הידעת

ג ב ש ו ש

New member
איזה מוזר../images/Emo12.gif../images/Emo88.gif

בתמונות החדשות של נינל היא לא עם שיער אדום
אני יודע שפעם היה לה אבל עכשיו
אממ כתבת כמה דברים שכבר רשמו אבל לא נורא.. והעונה השנייה כן תגיע

eveligne406

New member
אוף איתכם!!

כמה אפשר לחזור על אותה טעות?? חח באמתתת.. אנהי לא הוציאה שני דיסקים!!!! אנהי הוציאה ארבעה דיסקים ובסך הכל השתתפה בשמונה!!!

eveligne406

New member
דיסק שני - hoy es manana?

1.DESCONTROLÁNDOTE 2.POR VOLVERTE A VER 3.SOY COMO SOY 4.BAILAR 5.MÁSCARAS 6.FIN DE SEMANA 7.HISTORIA ENTRE AMIGAS 8.CORAZÓN DE BOMBON 9.TELÉFONO SUENA 10.NO ME COMPAREN 11.POR VOLVERTE A VER REMIX

eveligne406

New member
דיסק שלישי - enclado en mi corazon

1.SALSA REGGAE 2.ANCLADO EN MI CORAZÓN 3.PARA NADA 4.SEXY 5.A UN METRO DEL SUELO 6.PORCIÓN DE AMOR 7.CON LOS BRAZOS EN CRUZ 8.QUÍMICA 9.ESCÁNDALO 10.SALSA REGGAE REMIX

eveligne406

New member
דיסק רביעי ואחרון

שרה אותו יחד עם עוד זמר כשהייתה בת 15. primer amor- a mil por hora אהבה ראשונה

eveligne406

New member
אז עכשיו

די לחזור על אותה טעות לומר שאנהיהוציאה רק שני דיסקים, כל פעם ששואלים, אומרים -אנהי הוציאה ארבעה דיסקים והשתתפה בשמונה!!!! תחזרו אחרייייי יפהההה חח דיי זה משגע אותיייי!!!! העיקר כולם מעריצים שלהה...!!!

THE HELL BOY

New member
הידעת ש....../images/Emo87.gif

דולסה מריה שיחקה את הדמות של סילביה כשהייתה קטנה ב"לעולם לא אשכחך".
אנהי השתתפה בטלנובלה בשם "אהבה ראשונה". [יש שם הרבה מ407 וכ'ו] סבסטיאן רולי (הקטור, "רובי") היה האח של דולסה מריה ושניהם היו רעים והתעללו בדמות של אנהי. לבסוף דמותה של דולסה מריה ניסה לרצוח את אנהי בסוף החלק הראשון של "אהבה ראשונה". יש חלק שני אגב.
לטיסיה פרדיגון שיחקה גם משרתת ב"לעולם לא אשכחך"- בדיוק איפה שדולסה מריה שיחקה לזמן קצר ביותר.
השחקן רפאל אינקלאן (המנהל החביב והשובב מ"406") הביה אמור לגלם את דמותו של פסקואל אבל לבסוף וויתר מחוסר זמן?

היי אני חדשה פהה..

שלום לכולם !! אני חדשה פה ו..מקווה להישתלב..:) נ.ב. גמני חולה על רבלדה זה האתר שבניתי אליהם !! www.rebeldevive.tipo.co.il אבל מישום מה מישהו פרץ לפרטים שלי וסגר אותו...חח..ז"א שאני לא מנהלת אותו יותר...אבל זה האתר שאני בניתי על רבלדה אזז...שווה כניסה !!

למעלה