'צטערת.
M MyBeautifulRescue New member 1/8/08 #19 'צטערת. ../images/Emo9.gif../images/Emo23.gif ../images/Emo141.gif
P PerfectSP New member 1/8/08 #24 רק שתדעו, ../images/Emo190.gif שזה לא נורא חופר 300 הודעות בממוצעP: בסימפל הממוצע הוא 700 >>" ואני לא אציין אפילו לכמה אני הצלחתי להגיעXD
רק שתדעו, ../images/Emo190.gif שזה לא נורא חופר 300 הודעות בממוצעP: בסימפל הממוצע הוא 700 >>" ואני לא אציין אפילו לכמה אני הצלחתי להגיעXD
M MyBeautifulRescue New member 3/8/08 #47 הממ. ../images/Emo141.gif את מגה-חופרת,אפילו לא קרובה לליאור.
P PerfectSP New member 3/8/08 #48 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ../images/Emo190.gif המ
P PerfectSP New member 1/8/08 #22 סימפל פלאן*-* ../images/Emo190.gif לוסטפרופטס*-* היי!הוזכרתי בהודעהD: את בלונדינית?O: צבעת באמת?!O:
P PerfectSP New member 3/8/08 #42 אכןD: ../images/Emo190.gif שלומות<: הכינוי שלך הוא שילוב של שני שירים של דרים ת'יאטר
J Johnni456 New member 1/8/08 #28 חחח זה אחד המוזריםXD../images/Emo79.gif תמיד כשאני נכנסת לפורום של סאם אני מתבלבלת וחושבת שזה פורום פראמור בגלל דנה >< ועכשיו את פה מה יהיה הצעד הבא? שחר בפורום ג'וני דפ? XD בהצלחה וזה..
חחח זה אחד המוזריםXD../images/Emo79.gif תמיד כשאני נכנסת לפורום של סאם אני מתבלבלת וחושבת שזה פורום פראמור בגלל דנה >< ועכשיו את פה מה יהיה הצעד הבא? שחר בפורום ג'וני דפ? XD בהצלחה וזה..
F FallOutGirl New member 2/8/08 #29 ../images/Emo80.gifאני יכולה להבטיח לך שאני לא אגיע לפורום של ג'וני דפ XD
נ נסטי XD New member 2/8/08 #37 חהחהח אני מבלבלת אותך? יש! מובלבלים? כן, גמאני, בואי נפתח קבוצת תמיכה למבולבלים נפשית..XD יש דבר כזה מבולבלים פיזית?XD
חהחהח אני מבלבלת אותך? יש! מובלבלים? כן, גמאני, בואי נפתח קבוצת תמיכה למבולבלים נפשית..XD יש דבר כזה מבולבלים פיזית?XD
E Emergency Exit New member 2/8/08 #38 וואוו, כמה קבוצות תמיכה את מארגנת\גורמת להן להפתח.. את לא בסדר.XD
J Johnni456 New member 3/8/08 #46 כןXD../images/Emo79.gif גם כשדיברת איתי במסן בילבלת אותי וחשבתי שאת ליאת XD בכל מקרה - אני מבולבלת XDDD
כןXD../images/Emo79.gif גם כשדיברת איתי במסן בילבלת אותי וחשבתי שאת ליאת XD בכל מקרה - אני מבולבלת XDDD
נ נסטי XD New member 1/8/08 #25 תתחדשי על הבלונד ליאור, זה לא מפתיע XD חהחה סתם, ואני הכפלתי את ההודעות שלי כשלא הייתי פה כמעט. יפה XD
תתחדשי על הבלונד ליאור, זה לא מפתיע XD חהחה סתם, ואני הכפלתי את ההודעות שלי כשלא הייתי פה כמעט. יפה XD