הידעת ש...../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif
ל-"rebelde" יש 320 פרקים. בחודש יוני תגיע לסיומה העונה הראשונה של הסדרה,ומיד אחריה תחל העונה השנייה שתימשך עד דצמבר ותביא איתה דמויות חדשות והרבה הפתעות.עדיין לא ידוע אם תהיה עונה שלישית או לא,אבל מפיק הסדרה (פדרו דמיאן),סיפר שהלהקה תמשיך להתקיים בכל זאת כי היא זוכה להצלחה רבה מאוד. השחקן המגלם את אנריקה (פטריסיו בורגטיי) נשוי במציאות לשחקנית המשחקת את התפקיד הראשי בטלנוסלה "לוסיה שלי"(לוסיה). לטיסיה פרדיגון (המגלמת את מיירה,דודה של לופיטה),עשתה סיליקון בחזה בגיל 24! דולסה מריה (רוברטה) ואלפונסו הרירה (מיגל) חברים במציאות והם נפרדו,חזרו,נפרדו ושוב חזרו!שיא עולם ממש..מגיע לכם צל"ש!כפיים.. למאיטה פולני או איך שלא כותבים את השם משפחה שלה... (לופיטה המתוקה שלנו)מופיעה בפעם הראשונה בטלוויזיה ברבלדה וגם הפעם הראשונה שלה בהשתתפות בלהקה! נינל קונדי (אלמה ריי) השתתפה בעבר בתוכנית ריאליטי (מציאות) בערוץ נבחר במקסיקו. אנהי (מיה) בכבודה ובעצמה הוציאה 2 תקליטים!!! אנהי הייתה אנורקסית אך היא אמרה בראיון לעיתון "ויוה פלוס" שזה השפיע מאוד על התדמית שלה כיום אך הדבר היחיד שהיא מצטערת עליו בתקופה שהיא הייתה אנורקסית היא הצורה שבה התייחסה לאמא שלה. בעונה ה-2 ברבלדה (לא ברור עדיין אם היא תגיע לארץ),אלמה ריי מופיעה על המסכים עם שיער אדום אש!ממש כמו של רוברטה.מסתבר שאמא מעתיקה מבת ולא בת מאמא... אנהי מעריצה שרופה בדם של...נחשו!..הייתם מאמינים?היא מעריצה ענקית שרופה בדם של... ש ר י ת ח ד ד!כן,כן-זו שאתם מכירים מהארץ שלנו והיא אמרה אפילו בראיון שהיא יודעת להגיד בעברית "אני לא סינדרלה"(שזה השיר האהוב עליה מתוך התקליט של שרית חדד),"אל תקרא לי סנובית","אני לא מתנשאת"...והיא אפילו מדברת כך עם החברים שלה במקסיקו למרות שזה נראה מאוד מאוד מוזר...(היא הבטיחה שאם היא מגיעה לישראל היא חייבת למצוא דרך להיפגש עם שרית!) לאנהי יש ידיד ישראלי מאוד קרוב שבעברה הם היו חברים מאוד טובים.כרגע הם רק ידידים! אדי (תאו,REBELDE) ואנחליקה (ויקו,REBELDE) חברים במציאות!