיבות... מצד שני, יש לי גם סיבות לצחוק על המטומטמת שמשחקת אותה עד מוות../images/Emo123.gif../images/Emo123.gif../images/Emo123.gif../images/Emo123.gif יש לך אייסיקיו../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif זה יחסוך להמון אנשים פה דיאלוגים מיותרים../images/Emo6.gif אהה ולביאינג איב יש 2 עונות בנות 13 פרקים כל אחת... זה כה מעט../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif שלא לדבר על העובדה שדייויד שיחק רק ב-14 פרקים../images/Emo7.gif

ShiRooSh4

New member
השיער שלו מוכר לי../images/Emo122.gif

ואיסי אני לא מתחברת כי אז אני יסחף בדיבודים ואני צכה ללמו לבגרויות וכל זה
אחרי הבגרויות נדבר כמה שאת רוצה
וזה לא פייר
לא ידעתי שהוא נשוי
ומה הבעיה עם קלואי?
היא סתם פוסטמה. הלוואי היה לזה עוד פרקים..ממש אהבתי..

IkMfNiY

New member
שוקו בננה פרח באמת.. ../images/Emo42.gif

לא צריכה לשנות כלום, היא מושלמת!
יעל

dans girl

New member
|שוקו|../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo171.gif../images/Emo68.gif../images/Emo3.gif תראו מי שמדברת../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif אין דבר כזה מושלם../images/Emo3.gif אבל אם כבר מישי מבין שתינו קרובה לזה יקירתי, זו בטח את../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

THE HELL BOY

New member
את נשמעת משעשעת../images/Emo87.gif

אני שמח שיש לנו מטורפת על אייקונים פה
אני ניר.

Rachel47

New member
אוו אוקה

אתה יודע שאם אתה צריך משו אני פה בשבילך...

dans girl

New member
|שוקו|../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo171.gif../images/Emo68.gifאני חושבת שהוא צריך את הכדורים שלו...../images/Emo3.gif

dans girl

New member
|שוקו|../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo171.gif../images/Emo68.gif../images/Emo9.gif יאאאא אני משעשעת כפול 2../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif אם עוד 45 אנשים יגידו לי שאני משעשעת, אני אהיה משעשעת כפול 47../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif שלא תגידו שהנכשל ב-006 משקף את הידע שלי במתמ' הא../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

dans girl

New member
|שוקו|../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo171.gif../images/Emo68.gif../images/Emo9.gif אני משעשעת../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif יא../images/Emo9.gif כיף לי../images/Emo9.gif אני משעשעת../images/Emo9.gif היי ניר../images/Emo13.gif אתה איש חביב../images/Emo9.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif אני משעשעת../images/Emo9.gif ואני לא מטורפת על אייקונים../images/Emo3.gif, אני סתם מטורפת../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif ואני גם משעשעת../images/Emo9.gif

למעלה