סטטיסטיקות והודעה

FallOutGirl

New member
../images/Emo40.gifסטטיסטיקות והודעה../images/Emo40.gif

המ.. לא יודעת אם יהיה לי זמן בסופ"ש ^^ ואני גם לא רוצה לגרור את זה לתחילת החודש הבא XD אז........... סטטיסטיקות D: בעצם.. אם לא נגמר החודש אז עדיין אין לי את מספר ההודעות והכותבים החודש.. אבל אני אוסיף מחר בלילה. אוקי.
עשרת הפורומים האהובים עליכם
סימפל פלאן מיי כמיקל רומנס מקפליי פול אאוט בוי טוקיו הוטל ערוץ MTV2 לוסטפרופטס גוד שארלוט אוונסנס סאם 41
עשרת החופרים שלנו
(357) Emergency Exit (316) Sacred Lie (273) xXx Lilo xXx (185) Johnni456 (132) MyBeautifulRescue (123) May Music (118) נסטי XD (73) FallOutGirl (37) מאייקי 8D (27) My Beautiful Lie לא מראה מבלבב במיוחד.. שיש רק איזה 7-8 אנשים שבאמת כותבים. אני לא אומרת שכולם צריכים להתחיל לחפור ולהגיע לממוצע שנתי של מעל 100 הודעות בחודש אבל לפחות איזה 20-30 ^^ בעצם.. אפילו להגיב כמעט על כל שרשור (ואין הרבה!) או להעלות נושאים לדיון זה מספיק :) ועכשיו..
הודעה!
ביום חמישי הבא אני טסה. 7.8 - 2.9 במשך כמעט חודש.. 4 שבועות. אני אהיה בדנמרק ואיטליה :) יסמין (PerfectSP) תעזור כאן בניהול D: אני כמובן אנסה להכנס גם מחו"ל לפה.. ברור. כי נוו יש שם מחשב וכאלה אבל פשוט לא רציתי להתחייב על להיות זמינה לפורום ולהיות באמת אחראית עליו לגמרי כשאני לא כאן. אז זהו :) אני אפרד ממכם יפה באותו היום בבוקר חח ד"א. אני בלונדינית.

Johnni456

New member
מקום רביעיD:../images/Emo79.gif

ליאור מזלטוב, את ה-חופרת של הפורום
שחר תתחדשי, זה ממש יפה :) נכון החולצה מ-TNT?

Emergency Exit

New member
יפה שלייייי../images/Emo23.gif

מתאיםלך בלונד ומתאים לך כל מה שתעשי כי את כוסיתאש תהני בח''ול אני טסה אולי לטורקיה, ואז ווליום כינרת שיאואואו D: אבל לא בטוח שאני אטוס כי טורקיה זה זבל.. מישהו מכיר אזור בטורקיה שיש בו בגדים יפים לפחות?
חההההההההההההה אני עדיין החופרת, אני שולטת פה גם כשאני לא נמצאת! תפסיקו לחפור בתמונות הומואים סתם

Emergency Exit

New member
ובכן D:

כע וכשלא היתי את כתבת פה איזה 200 הודעות ובכלזאת ניצחתי אז.. החופרת היא את לא אני D:

PerfectSP

New member
../images/Emo152.gif ../images/Emo190.gif

זה למה שאלתי אותך באותו יום אם את בפורום פארמור^^

חעחעחעחעחע. ../images/Emo141.gif

מי עקף את מאי,מי?!?!
וואייי,ליאור,חתיכת חופרת!!! .
שחררר,מהמם לך. תתחדשי.
ואעאע,חודש שלם?! תהני,מגעילה.

למעלה