שאלונים

JULI4561

New member
עונה לשלי :]

שם :
גיל : 14 מזל : גדי אנג'לינה ג'ולי או ג'ניפר אניסטון ? ג'ניפר כלב או חתול ? חתול מיכאל מושונוב או מקס אולארצ'יק ? מקס מיכאל אלוני או ידידיה ויטל ? [מהשמיניה] מיכאל נביעות או מי עדן ? נביעות
או
?
או
?
קולה או פפסי ? קוקה קולה קולה דיאט או פפסי מקס ? לא זה ולא זה סוכר לבן או סוכר חום ? לבן קיץ או חורף ? אביב סתיו או אביב ? אביב אביב גפן או יונתן גפן ?
אביב סיגריות - בעד או נגד ? נגד
"חברים" או "סיינפלד" ? חברים אבל אני גם אוהבת סיינפלד מאט להבלנק או מתיו פרי (ג'ואי או צ'נדלר-מחברים) ? אמ .. ג'ואי הנמר של יסמין (מאלדין) או אבו (הקוף של אלדין) ?
לא ידועת נראה לי שהנמר
זבוב או דבורה ?לא זה ולא זה |אוט|או
?
ברור חח טלויזיה או קולנוע ? קולנוע מויאל או סקעת ? סקעת נינט או מויאל ? נינט מויאל או סעדו ? מויאל שירי או סקעת ? שירי סקעת או מישה ? סקעת
או
?
מחשב נייד או לא נייד ?
שניהם! טלפון או פלא ? פלא אורנג' או סלקום ?פלאפון[?] סלקום או פלאפון ? פלאפון פלאפון או אורנג' ? פלאפון התנתקות - הייתם בעד או נגד ? אממ .. היתי באמצע אדום או כחול ? אדום סרט אימה או סרט קומדיה ? קומדיה אבל ממש מצחיקים . , למרות שגם אימה אני אוהבת. כפתורים או ריצ'רץ' ? לא יודעת .. נראה לי כפתורים DVD או וידאו ? די וי די עט או עיפרון ? עט ורוד או סגול ? סגול פורים או פסח ? פורים הדג נחש או שייגעצ ? שניהם לצרוב דיסק או לקנות דיסק?
MP3 או אייפוד ? אמ פי .. שוקולד עם תות או עם תפוז ? שוקולד בלי כלום
מכבי או הפועל ? מכבי [?] כדורגל או כדורסל ? כדורסל תיכון או יסודי ? תיכון יסודי או גן ? גן כיתה א' או כיתה י"ב ? י"ב הארי פוטר או רון וויזלי ? הארי שיער - חום או בלונדיני ? חום בהיר עיינים - ירוקות או כחולות ? כחולות ספר או סרט ? סרט גלידת שוקולד או וניל ? וניל
פיל או פרה ? פיל
מקווה שתהנו

נקודונת

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo80.gif../images/Emo209.gif

שם : שיר
מזל : סרטן
אנג'לינה ג'ולי או ג'ניפר אניסטון ? ג'ניפר אניסטון
כלב או חתול ? כלב. או חתול.
מיכאל מושונוב או מקס אולארצ'יק ? מי אלה?
מיכאל אלוני או ידידיה ויטל ? [מהשמיניה] זה עם העיניים הכחולות שיודע לשחק.
נביעות או מי עדן ? מה ההבדל?
או
?
כמובן ש-
או
?
איזו שאלה בכלל, ברור ש-
קולה או פפסי ? לא שותה קולה.
קולה דיאט או פפסי מקס ?
סוכר לבן או סוכר חום ? סוכר חום
קיץ או חורף ? חורף!
סתיו או אביב ? סתיו, כי האביב הזה משגע אותי.
אביב גפן או יונתן גפן ? יונתן גפן. "דור מזוין" זה לא הסגנון שלי.
סיגריות - בעד או נגד ? נגד!
"חברים" או "סיינפלד" ? "סיינפלד", כמובן.
מאט להבלנק או מתיו פרי (ג'ואי או צ'נדלר-מחברים) ? מאט לה-בלאנק, רק בגלל שפעם הוא היה חתיך.
הנמר של יסמין (מאלדין) או אבו (הקוף של אלדין) ? אבו, כמובן. הנמר של יסמין סתם סנוב.
זבוב או דבורה ? זבוב. לפחות הוא לא עוקץ...
או
?
לא יודעת.
טלויזיה או קולנוע ? קולנוע.
מויאל או סקעת ? אף אחד משניהם.
נינט או מויאל ? רק נינט.
מויאל או סעדו ? סעדו, רק כי הוא שר את "יש לי סיכוי להינצל" של אביתר בנאי.
שירי או סקעת ? שירי
סקעת או מישה ? אף אחד משניהםץ
או
?
חצי חצי.
מחשב נייד או לא נייד ? נייד
טלפון או פלא ? טלפון
אורנג' או סלקום ? סלקום.
סלקום או פלאפון ? סלקום.
פלאפון או אורנג' ? סלקום.
התנתקות - הייתם בעד או נגד ? בעד, כמובן.
אדום או כחול ? כחול. או אדום.
סרט אימה או סרט קומדיה ? קומדיה!
כפתורים או ריצ'רץ' ? תלוי.
DVD או וידאו ? DVD
עט או עיפרון ? עט
ורוד או סגול ? סגול
פורים או פסח ? פורים!
הדג נחש או שייגעצ ? הדגש נחש
לצרוב דיסק או לקנות דיסק? לקנות דיסק
MP3 או אייפוד ? מה ההבדל?
שוקולד עם תות או עם תפוז ? עם תות, כמובן!
מכבי או הפועל ? הפועל
כדורגל או כדורסל ? כדוסל
תיכון או יסודי ? תיכון
יסודי או גן ? גן
כיתה א' או כיתה י"ב ? כיתה א'!
הארי פוטר או רון וויזלי ? רון וויזלי!!!
שיער - חום או בלונדיני ? חום
עיינים - ירוקות או כחולות ? ירוקות
ספר או סרט ? ספר
גלידת שוקולד או וניל ? שוקולד
פיל או פרה ? פירה (לא מחית תפוחי אדמה, שילוב של פיל ופרה - פירה).

ME

אנג'לינה ג'ולי או ג'ניפר אניסטון ? אוהב את שתיהן. ג'ניפר. כלב או חתול ? בטח שכלב! מיכאל מושונוב או מקס אולארצ'יק ? ממ.. אין תשובה מיכאל אלוני או ידידיה ויטל ? [מהשמיניה] ידידיה נביעות או מי עדן? אותו דבר בשבילי מכונית או מטוס? לא היה ליכוח לשים את כל הסמיילים.. לפי הסמיילים האלה מטוס, אבל ברור שמכונית! תות או בננה? תות תות תות ושוב תות. הסמיילי של הבננה גם נראה קצת סוטה. :) קולה או פפסי ? קולה. קולה דיאט או פפסי מקס ? שומדבר:S סוכר לבן או סוכר חום ? לבן! קיץ או חורף ? עוד לא בחרתי סתיו או אביב ? ממ... אביב הגיע פסח בא! אביב גפן או יונתן גפן ? לא הכי מכיר את יונתן, אז נראלי שאביב. סיגריות - בעד או נגד ? הכי נגד!!! "חברים" או "סיינפלד" ? חברים חברים חברים!! מאט להבלנק או מתיו פרי (ג'ואי או צ'נדלר-מחברים) ? מאט!! וגם ג'ואי!! הנמר של יסמין (מאלדין) או אבו (הקוף של אלדין) ? הנמר. זבוב או דבורה ? זבוב. דבורה זה בערך הדבר היחיד בעולם הזה שמפחיד אותי. שמש או ירח ? גם פה היה אמור להיות סמיילים... הירח גם במציאות וגם בסמיילי:) טלויזיה או קולנוע ? זה תלוי מויאל או סקעת ? מויאל נינט או מויאל ?נינט מויאל או סעדו ?מויאל שירי או סקעת ? קשה לי להגיד שירי, כי אני כל כך שונא אאותה אבל אוח הקול שלה:( סקעת או מישה ? סקעת שר הרבה הרבה הרבה הרבה יותר טוב, אבל מישה בכל זאת. אני מעדיף אנשים נחמדים:) חיוך או עצוב ? מה אתם חושבים?!?!?! עצוב! נו החיוך הזה נראה מוזר בסמיילי:/ מחשב נייד או לא נייד ? לא היה לי אף פעם נייד. נייד עדיף לא? אין לי מושג. טלפון או פלא ? פלא אבל לפעמים אני אוהב שהשפורפרת ארוכה כזאת [התנסחתי מוזר] אורנג' או סלקום ? אורנג' סלקום או פלאפון ?פלאפון פלאפון או אורנג' ?אורנג' התנתקות - הייתם בעד או נגד? לא בעד ולא נגד, האמת. אדום או כחול ? כחול!! סרט אימה או סרט קומדיה ? קומדיה. כפתורים או ריצ'רץ' ? ריץ' רץ' DVD או וידאו ? DVD. עט או עיפרון ?עיפרון.. כןכן.. ורוד או סגול ?אף אחד מהם.. אם כבר סגול פורים או פסח ? פורים חג הרבה יותר כיף:):) נעזוב את הדיוני חופש הדג נחש או שייגעצ ? לא הכי שומע אותם.. שייגעצ. לצרוב דיסק או לקנות דיסק? לקנות. MP3 או אייפוד ? לא ממש הכרתי לעומק תאמת *מסמיק נואשות* שוקולד עם תות או עם תפוז ? שוקולד עם תפוז?!?!?!?! מכבי או הפועל ? בלי להגיד איזה מכבי ואיזה פועל? כדורגל או כדורסל ? כדורסל. תיכון או יסודי ? לא הייתי עוד בתיכון. יסודי או גן ?ברור שגן:D כיתה א' או כיתה י"ב ? צריך להיות קודם בי"ב לא? הארי פוטר או רון וויזלי ? רון. שיער - חום או בלונדיני ?מה שאני אוהב? חום. עיינים - ירוקות או כחולות ? עדיף בשילוב. ספר או סרט ? תלוי. בעקרון סרט גלידת שוקולד או וניל ? וניל.. פיל או פרה ? פרה=]

Sahar 11

New member
../images/Emo192.gif

שם : |חרם| גיל: 17 מזל: טלה אנג'לינה ג'ולי או ג'ניפר אניסטון? ג'ניפר אניסטון כלב או חתול ? כלב
מיכאל מושונוב או מקס אולארצ'יק ? מי אלה? מיכאל אלוני או ידידיה ויטל ? [מהשמיניה] כנ"ל נביעות או מי עדן ? מי עדן
או
?
שתיהם מעפנים אבל אם כבר אז
או
?
קולה או פפסי ? קולה קולה דיאט או פפסי מקס ?
סוכר לבן או סוכר חום ? לבן קיץ או חורף ? קיץ
סתיו או אביב ? אביב
אביב גפן או יונתן גפן ?
סיגריות - בעד או נגד ?נגד "חברים" או "סיינפלד" ? חברים
מאט להבלנק או מתיו פרי (ג'ואי או צ'נדלר-מחברים) ? ג'ואי הנמר של יסמין (מאלדין) או אבו (הקוף של אלדין) ? הנמר! זבוב או דבורה ? לא זה ולא זה
או
?
טלויזיה או קולנוע ? גם וגם מויאל או סקעת ?
נינט או מויאל ?
מויאל או סעדו ?
שירי או סקעת ?
סקעת או מישה ?
או
?
אני נטרלית פה מחשב נייד או לא נייד ? לא משנה טלפון או פלא ? פלא אורנג' או סלקום ? סלקום סלקום או פלאפון ? סלקום פלאפון או אורנג' ? אורנג' התנתקות - הייתם בעד
או נגד
?
לא הייתה לי דיעה אדום או כחול ? אדום סרט אימה או סרט קומדיה ? סרט קומדיה כפתורים או ריצ'רץ' ? כפתורים DVD או וידאו ? DVD עט או עיפרון ? עט ורוד או סגול ? אותו הדבר פורים או פסח ? פסח הדג נחש או שייגעצ ?
לצרוב דיסק או לקנות דיסק? לקנות MP3 או אייפוד ? MP3 שוקולד עם תות או עם תפוז ? בעע מכבי או הפועל ? מכבי כדורגל או כדורסל ? כדורסל תיכון או יסודי ? תיכון יסודי או גן ? גן כיתה א' או כיתה י"ב ? י"ב הארי פוטר או רון וויזלי ?
שיער - חום או בלונדיני ? חום עיינים - ירוקות או כחולות ? כחולות ספר או סרט ? סרט גלידת שוקולד או וניל ? שוקולד פיל או פרה ? שניהם לא

IkMfNiY

New member
תשובות ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif

שם: יעל
מזל: דגים
אנג'לינה ג'ולי או ג'ניפר אניסטון
אנג'לינה ג'ולי
כלב או חתול
כלב
מיכאל מושונוב או מקס אולארצ'יק
פעם כה אהבתי את שניהם. מיכאל מושונוב.
מיכאל אלוני או ידידיה ויטל
מיכאל אלוני
נביעות או מי עדן
מי עדן
או
או
קולה או פפסי
קולהההה
קולה דיאט או פפסי מקס
אפחד מהם
סוכר לבן או סוכר חום
סוכר לבן
קיץ או חורף
קיץ
סתיו או אביב
אביב
אביב גפן או יהונתן גפן
ברור שיהונתן גפןןןן
, איך אפשר בכלל להשוות?!
סיגריות - בעד או נגד
נגד
"חברים" או "סיינפלד"
חברים
מאט להבלנק או מתיו פרי (ג'ואי או צ'נדלר-מחברים)
מתיו פרי. כלומר צ'נדלר או ג'ואי? ברור שצ'נדלר
הנמר של יסמין (מאלדין) או אבו (הקוף של אלדין)
אבו, שוב, איך אפשר בכלל להשוות?!
זבוב או דבורה
אפחד :X
או
טלויזיה או קולנוע
קולנוע
מויאל או סקעת
אפחד מהם, איכס
נינט או מויאל
אפחד מהם
מויאל או סעדו
כוכב נולד זה איכסה
שירי או סקעת
.....
סקעת או מישה
-
או
, ברורררר, איפה בכלל השאלה?!
מחשב נייד או לא נייד
נייד
טלפון או פלא
טלפון
אורנג' או סלקום
אורנג'
סלקום או פלאפון
אורנג'
פלאפון או אורנג'
אורנג' ^^
התנתקות - הייתם בעד או נגד
בעד
אדום או כחול
אדום ^^ כחול זה משעמם
סרט אימה או סרט קומדיה
אימה ^^
כפתורים או ריצ'רץ'
תלוי במה
DVD או וידאו
דיוידי
עט או עיפרון
תלוי איזה עט
ורוד או סגול
ורוד
פורים או פסח
פורים
הדג נחש או שייגעצ
הדג נחשששש ^^
לצרוב דיסק או לקנות דיסק
ברור שלקנותתתת
MP3 או אייפוד
mp3
שוקולד עם תות או עם תפוז
אפחד מהם
מכבי או הפועל
למי אכפת
כדורגל או כדורסל
-
תיכון או יסודי
תיכון ^^ אתגעגע
יסודי או גן
גן
כיתה א' או כיתה י"ב
י"ב
הארי פוטר או רון וויזלי
סדריק דיגורי
שיער - חום או בלונדיני
חום
עיינים - ירוקות או כחולות
ירוקות
ספר או סרט
תלוי איזה
גלידת שוקולד או וניל
שוקולד
פיל או פרה
יעל

Mp3 GiRl

New member
עונהההההההה../images/Emo175.gif../images/Emo180.gif

שם : אסיה
אנג'לינה ג'ולי או ג'ניפר אניסטון ? בטח שאנג'י
כלב או חתול ? כלב
מיכאל מושונוב או מקס אולארצ'יק ? אף אחד מהם מיכאל אלוני או ידידיה ויטל ? [מהשמיניה] מיכאל
נביעות או מי עדן ? לא משנה לי
או
? כשעצוב אז
כשמח אז
או
? שניהם ביחד
קולה או פפסי ? קולה לשלטון!! קולה דיאט או פפסי מקס ? קולה דיאט סוכר לבן או סוכר חום ? לבן קיץ או חורף ? חורף סתיו או אביב ? סתיו אביב גפן או יונתן גפן ? אביב סיגריות - בעד או נגד ? בטח שנגד!!
"חברים" או "סיינפלד" ? חברים מאט להבלנק או מתיו פרי (ג'ואי או צ'נדלר-מחברים) ? מתיו
הוא חמוד כשהוא לחוץ הנמר של יסמין (מאלדין) או אבו (הקוף של אלדין) ? הנמר זבוב או דבורה ? אף אחד מהם , שניהם מעצבנים אחד יותר מהשני
או
? בטח שמטוסס
טלויזיה או קולנוע ? גם וגם מויאל או סקעת ? מויאל נינט או מויאל ? מויאל מויאל או סעדו ? מויאל חחח שירי או סקעת ? שירי סקעת או מישה ? סקעת
או
?
שולט מחשב נייד או לא נייד ? נייד טלפון או פלא ? פלא אורנג' או סלקום ? אורנג' סלקום או פלאפון ? פלאפון פלאפון או אורנג' ? אורנג' התנתקות - הייתם בעד או נגד ? נגדד! אדום או כחול ? כחול סרט אימה או סרט קומדיה ? קומדיה כפתורים או ריצ'רץ' ? רוכסן
DVD או וידאו ? DVD עט או עיפרון ? עט עיפרון
ורוד או סגול ? סגול פורים או פסח ? פסח הדג נחש או שייגעצ ? הדג נחש לצרוב דיסק או לקנות דיסק? גם וגם MP3 או אייפוד ? MP3 שוקולד עם תות או עם תפוז ? עם תפוז מכבי או הפועל ? גם מכבי תל אביב וגם הפועל גליל עליון
כדורגל או כדורסל ?
שולטט תיכון או יסודי ? יסודי,עדיף לפני כל הבגרויות וכו' יסודי או גן ? יסודי חחח כיתה א' או כיתה י"ב ? י"ב,אתה הכי גדול בבית ספר וכיתה א' כולם מציקים לך
הארי פוטר או רון וויזלי ? רונייי שיער - חום או בלונדיני ? חום יפה וגם בלונדיני אז לא יודעת
עיינים - ירוקות או כחולות ? כחולות
ספר או סרט ? ספר,מעשיר יותר את השפה אבל יכול להיות גם סרט טוב שאפשר ללמוד לקחים ממנו
גלידת שוקולד או וניל ? שניהם ביחד
פיל או פרה ? שניהם
מקווה שתהנו : נהנתיי!

בJדJה

New member
יא אמא כמהה

אני בקושי מסוגלת לענות על 2 שאלות מתוך שאלון

למעלה