שאלונים

IkMfNiY

New member
כה, אבל.. ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif

מתחילים לשפוך את הלב :X זה לא טוב
יעל

Sahar 11

New member
../images/Emo97.gifשאלון../images/Emo97.gif

לקוח מפורום חברים
[הם מקוריים
] 1. מתי לאחרונה אכלת דגני בוקר? 2. מתי לאחרונה אכלת משהו וירקת אותו? 3. מתי לאחרונה שמעת שיר של בוב מארלי? 4. האם כשאתה בא למעלית בבניין ורואה את השכן שלך בא לעלות, אז תתחמק ותעלה במדרגות? 5. האם כשאתה יוצא מהכיתה לאחר מבחן אתה אומר "ביי" למורה? 6. האם אתה ישן כשפניך לעיר הקודש ירושלים? 7. No woman no cry? 8. האם היית שרוי אי פעם במצב של חוסר הכרה (קיצר: התעלפת?)? 9. באיזו סדרה צפית לאחרונה? 10. באיזה סרט צפית לאחרונה? 11. מהו החפץ בצבע אדום הקרוב ביותר אליך? 12. פתח את הספר הקרוב אליך בעמוד 7 וכתוב את המשפט הראשון בעמוד. 13. האם ראית אי פעם דובי קואלה? 14. האם שברת שן אי פעם? 15. האם אתה נוהג לחדד עפרונות, לכתוב בעט-עיפרון, או עט בלבד? 16. באיזו שעה בדרך כלל אתה הולך לישון? 17. האם אתה מתקלח כל יום? 18. האם אתה מאלה שזורמים עם ליקוקים של כלבים? 19. מתי לאחרונה צפית בדחליל והתרגשת? 20. פרי הדר מועדף? 21. האם אתה אוהב חלבה? 22. מתי רכבת על גמל לאחרונה? 23. ומה עם סוס? מתי רכבת? 24. הוסף תמונה כרצונך, רק שתהיה מגניבה ומעניינת ולא משעממת.

אני הזוי או שהשאלון הזוי?

1. מתי לאחרונה אכלת דגני בוקר? בזמן אחרון אין לי עצבים לזה, פעם הייתי מכור לכריות. בזמן האחרון שאכלתי היה לפני שבועיים או יותר. 2. מתי לאחרונה אכלת משהו וירקת אותו? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא מזמן 3. מתי לאחרונה שמעת שיר של בוב מארלי? לא חושב ששמעתי אותו פעם.. אפילו שהתחפשתי אליו. :) 4. האם כשאתה בא למעלית בבניין ורואה את השכן שלך בא לעלות, אז תתחמק ותעלה במדרגות? אין לי מעלית, אבל אני חושב שהייתי עושה את זה, יש לי שכן הכי מפחיד בעולם. פעם נסעתי עם אבא שלי באוטו ועצרנו שיעבור תכביש ואבא שלי ממש נבהל ממנו בלי לדעת שהוא שכן שלי והוא אומר לי שהוא מפחיד אותו ואני כזה זה השכן שלי
טוב נסחפתי
5. האם כשאתה יוצא מהכיתה לאחר מבחן אתה אומר "ביי" למורה? לא:S:S:S 6. האם אתה ישן כשפניך לעיר הקודש ירושלים? ://///////////// 7. No woman no cry? למה לא לבכות? בריא. 8. האם היית שרוי אי פעם במצב של חוסר הכרה (קיצר: התעלפת?)? רק בצחוק. :)))))))) 9. באיזו סדרה צפית לאחרונה? ... 10. באיזה סרט צפית לאחרונה?מפרקים את הבית:S סתם בע 11. מהו החפץ בצבע אדום הקרוב ביותר אליך? מטאטא. כן:S 12. פתח את הספר הקרוב אליך בעמוד 7 וכתוב את המשפט הראשון בעמוד. אין לו עמוד 7 בכלל.. מה שכתוב ב7 זה ככה: למשפחה שלי בה ספגתי את אהבת הכתיבה 13. האם ראית אי פעם דובי קואלה? לא. 14. האם שברת שן אי פעם? בטח! 15. האם אתה נוהג לחדד עפרונות, לכתוב בעט-עיפרון, או עט בלבד? אני מהסוג הישן. 16. באיזו שעה בדרך כלל אתה הולך לישון? 12..11.. 17. האם אתה מתקלח כל יום? משתדל. =] 18. האם אתה מאלה שזורמים עם ליקוקים של כלבים? האמ.. לא לגמרי אבל כן. 19. מתי לאחרונה צפית בדחליל והתרגשת? מזתומרת? אני כל הזמן צופה בדחליל ומתרגש.:S:SS: 20. פרי הדר מועדף? לולב, האתרוג לא מדבר אליי. 21. האם אתה אוהב חלבה? הכוונה למה שאני חושב , או לחלב במבטא רוסי? 22. מתי רכבת על גמל לאחרונה? NEVER EVER 23. ומה עם סוס? מתי רכבת? ממש מזמן.. אני רוצה! 24. הוסף תמונה כרצונך, רק שתהיה מגניבה ומעניינת ולא משעממת. :D

SummerNightCity

New member
אני רואה שסהר עשתה לי. ../images/Emo99.gif

1. מתי לאחרונה אכלת דגני בוקר? כאילו טריקס? מזמן. 2. מתי לאחרונה אכלת משהו וירקת אותו? אתמול.
3. מתי לאחרונה שמעת שיר של בוב מארלי? מאיפה לי. 4. האם כשאתה בא למעלית בבניין ורואה את השכן שלך בא לעלות, אז תתחמק ותעלה במדרגות? תלוי עד כמה אני שונאת אותו. [בד"כ אני בורחת עם המעלית.
] 5. האם כשאתה יוצא מהכיתה לאחר מבחן אתה אומר "ביי" למורה? לא, אם כל אחד שיוצא מהכתה היה אומר "ביי!" למורה הלך לי הריכוז. 6. האם אתה ישן כשפניך לעיר הקודש ירושלים? אני ישנה איך שנוח לי. 7. No woman no cry? מאיפה לי. 8. האם היית שרוי אי פעם במצב של חוסר הכרה (קיצר: התעלפת?)? לא ממש. 9. באיזו סדרה צפית לאחרונה? לא זוכרת. 10. באיזה סרט צפית לאחרונה? 12 במחיר אחד [?] 11. מהו החפץ בצבע אדום הקרוב ביותר אליך? נעליים. 12. פתח את הספר הקרוב אליך בעמוד 7 וכתוב את המשפט הראשון בעמוד. אין. 13. האם ראית אי פעם דובי קואלה? לא.
14. האם שברת שן אי פעם? לא. 15. האם אתה נוהג לחדד עפרונות, לכתוב בעט-עיפרון, או עט בלבד? עט. 16. באיזו שעה בדרך כלל אתה הולך לישון? זה מזה לא קבוע. אתמול למשל נרדמתי ב- 9.
שיש למחרת בי"ס [
] אני משתדלת להרדם ב 12 1. ואם אני יוצאת, הלכה לי השינה. 17. האם אתה מתקלח כל יום? ברור. 18. האם אתה מאלה שזורמים עם ליקוקים של כלבים? לא. רק ביד, וגם זה בקושי. 19. מתי לאחרונה צפית בדחליל והתרגשת? חחחחחחחחחח.
נו די זה מפחיד. :( 20. פרי הדר מועדף? תפוז?
אני לא אוכלת פרות הדר, רק שותה. 21. האם אתה אוהב חלבה? ממש לא. 22. מתי רכבת על גמל לאחרונה? מעולם. 23. ומה עם סוס? מתי רכבת? מעולם.
24. הוסף תמונה כרצונך, רק שתהיה מגניבה ומעניינת ולא משעממת. מי אמור!

Sahar 11

New member
12 במחיר אחד, ואי סרט מעפן

אני מבינה שאת אוכלת רק טריקס בדגני בוקר?

SummerNightCity

New member
בהחלט, אפילו לא ראיתי את כולו. ../images/Emo6.gif

כאילו יצא לי לראות אותו איזה שלוש פעמים, אבל כל פעם קטע אחר. אכלתי * . :)

Sahar 11

New member
גם אני ../images/Emo6.gif

חורשים עליו בהוט ותמיד יוצא לי לראות סצינה אחת ואז אני מעבירה

ThE LiTTle LaDy

New member
../images/Emo41.gif בואנ'ה! אל תתעסקו עם הילארי

דאף.
אל תעצבנו אותי,זה לא טוב. אני מתה עלייה.
הסרט הזה באמת פחות טוב מאחרים,אבל היא עדיין מהממת.
. מתי יוצא לעזאזל בנות חומרניות?!
.

SummerNightCity

New member
לא אמרנו עליה משהו רע...

אמרנו שהסרט לא משהו, יש הבדל. את יודעת שאני מתה על סיפור סינדרלה! [ואני יותר מתה לראות את ההמשך שלו.
]

ThE LiTTle LaDy

New member
../images/Emo41.gifכן...אם יהיה המשך.../images/Emo4.gif

אבל אין לזה. אומנם ל12 במחיר אחד יש את השני. כששם היא רזה. דברי איתי,מחר! רצו לתקוע לנו הצגה! בביצפר! אבל אין מצב שאני מפסידה אותך.
. מחר כנסי למסן,נקבע כבר.
.

Fergie7

New member
בא לי ../images/Emo3.gif

1. מתי לאחרונה אכלת דגני בוקר? בבוקר. 2. מתי לאחרונה אכלת משהו וירקת אותו? אתמול בטעמתי חסה עם רוטב. בעעע. 3. מתי לאחרונה שמעת שיר של בוב מארלי? לא שמעתי.
4. האם כשאתה בא למעלית בבניין ורואה את השכן שלך בא לעלות, אז תתחמק ותעלה במדרגות? אני לא בבניין. 5. האם כשאתה יוצא מהכיתה לאחר מבחן אתה אומר "ביי" למורה? לא.
6. האם אתה ישן כשפניך לעיר הקודש ירושלים?
לא חושבת. 7. No woman no cry? 8. האם היית שרוי אי פעם במצב של חוסר הכרה (קיצר: התעלפת?)? כן. 9. באיזו סדרה צפית לאחרונה? לא זוכרת. 10. באיזה סרט צפית לאחרונה? סרטי יום השואה. 11. מהו החפץ בצבע אדום הקרוב ביותר אליך? החולצה שלי. 12. פתח את הספר הקרוב אליך בעמוד 7 וכתוב את המשפט הראשון בעמוד. אין לי כוח. 13. האם ראית אי פעם דובי קואלה? בתמונה. 14. האם שברת שן אי פעם? לא. תודה לאל. 15. האם אתה נוהג לחדד עפרונות, לכתוב בעט-עיפרון, או עט בלבד? לפעמים בעט ולפעמים בעט עיפרון. 16. באיזו שעה בדרך כלל אתה הולך לישון? 12 נראלי. 17. האם אתה מתקלח כל יום? דע! 18. האם אתה מאלה שזורמים עם ליקוקים של כלבים?
19. מתי לאחרונה צפית בדחליל והתרגשת? עכשיו, אני רואה אותך
סתם עזבו. 20. פרי הדר מועדף? תפוז. 21. האם אתה אוהב חלבה? בעלכס. 22. מתי רכבת על גמל לאחרונה? לפני שנה. 23. ומה עם סוס? מתי רכבת? מזמן.
24. הוסף תמונה כרצונך, רק שתהיה מגניבה ומעניינת ולא משעממת.

למעלה