היום ב-
אנשים

שקט אמא שלי מכינה לזניה../images/Emo7.gif

יום יבוא והתאבון שלי יחזור אליי ואוכל לך את המנגל על כל תכולתו
(כולל הפחמים
) וחוצמזה עכשיו אני לא רעבה... מה זה כבר לא לאכול יממה
להזכיר לך שהייתי בת שירות- שרדתי מיום ראשון עד חמישי בלי לאכול. קטן עליי. (וזה כנראה גם למה קיבתי הצטמצמה לכך שאינני יכולה יותר לאכול מגש פיצה באותה קלות כבעבר
)

Pure M

New member
מה לזניה?../images/Emo2.gif

אני דורש את הכתובת
ואת רעבה, זה סתם פסיכולוגי, את חושבת שאת לא רעבה, אבל את מתה מרעב, למעשה, את רוצה לטרוף את כל הלזניה בשלמותה, אך מכיוון שזה לא יהיה מנומס את מוותרת בינתיים. אבל בינינו? את רעבה עד מוות.

העכביש2

New member
../images/Emo7.gif היומן ../images/Emo202.gif ../images/Emo41.gif

אז אני אפתח בוידוי: לפעמים הדברים הכי לא צפויים יגעו בך הכי חזק ממש עכשיו סיימתי לראות את הסרט "היומן"....
ואני חייב לציין ואולי תחשבו שאני מגזים: זה הסרט הטוב ביותר שראיתי בחיים לפני כמעט שנתיים, באוקטובר 2004, שיכנע אותי דוד שלי לבוא איתו לאיזה סרט--"היומן" משהו.... אני סירבתי בתוקף בהתחלה (התקציר היה משעמם), אבל בסוף החלטתי ללכת.... ולא התאכזבתי. עוד אז חשבתי שזה סרט ענק! היום אני חושב שזה סרט פשוט גדול מהחיים. למי שלא מכיר, הסיפור מספר את סיפור אהבתם של נוח ואלי ואת התלאות, העליות והירידות שהם עוברים במהלך כמה וכמה שנים של אהבות, פרידות ומה לא. ולמה הסרט כ"כ טוב? ראיין גוסלינג השחקן הזה נותן את הנשמה בסרט! הוא שחקן אדיר. לאורך כל הסרט אין רגע אחד שהוא חלש. משחק אופי מהמשובחים שנראו על המסך. תענוג לעיניים. רייצ'ל מקאדמס השחקנית הזאת עולה למקום הראשון בדירוג הנשים היפות שלי (אחריה לורן גרהאם (האמא בבנות גילמור)). ואיזה משחק!!! כביר!!! אין לי מילים! שני השחקנים האלה לוקחים את המושג "להתחבר לדמות" בצורה המילולית ביותר! ציון 100 למשחק. ועוד משהו: הטקסטים!!! זה פשוט לא ייאמן! שמילים ותמונה ייגעו בכך ככה... "ואהבות קיץ, סופן הוא מהיר ממש כמו התחלתן..." "אהבה אמיתית היא משהו שמציט את הנשמה.."
הסרט משופע בסצינות מעולות (סצינת הפתיחה, הסצינה בגלגל ענק, סצינת הרחוב
ועוד רבות). בניית העלילה כמעט מושלמת! חווית צפייה. מי שלא ראה את הסרט הזה פיספס ובגדול. ואולי בעצם: קומו עכשיו מהכסא, לכו לחנות ה-DVD הקרובה ותקחו את הסרט שייגע לכל אחד מכם בלב!
זהו ללא ספק הסרט האישי שלי. הסרט הטוב שראיתי... "היומן" דרמה. במאי: ניק קסאבטס. ארה"ב, 2004 ציון:
ואסיים בשיר, שאם היה יוצא לפני הסרט הוא בליינד היה בפסקול שלו (ועלה לי בראש בהרבה רגעים בסרט): "You're beautiful. You're beautiful. You're beautiful, it's true. I saw your face in a crowded place ,And I don't know what to do, 'Cause I'll never be with you. (James Blunt - Youre Beautiful)

WhiteShadows

New member
אכן סרט מעולה../images/Emo13.gif

אמנם קלישאתי להחריד אבל הוא עדיין טוב וראיין חתיך ביותר

אכן קיטשי בטירוף...

לא אוהבת ולא אוהבת את הסרט הזה
ולא רק בגלל שהוא קיטשי...

האמ לא קראתי מחשש לספויילרים אבל

לא יעזור חומות של תקווה זה הסרט הכי טוב שנוצר וזהו

hila3000

New member
../images/Emo9.gif ועכשיו..