btw בהצלחה יסמין מהניסיון העבר שלנו ביחד יסמין ~סמיילי גבות~, יהיה פה ממש כיף..
נ נסטי XD New member 1/8/08 #26 btw בהצלחה יסמין מהניסיון העבר שלנו ביחד יסמין ~סמיילי גבות~, יהיה פה ממש כיף..
F FallOutGirl New member 2/8/08 #30 ../images/Emo40.gif../images/Emo40.gifתוספת../images/Emo40.gif../images/Emo40.gif מספר הודעות 1888 *687 הודעות יותר מחודש יוני. מספר כותבים 32 *7 פחות מחודש יוני.
../images/Emo40.gif../images/Emo40.gifתוספת../images/Emo40.gif../images/Emo40.gif מספר הודעות 1888 *687 הודעות יותר מחודש יוני. מספר כותבים 32 *7 פחות מחודש יוני.
F FallOutGirl New member 2/8/08 #41 ../images/Emo80.gifאבל את לא יכולה להיות משגיחה בפורום אם את לא מנהלת כבר פורום אחר....... היא רק תהיה כאן שאני אהיה בחו"ל. ברגע שאני חוזרת - הפורום שלי בחזרה~~! מוחעחעחעחעחעחעחעחעחע.
../images/Emo80.gifאבל את לא יכולה להיות משגיחה בפורום אם את לא מנהלת כבר פורום אחר....... היא רק תהיה כאן שאני אהיה בחו"ל. ברגע שאני חוזרת - הפורום שלי בחזרה~~! מוחעחעחעחעחעחעחעחעחע.
P PerfectSP New member 3/8/08 #49 וגם בתפוז ברירת המחדל היא מנהל אחד, ../images/Emo190.gif ובדר"כ לא נוהגים לשים קבוע 2 מנהלים.. ובגלל שהיא צריכה רק לתקופה מסוימת היא פנתה למישהו שהוא כבר מנהל בתפוז<:
וגם בתפוז ברירת המחדל היא מנהל אחד, ../images/Emo190.gif ובדר"כ לא נוהגים לשים קבוע 2 מנהלים.. ובגלל שהיא צריכה רק לתקופה מסוימת היא פנתה למישהו שהוא כבר מנהל בתפוז<:
F FallOutGirl New member 5/8/08 #58 ../images/Emo80.gifחחחחחחח יאללה פתחי איזה פורום! ואז בחופש הגדול הבא אומשהו שיהיו לי יותר מ2 בגרויות אז תוכלי להצטרף אלי ועוד שנה וחצי אולי אפילו להחליף אותי
../images/Emo80.gifחחחחחחח יאללה פתחי איזה פורום! ואז בחופש הגדול הבא אומשהו שיהיו לי יותר מ2 בגרויות אז תוכלי להצטרף אלי ועוד שנה וחצי אולי אפילו להחליף אותי
P PerfectSP New member 5/8/08 #59 ../images/Emo12.gif ../images/Emo190.gif ושנה הבאה יהיו לך הרבה בגרויותD: אומרים שיא' הכי עמוס
F FallOutGirl New member 5/8/08 #61 ../images/Emo80.gifתלוי בביתספר. זה יכול להיות ככה - י"א - תנ"ך. ספרות. אנגלית. מתמטיקה. מקצוע הרחבה. הסטוריה. אזרחות. וזה יכול להיות גם במקרה שלי - י"א - אנגלית. מתמטיקה. מקצוע הרחבה. הסטוריה.
../images/Emo80.gifתלוי בביתספר. זה יכול להיות ככה - י"א - תנ"ך. ספרות. אנגלית. מתמטיקה. מקצוע הרחבה. הסטוריה. אזרחות. וזה יכול להיות גם במקרה שלי - י"א - אנגלית. מתמטיקה. מקצוע הרחבה. הסטוריה.
P PerfectSP New member 5/8/08 #62 אהההההההP: ../images/Emo190.gif אצלנו שנה הבאה יש רק 2 בגרויות[עד שנה שעברה הייתה רק אחתXD] וביא' יש הרבהD: אבל תנ"ך ספרות ואזרחות ואלה זה בי"ב אצלנו תכלס הכל קשור בבצפרP:
אהההההההP: ../images/Emo190.gif אצלנו שנה הבאה יש רק 2 בגרויות[עד שנה שעברה הייתה רק אחתXD] וביא' יש הרבהD: אבל תנ"ך ספרות ואזרחות ואלה זה בי"ב אצלנו תכלס הכל קשור בבצפרP:
P PerfectSP New member 7/8/08 #64 עולה לי' ../images/Emo190.gif אני מנהלת קטינהD: אז מה אם אני רק בת 14 וחצי
E Emergency Exit New member 5/8/08 #60 ניסיתי..../images/Emo41.gif תפוז לא אוהב אותי. אני אנסה בקרוב לפתוח לאסקייפ או משהו אבל אני צריכה שתעזרי לי כדי להצליח XD
ניסיתי..../images/Emo41.gif תפוז לא אוהב אותי. אני אנסה בקרוב לפתוח לאסקייפ או משהו אבל אני צריכה שתעזרי לי כדי להצליח XD