אב"ג - ראיון שני

adva sharon

New member
ממתי עד מתי סבב הריאיונות השני?

האם נותנים לי מרחב מסויים בבחירת התאריך של הריאיון (אני פשוט בתקופת בחינות...) ואם רואיינתי אתמול, מתי אמורים להתקשר אם בכלל?

קרודיו

New member
נראה לי שזה בהחלט קשור!

תשים לב שכל האנשים שקיבלו זימון לראיון שני הראיון שלהם הכי מאוחר היה ב12.06...

אביביאן

New member
אני הייתי ב 18 לחודש

מזל טוב לכל מי שעבר- נראה אתכם שבוע הבא במסדרונות האוניברסיטה. אני ממש נהנה מהפורום הזה, בפעמים שאני נכנס. כשעובדים כמו מטורפים אין זמן להילחץ- תנסו את זה... לכל הממתינים- הצלחה מכל הלב!!!

oshratush

New member
../images/Emo7.gifלא

אני כל טלפון פלאפון שהיה הבוקר, קפצתי כמו מטורפת זה מעצבן אסור לחשוב על זה זהו...............

dorin276

New member
שינוי סטטוס ב"בדיקת מצב הרשמה"

כשנכנסים ל"בדיקת מצב הרשמה", כתוב כרגיל "בטיפול" למעלה, ו"ראיון קבלה" בחלק התחתון של המכתב. כשלחצתי על הקישור הופיע המכתב עם תאריך ראיון - שמעודכן לראיון השני. כלומר היה כתוב לי 29 ביוני, 8:00 בבוקר. התקשרו אליי אתמול, והתאריך המופיע על המכתב הוא היום. אז רק רציתי לעדכן כי הרבה חבר'ה שאלו פה.... הרבה הצלחה לכולם ושבת רגועה עד כמה שניתן

אם עוד היה ספק שמישהו הסתלבט

עלינו בטלפון...עכשיו יש הוכחה חותכת..! הייתי צריכה את זה

שעכשיו כתוב שחור על גבי לבן

שיש ראיון שני! עד עכשיו, זה היה רק אני ושיחת טלפון...לך תדע אם לא חלמת..

dorin276

New member
אכן ../images/Emo13.gif

באמת תהיתי אם החבר'ה מהלימודים, שעבדו עליי במהלך השיעור בשיחה ממספר חסום, לא הרחיקו לכת עם המתיחה. אבל כנראה שלא.

ממש לא נראה לי, אל תדאגי!

לדעתי, מהסיבה שעוד לא נסתיים הסבב הראשון, הרי שיש עוד אנשים שמדורגים די גבוה, אבל נמנעים מלהודיע להם, כי ישנם עוד אנשים לסבב. לכן, רק ביום ראשון ערב, או שני, לבטח יגיעו כמה שיחות מיוחלות! ועדכון הדף באתר של בן גוריון ייעשה באופן סימולטני! נשמע הגיוני, לא?

litallit

New member
כן....

זה באמת הגיוני....תודה על הניסיונות להרגעה...זה די עוזר (באופן די מפתיע...)!!! בכל מקרה אני אמשיך לחכות בתקווה לשמוע כבר את הצלצול הגואל...! מזל טוב לכל העוברים.

מסטולון

New member
בנוסף.

זה לא אומר שלא עברת כי צריכים לתאם איתך מועד ורק אח"כ הם מעדכנים את זה.

למעלה