עדכון יומי - יום 67 ה-6.11

והם צודקים למרות שלקח להם זמן עד שירד האסימון

אני הרי אמרתי את זה כבר מהיום הראשון שהיא הגיעה ךןילה וראיתי איזה שינויים היא לבדה חוללה שם. כבר אז אמרתי שהיא המלכה החדשה בבית. חבורת ראשל"צ (רנין, אינה, שפרה, לאון וצבר) הוקמה רשמית ביום ראשון האחרון, והם היום החבורה הכי גדולה והכי חזקה בבית. בינתיים עומד בראשה צבר, אך תוך שבוע-שבועיים תעמוד בראשה אינה, ואז המשחק הולך להיות מעניין, כי מול אינה, ועוד עם ראשל"צ מאחוריה, ליוסי בובליל אין שום סיכוי לנצח.

a10a

New member
../images/Emo207.gif= נעימה(רנין), צבר, ליאון, שפרה...חחחחח

שם חדש לרשל"צ =
יותר קל לא צריך לכתוב

הדיירים עובדים על אינה במשחק הרוצח..

כולם מנחשים מי הרוצח כי מגלים להם ואינה לא מבינה למה היא היחידה שלא מצליחה לנחש..

שחר: "רצחתי את ארז טל כי כשיצאתי רציתי לאכול

והוא רצה לראיין אותי ולא נתן לי ללכת".. חחח

דורוN

New member
שפרה על יוסי: במשימה בשבוע שעבר

צבר ולאון הביאו 80 אחוז מהתקציב, אז שישב בשקט.(שכחה לציין שגם עינב הבקיעה) עוד: "ובמשימה של להיות ונסה נפסלנו רק בגללו והבת שלו"(מוזר, אנחנו ראינו שכמעט כולם נפלו מהשור) אחרי זה רנין אומרת: "אני שונאת את יוסי" ועוד שאר פנינים (מוזר, בפרק השבוע היא אמרה שהיא מאוד אוהבת אותו)

דורוN

New member
היא דברה על התקציב

היא לא רוצה שיוסי יבוא בטענות השבוע שאין תקציב בגלל שהם דברו. אבל במשימה השבוע הם הפסידו לגמרי בגלל שפרה ושות' בעוד שבמשימה הקודמת הם הרוויחו בגלל עינב.

Lomsahne

New member
קצת קשה...

לאהוב מישהו שמתנהג כמו שיוסי מתנהג בסיטואציה שהתנהג.

loli20

New member
אנחנו כבר יודעים שרנין צריכה

דחוף אישפוז כפוי , ורצוי עם מכות חשמל 200000 וולט צבועה, מוזרה , והזויה

גרינקו

New member
משפחת בולוס הבת שלכם צריכה אשפוז

דחוף התנהגות של ילדה מפגרת אם היה לכם כבוד מזמן היתם מוציאים אותה משם היא מביישת אותכם ואת המגזר הערבי בפרט היכן חונכה הילדה הזאת? רכלנית שקרנית צבועה לפני שבוע אמרה אני אוהבת את יוסי ומאחורי הגב מקללת אותו זאת התרבות הערבית? יש חיים אחרי התוכנית אני חושב שתראה את התנהגותה בתוכנית היא תברח ללונדון ושתקח איתה את שי נראה לי אהבתה אליו יותר מאהבתה לתאייסיר ולאמא ריטה

loli20

New member
המשפחה של רנין רוצה להוציא אותה משם

הראו בגיא פינס , את אמא שלה מדברת על זה שהיא רוצה את הבת שלה בחוץ . והיא בכלל משגעת את ההפקה ומתקשרת אליהם כל יום . מההפקה נמסר שהם צינזרו זמן מסך של רנין בכדי לא לעורר את תגובות המשפחה אפילו אמא שלה אמרה שהיא לא מכירה את רנין כזאת

a10a

New member
ואת כל זה בטוח לא יראו בתוכנית!!

יראו רק את הדברים "הטובים" שהם אומרים ולא את כל הליכלוכים שהם אומרים כל לילה!! פשוט מאוד ההפקה רוצה להוציא שני סוגי אנשים בבית "תרבותיים"-רשל"צ- אנשים טובים שלא מקללים לא מרכלים וממש תפארת מדינת ישראל לעומת אנשים "לא תרבותיים" (מזרחים)- שמקללים, מלכלכים, אנשים "רעים"... ולכן ההפקה לא יכולה להרוס את התדמית המזוייפת שיצרו לרשל"צ- רק שאנחנו יודעים את כל האמת!!

למעלה