סופר קקטוס אחד החזקים! נו סברס פור יו!
L Lomsahne New member 6/11/08 #72 רגע רגע... צבר משתטה עכשיו כמו שהוא עשה מתחילת התוכנית הרבה,רגע אבל אולי הוא עושה את זה כי אינה אמרה לו לא ? רגע אבל למה הוא עושה את זה בשעה הזאתי שאפחד לא רואה ? כי הרי שרל"צ "מלכלכים" מתי שאין צופים.אז רגע מה זה אומר בעצם ?
רגע רגע... צבר משתטה עכשיו כמו שהוא עשה מתחילת התוכנית הרבה,רגע אבל אולי הוא עושה את זה כי אינה אמרה לו לא ? רגע אבל למה הוא עושה את זה בשעה הזאתי שאפחד לא רואה ? כי הרי שרל"צ "מלכלכים" מתי שאין צופים.אז רגע מה זה אומר בעצם ?
ה הופ טשטוש New member 6/11/08 #77 שיפרה אמרה לפני כמה דקות מה שי אמר לה: הוא אמר לה שאף אחד מהם לא הולך.. והיא סיפרה את זה לרנין חבורת זבל שכמותם
שיפרה אמרה לפני כמה דקות מה שי אמר לה: הוא אמר לה שאף אחד מהם לא הולך.. והיא סיפרה את זה לרנין חבורת זבל שכמותם
L Lomsahne New member 6/11/08 #84 אני כבר לא יודע מה לחשוב... אם אנשים פה שומעים בצורה סלקטיבית,מדמיינים,מפנטזים,ממציאים. שפרה אמרה ששי אמר שאף אחד לא מהם לא הולך כלומר שאפחד לא פורש.
אני כבר לא יודע מה לחשוב... אם אנשים פה שומעים בצורה סלקטיבית,מדמיינים,מפנטזים,ממציאים. שפרה אמרה ששי אמר שאף אחד לא מהם לא הולך כלומר שאפחד לא פורש.
D droriko New member 6/11/08 #85 היא אמרה שהוא אמר את זה במשימה? כי אני זוכר אותו אומר להם דבר דומה כשהם היו על סביב מיטתו "כשהיה על ערש דווי"
היא אמרה שהוא אמר את זה במשימה? כי אני זוכר אותו אומר להם דבר דומה כשהם היו על סביב מיטתו "כשהיה על ערש דווי"
D droriko New member 6/11/08 #86 היא אמרה שהוא אמרה לה את זה במשימה? כי אני זוכר שהוא אמר דבר כזה כשהם היו סביב מיטתו "כשהיה על ערש דווי"
היא אמרה שהוא אמרה לה את זה במשימה? כי אני זוכר שהוא אמר דבר כזה כשהם היו סביב מיטתו "כשהיה על ערש דווי"
ר רוכב הכוכבים New member 6/11/08 #91 לא הולך לאן? להשתין? מה כבר שי יכול להגיד להם שהם לא יודעים, חוץ ממי הצביע למי? ואז הם היו מאשימים את לאון על הדחת שי, ועובדה שזה לא קרה...
לא הולך לאן? להשתין? מה כבר שי יכול להגיד להם שהם לא יודעים, חוץ ממי הצביע למי? ואז הם היו מאשימים את לאון על הדחת שי, ועובדה שזה לא קרה...
ל לא רואה את האור New member 6/11/08 #96 בקיצור לא רחוק היום שבו עינב תודח ולכו תדעו, אולי גם יוסי.. התערבות ההפקה היא לטובת שפרה וחבורתה ובסך הכל ההפקה קובעת אפילו יותר מהקהל מסתבר..
בקיצור לא רחוק היום שבו עינב תודח ולכו תדעו, אולי גם יוסי.. התערבות ההפקה היא לטובת שפרה וחבורתה ובסך הכל ההפקה קובעת אפילו יותר מהקהל מסתבר..