בואו נפתח שרשור ענקי

j a g f r e a k

New member
מה שקרה שזה ש- ../images/Emo58.gif

הייתה להם שיחה מאוד טעונה רגשית, ובמהלכה הם בערך הודו שהם אוהבים אחד את השני ושהם לא רוצים לאבד אחד את שני... ודבר אחד הוביל לשני ואז הם התנשקו... זו די הייתה יוזמה של מאק לפי מה שראיתי אבל הוא לא דחה אותה והוא נישק אותה בחזרה.. אם את רוצה את הדיאלוג המלא, יש אותו ב- The Rose Garden. אני בכלל אמורה ללמוד לספרות!!! מה אני עושה ?!

shipper heart

New member
אני די בטוחה שאני היחידה פה שהיה לה

את זה *טוב כמעט היחידה* על המחשב וזה על הדיסק....בטוח שיש אתרי שיפרס שיש את זה בהם אבל אישית לא נראה לי שלמישו פה יש את זה....אולי לאלעד

cjharm

New member
לחזור ללמוד...

ומהר!!!!!!!!!!!!!!! יו, אני לי כח!!!!!!!!! יש לי מסיבה היום וממש לא בא לי!!!!!!!!! אני חייבת ללמוד לשון, ואני רואה קלטות של ג'אג, אני חייבת להפסיק!!!!!!!

dana810

New member
../images/Emo39.gif../images/Emo39.gifבואו נפתח שרשור ענקי../images/Emo39.gif

וחדש.. lets state 4 the record שם: גיל: מתי נתגלתה החיבה הלא מוסברת לג'אג: עיסוק בחיים: דמות אהובה: פרק אהוב: אם היה כבר שרשור מסוג זה אני מתנצלת מראש
זה ייתן לנו החדשים הזדמנות להתעדכן קצת..

j a g f r e a k

New member
גם לי אין כוח............ ../images/Emo4.gif

גם לי יש מסיבה היום ודוקא אני מאוד רוצה ללכת כי ממש אין לי כוח ללמוד עוד ספרות! בהצלחה בלשון!!!

cjharm

New member
גם לך!

בספרות................................ בלה!!!!!!!!!!!!!!1 זהו מעכשיו עד 20:35 אני לא נוגע במחשב!!!! זה אסור !! מחשב = שטן (עד 8:35) מ - ע - כ - ש - י -ו --!

cjharm

New member
הצלחתי!!!!!!!!!!!!

בערך........ טוב אני הולכת למסיבה
ביייייייייייייייייי

dana810

New member
אני אתחיל?

קוראים לי דנה אני בת 18 סיימתי תיכון ואני עוד מעט מתגייסת הדמות האהובה: הארם, יש מישהו יותר מושלם ממנו? הפרק שהכי אהבתי עד עכשיו: הפרק שהיה לא מזמן, את השם אני לא זוכרת אבל זה שתבעו את מאק ופארו על רצח בעלה החיבה התגלתה לפני חודשיים בערך.. תמשיכו אותי.. :)

shipper heart

New member
רעיון נחמד....

^הפרק שאמרת זה-people vs. mac שם:גל גיל: אני כותבת תאריך לידה במקום...5.3.1989 עיסוק בחיים: לישון ולהוריד פרקים של ג'אג...סתם אממ לומדת-כיתה ט' בלה. דמות אהובה: בעיקרון הארם אבל אני חולה גם על מאק, סרג'יי, AJ, ובוני!!! פרק אהוב: סורי אבל Lifeline לויכולה לבחור פרק ששודר כבר....Lifeline לשלטון!!!

j a g f r e a k

New member
../images/Emo42.gif

ליאור.... ואני בת!!! (סורי על ההתקפה, זה נובע מתסכול של שנים) 16 לפני משהו כמו שנתיים שלוש התחלתי לראות בערוץ שלוש מתוך שיעמום באיזשהו ערב, ומאז התמכרתי והתחלתי לראות גם בסטאר וורלד. בנתיים אני תלמידה בכלא נידח. מאק... (אני גם חולה על הארם, אבל מאק ממש מותק!) והפרק האהוב עלי הוא : Lifeline (איך לא?) נהנתי....

shipper heart

New member
יוהוווו לייפליין!!!! גו לייפליין!!!

סורי...חח הייתי חייבת...יש לי מחסור בשיפרס מומנטס...זה לא פייר... ואני גם רוצה שהחלק השני של NL ירד..בלה...חח גו בוני!!!

cjharm

New member
רעיון טוב!!

שם : קשת גיל טוב 14 אבל ממש עוד מעט 15!!! החיבה התגלתה לפני חודשיים כזה, ואני הורגת את עצמי שלא ידעתי על הדבר המדהים הזה קודם (חזרתי משנת שבתון בארצות הברית - ולא לא ראיתי JAG!!!) עיסוק בחיים : אם עוד לא הבנתם מהודעות שלי - בעיקר ללמוד - אני חמשושית (הינה אמרתי את זה ) מרמת גן. חוץ מזה צופים, טלוויזה (THE WEST WING!!!) ולישון!! דמות אהובה : קצת קשה לבחור אבל הארם !!! הוא פשוט מושלם (רציתי להגיד מאק בגלל שהיא דמות נשית חזקה, אבל לא הארם, אין כמו הארם!) פרק אהוב : סוריי לא ראיתי ליפ ליין, אז אני חייבת להגיד שאני ממש אוהבת את הסוף של CHAINS OF COMMAND שהם שרים בבר וגם ממש אהבתי את EMBASSY

shipper heart

New member
את גם ט'?

וגמני רוצה לצאת לשנת שבתון בארה"ב!!!!!!!! בלה... חחח אה שכחתי לכתוב אצלי- החיבה התגלתה לפני ה-מון זמן כשזה שודר ב2 בלילה בערוץ 3 וראיתי את זה (זה היה לפני איזה 2-3 שנים) ואז הפסיקו לשדר...נראה לי שזה היה רק עונה רביעית...ואז ראיתי פרק פה פרק שם כי לא ידעתי מתי זה וכשראיתי את ADRIFT בסטארוורלד נזכרתי כמה אני אוהבת את הסדרה וכמה הארם מושלם והתחלתי לראות שוףף
אה ודנה- יש עוד המון זמן עד שישודר לייפליין.... זה לא ישודר בשידורים היומיים כי זה עונה 6 והיא משודרת יומשבת וביום שבת זה רק פעם בשבוע ועד שזה יגיע לפרק 22 אלוהים ישמור....

dana810

New member
אויייייייייי

טוב זה לא שיש לי על מה להתלונן בינתיים אני משלימה את הפרקים מהעונות הקודמות אבל אני חייבת להגיד שאני מסוקרנת ט? כאילו כיתה ט? אם זה היה אליי אז לא.. אני סיימתי בצפר

למעלה