אב"ג - ראיון שני

dorin276

New member
מזל טוב לכל המזומנים! ../images/Emo49.gif

הרבה הצלחה בראיון!! ואנחנו כאן נמשיך להמתין לטלפון בדריכות רבה.

sandra cat

New member
../images/Emo214.gifמזל טוב לכולם!! ../images/Emo214.gif

אני שמחה לשמוע שהתחלתם לקבל זימונים, נותר רק לקוות ולאחל לכל חברי הפורום שיקבלו את הטלפון המיוחל!!! ובנימה אישית קצת יותר... יעל ודורין, אני מאמינה בכן מכל הלב ובטוחה שאראה אותכן שבוע הבא במסדרון!! שיהיה המון ב-ה-צ-ל-ח-ה
אוהבת המון סנדרה

dorin276

New member
תודה ../images/Emo13.gif

אני מקווה שלא התכוונת למסדרון מהדילמות התקציביות... (זה שמשכנים בו את החולים כשהמחלקות בתפוסה מלאה...
)

דודשי

New member
האם עוד יש תקווה?

האם זה באמת ראלי לקוות שאזומן לראיון שני, אם לא התקשרו אלי היום?

דודשי, זה ריאלי מאד, ראה למעלה

יכולים להתקשר אליך מחר, מחרתיים, ביום ראשון או ביום שני. אני מאחל לך שיתקשרו. העיקר לא להילחץ, ממש חבל על תאי העצב.

oshratush

New member
../images/Emo123.gifאני לא קיבלתי טלפון.. טרם

אבל אני ממש מתחרפנת.......

yael781

New member
גם אני טרם קיבלתי..

ממש סיוט. הדופק שלי הולך ונחלש בהדרגה. הלכתי להוציא כסף מהבנק וכמעט התלעפתי מרוב לחץ. הפלפאון שלי בכיס תמידית גם כשאני בשירותים. אני לחוצה ועצבנית. די כבר די כבר נמאס.

mazuzboy

New member
לחץ...

פעמיים התקשרו אלי היום ממספר חסום. לך תסביר למורה שאתה צריך לצאת באמצע המתכונת לשיחה, עד שהסברתי הרטט פסק. ואז אחרי שעתיים שוב צלצול ממספר חסום שאני מגלה שאמא התקשרה מהעבודה ושכחה שיש לי מתכונת :< יהיה טוב

kontsy

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif אני ../images/Emo20.gif

התקשרו אליי היום בצהריים, קפצתי והתגלגלתי ושמחתי עד התקרה
תודה רבה לכל אלו שעודדו אותי בזמנים פסימיים והמון בהצלחה לכולם - יש עד יום שני

אני ממש שמח בשבילך!

רואה, כמה שהיה לא נעים, וגרוע, הכל הסתדר לטובה. הרבה בהצלחה לך!

kontsy

New member
הראיון הראשון

היה ב15.6 הוזמנתי ליום שלישי ב15:00 והשם משפחה שלי מתחיל בק' זאת שאלות חוזרות פה

morancho1

New member
מיריל'ה:)

לא סתם הייתה לי הרגשה טובה לגבייך... המון מזל טוב ובהצלחה!!

dorin276

New member
14:20:54

זו השעה המדוייקת שהתקשרו אליי סוף סוף..... וואו! אולי יש סיכוי להתקבל לב"ש הפעם... הראיון השני שלי ביום חמישי 29.5, בשעה 8:00. יש לציין שבמהלך היום, החבר'ה שלומדים איתי עבדו עליי קצת, והתקשרו אליי ממספר חסום במהלך שיעור משוואות דיפרנציאליות כדי להגביר קצת את המתח... אבל בסוף אכן התקשרו מוועדת הקבלה האמיתית (אלא אם החבר'ה לקחו את המתיחה קצת רחוק מדי!
)) אז זהו. מעכשיו ממשיכים להתכונן על דילמות בקצב מוגבר... בהצלחה לכולם, ואיחולי קבלת צלצול בהקדם לכל המצפים...

למעלה