בואו נפתח שרשור ענקי

mooma16

New member
מנצלשת את השירשור..

כן אני יודעת כמה אלעד שונא שפותחים סתם חדש.. :) מה שלומכם? מזמן לא הייתי פה! כבר בכלל לא יוצא לי לראות ג'אג בלילה כי אני נרדמת מוקדם מאוד ואין לי מושג מה קורה.. החלטתי לראות רק לפעמים אבל לראות את העונה השישית.. ולכן אם מישהו יוכל להסביר לי מעט על העונות 4 5 שאני יהיה מעודכנת כי אין לי שום סיכוי לראות את העונות האלה כמו שצריך.. אני יודה לכם מאוד! לא מזמן ראיתי את הסרט 'ברוס הגדול מכולם' (הצתה מאוחרת.. אני יודעת) ומאק הלא היא קתרין בל המהממת שלנו הייתה שם! ממש הופתעתי.. היא הייתה מ ה מ מ ת! חוץ מהתסרוקת, מה זו התסרוקת המזעזעת הזאת שהייתה לה? שיגועים.. :) ערב טוב!

shipper heart

New member
Lifeline!!!!! אני אקח את הכבוד...יש

לי גם אנימציה שתסביר מה קורה שם אם את רוצה *אזהרה 5 מגה אהמ*
אוקיי זה המסיבת אירוסין של מאק ומיק בבית של האדמירל. הארם שלא בדיוק אוהב את מיק ומאוד מאוד אוהב את מאק (מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד.........מאוד מאוד.....מאוד........מאוד) לא כל כך מרוצה מהחתונה אבל לא אומר את זה....הוא יוצא כרגע עם רנה. עכשיו- הארם יוצא החוצה לחכות לרנה שעוד לא הגיעה ומאק יוצאת איתו, היא אומרת שהם ידברו על איזשו תיק ששניהם עובדים עליו אחד נגד השני ובמקום זה מתפתחת ביניהם שיחה על כל מה שקרה או/ו יכל לקרות ביניהם-פלאשבקס כאלה- מסיילנט סרביס, דת' ווטץ', בומרנג, לרוסיה באהבה ועוד מלא מלא.... בסוף הארם פחות או יותר מודה בזה שהוא אוהב אותה (ציטוט בחתימה שלי זה ההתחלה-הוא בא בעקבות מה שברמבי אומר בפיפול וס. מאק על זה שכולם קצת מאוהבים במאק...ואז אני עומדת להתפוצץ אני צכה לראות את זה שוף...איזה מזל שהדיסק בהישג יד
יחד עם אדריפט
ויש לי את הפרק הראשון (שני החלקים) על המחשב....לומשנה-ואז הם מתנשקים (אנמיציה!!!!) ואז כזה- יוב גט סאמוון הו'לל אולוויס לאב יו ואז מאק אומרת משו כמו-תראה את זה כפרידה והיא נכנסת פנימה...בעע הארם נכנס אחריה ואז האדמירל כזה מעלה את הארייט לפול לוטננט או משו כזה ואז הוא מראה את העוגה ורואים כזה את הארם ומאק צמודים והידיים שלהם כזה נוגעות אחת בשל השני והם שניהם כאלה עצובים...והלב נשבר!!! אני הייתי חייבת להוריד גם את אדריפט אחרי זה...חח

LoLo16

New member
תודה רבה גל../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

וואו, אני חייבת לראות את הפרק הזה
(מאורסת לברמבי
...
) ואני גם חייבת לראות את האנימציה שיש לך
יש דבר נורא מוזר בסדרה הזאת... יש פרקים שהארם ומאק נראים מאוהבים לגמרי, ויש פרקים שהם נראים כאילו הם לא סובלים אחד את השני...

shipper heart

New member
הם תמיד מאוהבים אחד בשני הם פשוט

לא תמיד מראים את זה...חחח וכן מאורסת לברמבי עד כמה שזה נשמע דוחה... יש לך איציק? מסנג'ר? אני יכולה לשלוח לך...או שאני אתן לך את הקישור לזה אבל זה בקושי זז שם.... בבקשה

LoLo16

New member
153001531

אבל הוא דיי עושה בעיות, אז אם יש לך לינק זה יהיה מצויין

shipper heart

New member
זאת הנשיקה מLL

http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/p/a/d/_/f/o/o/t/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200308061736498386/200311282333097005/mac_and_harm.gif את יודעת מה לעשות נכון? את מעתיקה את זה ומדביקה בפס כתובת. עשיתי גם את הנשיקה מDEATH WATCH יש פאשלה קטנה באמצע אבל זה עדיין יפה. http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/p/a/d/_/f/o/o/t/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200308061736498386/200312051843518601/Harm_and_Mac.gif הנה...זה מ319. עשיתי גם אנימציה של הסרטון פתיחה של עונה ראשונה אבל לא העליתי אותו לאינטרטט אז אין לי.

C.R

New member
אה.. כותרת../images/Emo28.gif

שם: כרמי גיל:17 מתי נתגלתה החיבה הלא מוסברת לג'אג:שנה בערך.... עיסוק בחיים:אה....חסרת עיסוק...תלמידה? דמות אהובה: ווב והארם...אבל זה לא מיוחד כבר... פרק אהוב: אה... לא יודעת.... כולם? הכי אני חושבת שזה זה יהיה הפרק שהארם לבש בגדים שחורים ושם כזה פסים שחורים ונראה הלך לאיפושהו סטייל אני לא זוכרת יותר מידי....רק את הארם....

Blue Koko

New member
----

Hello! אני חדש פה... שם: תום גיל:15 מתי נתגלתה חיבתי: הייתי רואה את הסדרה לפני כמה שנים, ואז הפסקתי לראות אותה... כשגיליתי שמשדרים את כל הפרקים אז מיד חזרתי לצפות :) עיסוק בחיים: לא מוגדר דמות אהובה: אדמירל צ'גווידן. דמות סמכותית ומאוד ישירה, אך בעלת צדדים נסתרים וגילויי אישיות :) פרק אהוב: כולם בעיקר... גם את אלה שאין בהם סצנות אקשן ודברים מגניבים. תמיד נחמד לראות בית דין צבאי. הפרק שהכי אהבתי הוא הפרק עם הצלף ההוא, שאני כבר לא זוכר הרבה ממנו...

למעלה