היום ב-
אנשים

חה מצאתי!!!

"The album finishes on 'The Frog Prince', a song about how fame and power can change and corrupt a person. Keane claims it to be about successful singer-songwriter James Blunt who has criticised them in the press. " ידעתי שיש סיבה שאני שונאת את ג'יימס בלאנט!!! הוא בריטי והכל ועדיין שנאתי אותו ולא הבנתי למה!!!

מההההההההההההההה|:

לאאאאא
ג'יימסי שלי
מה כבר המפגר הזה [הכוונה לג'יימס] אמר על הקינים שלנו?
|מסרבתלאמין| ג'יימס וקין הם המוזיקה הבריטית היחידה שאני שומעת

חחחח מצטערת ../images/Emo6.gif

לוידעת מה הוא אמר אף פעם לא שמעתי אייטימים על ריבים בינהם... אחפש אחר אינפורמציה

WhiteShadows

New member
אז כדאי להחליף את בלאנט ומהר!

אני מציעה קולדפליי, או טראויס, או בלר... רק לא הואא!!!

WhiteShadows

New member
חחח ברור שהשיר הזה היה בפסקול

הוא וג'יימס בלאנט קיטשיים להחריד בדיוק כמו הסרט

העכביש2

New member
../images/Emo69.gif

להיות עוקצנית ולרדת על כולם לא יוביל אותך לשום מקום!

WhiteShadows

New member
הו לא התכוונתי לפגוע ../images/Emo10.gif

זה היה בצחוק
באמת שזה אחלה סרט! וג'יימס בלאנט לא כזה נורא..זה פשוט היה דורש אז מצטערת אם נפגעת או משהו. סולח?

העכביש2

New member
דבר ראשון ../images/Emo9.gif

דבר שני: ביקשת סליחה! איזה חמודה! בלי אגו ובלי ריבים
גישה טובה לחיים דבר שלישי: זכותך לחשוב מה שבא לך על כל דבר (אבל במקרה של "היומן" לא יעזור לך כי זה סרט אדיר) דבר רביעי: בוודאי שסולח!

WhiteShadows

New member
דבר ראשון: יאיי ../images/Emo13.gif

דבר שני:
דבר שלישי: אני ממש לא חושבת שזה סרט גרוע, להיפך! מאוד ניהנתי מהסרט הזה. ולמרות שהעלילה נורא קלישאתית זה דווקא שיחק טוב לטובת הסרט. וג'יימס בלאנט-אני מודה שאני לא מתה עליו אבל כל אחד ודעתו
דבר רביעי: תודה
ודבר חמישי: המ בלי שום קשר..פעם אמרתי לי שהזמנת את sings of life של פואטס מחו"ל, ורציתי לדעת אם הזמנת אותו ישירות מפינלנד או ממקום אחר? ואם יש סיכוי שאני אמצא את זה בלונדון, או לפחות את האלבום השני carnivul of rust. אני פשוט טסה לשם בקרוב וממש התאהבתי בלהקה הזאת..חשבתי אולי אני אמצא את זה שם.

WhiteShadows

New member
המ למען האמת לא כל כך בקרוב...

סוכות... ואם תהיי שם בוודאי שאבקר אותך!
תכירי לי את העיר

בע"ה אני אמורה להיות ../images/Emo13.gif

ואפילו יש לי שבוע חופש מהעבודה אז... השאלה היא אם לא נטוס לטייל באיים הבריטים אז...
בכל מקרה, יאי

למעלה