בואו נפתח שרשור ענקי

cjharm

New member
כן!!!

אני כבר בתיכון (רמת - גן) את בחטיבה? זה היה בלילה לפני שנתיים?, מעניין כי ראיתי הרבה תוכנית בלילה (12 אחת) בערוץ שלוש - היה הבית הלבן לפני זה היה ER ומשמרת שלישת וגם המלאכיות של צרלי באיזשהו שלב) טוב לא משנה שאלה- קראתי על פרק שנקרא JAG TV שווה לצפות?

j a g f r e a k

New member
אממממ הוא נחמד

אין בו כל כך שיפר מומנטס לפי מה שאני זוכרת.... אבל הוא די בסדר. רוב הפרק הוא על מאק שמתמודדת במשפט נגד אחת המורות שלה שזילזלה בה בעבר ואת המשפט מצלמים לטלויזיה...זה פרק טוב אבל אין בו כל כך שיפר מומנטס..

shipper heart

New member
כן...אצלנו זה עדיין חטיבה אבל זה לא

כזה קריטי כי שנה הבאה רק עוברים לבניין ההיסטורי ואז לבניין של יא' יב'...גם ב-ט' יש אותו בניין כמו ב-ח' רק קומה למעלה...גם כן כדורי...בע... חחח JAG TV? שווה ולא שווה...*אהמ-רנה-אהמ* יכול להיות שזה היה לפני שנתיים...אני גיליתי את זה כשהייתי אצל סבא וסבתא שלי ויש טלוויזיה בחדר ואז ראיתי את זה...חח

אוקי, הנה אני ../images/Emo13.gif

שם: זרובבל אהרון עזרא (סתם, מה לא מבינים מהניק?
) גיל: 20 מתי נתגלתה החיבה הלא מוסברת לג'אג: בערך בגיל 15 או משהו כזה, כשזה שודר לראשונה בארץ. עיסוק בחיים: תומך טכני בחברת אינטרנט דמות אהובה: שאלה קשה... כולם, האמת! הארם, מאק, האדמיראל, באד... לכו תבחרו דמות אהובה
פרק אהוב: הממם... אני נוטה לחשוב ש- Lifelines, אבל יש כלכך הרבה פרקים נהדרים שאי אפשר לבחור... Webb of Lies אולי אפילו. כן, Webb of Lies.

dana810

New member
חשבתי שאני היחידה

שכבר סיימה תיכון..
5 שנים הסידרה הזאת רצה ורק עכשיו גיליתי?!?! הדרדרותתת

גם אני מתגייס עוד מעט כנראה

מה את אומרת שנלך ביחד לפרקליטות הצבאית? זה הדבר הכי קרוב שיש לג'אג בארץ....

dana810

New member
אני אומרת:

lead the way אולי יעשו עלינו סדרת טלוויזיה אני כבר רואה את הכותרות

shipper heart

New member
אלעד אתה יכול להיכנס לנעליים של

הארם????! בלי לפגוע אבל קשה לי להאמין שמישו יכול...חח בכל מקרה אני מבטיחה לראות את הסדרה

LoLo16

New member
אני..... ../images/Emo13.gif

שם: זוהר גיל: 17 מתי נתגלתה החיבה הלא מוסברת לג'אג: לפני חודש/חודשיים... עיסוק בחיים: תלמידת כיתה י"א
דמות אהובה: מאק... והארם... זאת רק אני או שיש לו חיוך מדהים
פרק אהוב: אני ממש לא מבינה בשמות של פרקים... ואני גם לא מכירה כל כך הרבה פרקים, אז מכייוון שאני כמו רובכם (שיפרית בטירוף
) אני אלך על הקטע האחרון בפרק שמאק התפטרה...
מישהו יכול להסביר בבקשה קצת על לייפליין? נשמע לי פרק טוב

cjharm

New member
זה לא רק את!!!

החיוך שלו משגע!!!!!!!!!
הלכתי בבית ספר וכל הזמן ניסית לשכנע חברות (וגם חברים) שיש לו את החיוך הכי מדהים, משגע, מטריף בעולם!!!!! - הפסקתי כשאנשים התחילו לאיים ולא להתקרב עליי

shipper heart

New member
זה ממש לא רק את!!!

חברות שלי לא מתרחקות כי גם מהם מתרחקים (כל אחת מאיתנו והטירוף שלה) אבל הם אומרות לי לסתום...הוא פשוט בנאדם מושלם עם חיוך מושלם ועיניים מושלמות וחוץ מהפורנו הייר שיש לו בעונה ראשונה יש לו גם שיער מושלם!! האמר איי לאב יווווו בייבי!!!!

cjharm

New member
הם לא ממש מתרחקות....

ישבתי עם ידיד ,חכינו לאוטובוס ועשינו הסכם, לי אסור לרדת על אווריל לווין (הוא מאוהב בה או משהו) ולו אסור לרדת על DJE או הארם ראב (אותו בן אדם) כך שעכשיו הכל סבבה! השיער שלו בעונה הראשונה מוזר, אבל הוא עדיין הכי מהמם בעולם !

shipper heart

New member
אני מרביצה למי שיורד על האמר ../images/Emo13.gif

וחחחחח שמתם
איזה מטומטם נשמעים השמות של הדמויות כשהם עם הכינוי שלהם? ויקטור גלינדז-נגיד...בסדר->גאני גלינדז-פחחחחח שרה מקנזי-יפה->מאק מאקנזי->פחחחחחחחחחחח מטומטם כל כך.... קלייטון ווב-פסדר יפה->קליי ווב- LOL חחחחח הארמון ראב(ג'וניור)-מ-ה-מ-ם סורי משוחדת...אבל זה יפה->הארם ראב- זה נשמע מטומטם!! אני יודעת הוא תמיד פשוט מהמם!!! מדהים!!! נשוי
חיחיחי

cjharm

New member
גאני....

זה לא דרגה? או כינוי לדרגה וכמה שאני אוהבת את הארם - ואין לך מושג מה גודל החיוך שלי עכשיו - גם הארם וגם הארמון הם שמות די אדיוטים!!! למה יש שולש שרות? (שרה X3 ) סבתא של הארם, מאק והבת של הרוברטים? ובקשר להרבצות..... אותו ידיד משמש כשק איגרוף (אני רצינית!) - הוא מסכים - בלי שום קשר!!!

shipper heart

New member
גאני זה כן- זה כינוי לגאנרי סרג'נט

שזה סמל בתותחנים נדמה לי אבל יש מארין אחד שיצטרף נראה לי באמצע עונה 6 שקוראים לו ויקטור אבל כולם קוראים לו גאני. אני יודעת ששניהם שמות די אידיוטים אבל הארם לבד נשמע יותר טוב והארם ראב נשמע יותר אידיוטי מהארמון ראב. וגם החבר הזה שלי משמש מרצונו החופשי בשק איגרוף...לי ולכל החברות שלי... חחח מרביצות לו עם ספרים בועטות בו דוקרות אותו מה שאת רוצה....חחח אבל אם הוא ירד על האמר אני ארדוף אחריו וזה יהיה לא נעים חחח כי ככה אני די מרחמת עליו... *בעעעעעעעע לא רוצה ללמוד מחר!!!!!!!!!11 איך אנשים מסוגלים ללמוד 6 ימים בשבוע?!! למה אני צריכה ללמוד 6 ימים בשבוע שבועיים רצוף?! לא רוצה לקום מחר ב6:30 :&#39
:&#39
לא רוצה!!!! בצפר מטומטם!!!!

cjharm

New member
לא רוצה לעצבן......

אבל בבליך (הכלא שבו אני מבלה 8 שעות ביום ) לא לומדים יום שישי!!!!!! שהיה לך יום טוב?!

shipper heart

New member
אני גם לא לומדת יומשישי!!!

ואני מבלה מקסימום של 7 שעות בבצפר
פשוט עושים לנו חופשת מחצית קצרה של יומיים ככה שיהיה סופשבוע ארוך כזה של שישבת ראשון שני ולכן מביאים אותנו שבועיים רצוף לבצפר ביומשישי.... אנחנו לומדים אמנם רק 4 שעות (פעם אחת עם המערכת של יומראשון ופעם עם המערכת של יומשני...ביומראשון זה מוריד לי רק שעה כי אני לומדת 5 שעות אבל במערכת של יומשני אני אלמד רק 2-3 מתוך 7 כי אז יש את הטקס סיום של מרוץ הלפיד של הי"בניקים) אבל עדיין צריך לקום באפס ולחזור הביתה בשעה שעוד הייתי אמורה לחלום בה...אבל כשיהיה לי חופש בראשון שני אני אשמח

cjharm

New member
4 שעות בשביל שלושה ימי חופש....

כיף!! את האמת אני לא "מבלה" 8 שעות בבית ספר, יש יומים של שמונה, עוד יומים שבע ויום של שש. מאיפה את?

shipper heart

New member
אני אגיב על שתי ההודעות-

אני מחור שקוראים לו יבנאל זה 15 דקות מטבריה 30 דקות מעפולה....אני לומדת בכדורי (כן כן...בלע) ואני מבלה ממש מעט זמן בבצפר...חח זה ככה- ראשון-5 שעות שני-7 שעות שלישי-6 שעות רביעי-7 שעות חמישי-5 שעות...חח שעות לימוד כן? שעות רגילות זה אמממ פחות נראה לי...בואי נראה מ7:30 עד 13:30 שזה 7 שעות זה 6 שעות. מ-9:10- 13:30 זה אמממ ממש מעט חח 4:20 זה חמש שעות של יומראשון.5 שעות של יומחמישי זה מ 8:15-12:40 שזה 4:25 אבל משחררים אותנו לפני אז זה 4:20 בערך...יומשלישי זה 6 שעות מ8:15-13:30 שזה אמממ 5:15 שעות...המון זמן...חח ושעה מתוך זה זה הפסקות...
ובקשר לשינונים- גם אצלי בחברים אומרים לי לשתוק ולתת לשחקנים לדבר...חח אני וחברה שלי התחלנו לשחק סצנה בהפסקה אחת בשכבה והמורה לאנגלית שלנו ישבה כזה על הספסל מולנו...חח הפחדנו אותה...LOL ואז התחלנו לצעוק כמה שJK זו*ה וכמה שאנחנו שונאות אותה וכמה שאנחנו אממ לומשנה...חח הפחדנו אותה לגמרי חח

cjharm

New member
קראתי עכשיו את הכרטיס

האישי שלך, גם אני לומדת דברים בעל פה - פרקים שרים וכו' - לפני שבוע נפגשנו כמה חברים וראנו פרק של חברים וכל עשר שניות הם היו צרכים להשתיק אותי, וזה אחרי שהם היו נחמדים ובקשו יפה "קשת, אולי תתני פעם אחת לשמוע את השחקנים אומרים את הטקסטים?!" אבל זה ממש כיף!!!!!!!!!

למעלה