אופנת השטן חנות לאופנה אלטרנטבית
M Miss Slim Shady New member 26/8/11 #22 שלום, יש לי שאלה! שמעתי שיש חנות ללוליטה בתל אביב.. מישהי יודעת את הכתובת? אשמח מאוד לתשובה ! תודה!!
פ פליצי קפיצי New member 22/8/11 #3 מישהו מוכן לתמוך בי למען השם? ../images/Emo6.gif ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif מרווה החצופית איימה על חיי היום ופשוט הפצירה בי לפתוח את הפייסבוק מחדש. ואני ממש לא רוצה פייסבוק זה קקי! למה אף אחד לא תומך בזה?
מישהו מוכן לתמוך בי למען השם? ../images/Emo6.gif ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif מרווה החצופית איימה על חיי היום ופשוט הפצירה בי לפתוח את הפייסבוק מחדש. ואני ממש לא רוצה פייסבוק זה קקי! למה אף אחד לא תומך בזה?
B Blue Emptiness New member 26/8/11 #26 כן, הייתי שם 3: אבל שימי לב שיש שתי חנויות ב39, אז הימנית יותר אם אני לא טועה (כשבאים משוק הכרמל והאיזור)
כן, הייתי שם 3: אבל שימי לב שיש שתי חנויות ב39, אז הימנית יותר אם אני לא טועה (כשבאים משוק הכרמל והאיזור)
I innocence New member 27/8/11 #27 זו לא חנות לוליטה, אבל היא כן מחזיקה כמות קטנה ודי מוגבלת של דברי לוליטה (לרוב רפליקות של מותגים) שאני מניחה שיובאו מסין (שכן את חלק מהן אני מכירה - "מותגים" סיניים מטאובאו). אבל זה ללא ספק צעד מבורך בעיני
זו לא חנות לוליטה, אבל היא כן מחזיקה כמות קטנה ודי מוגבלת של דברי לוליטה (לרוב רפליקות של מותגים) שאני מניחה שיובאו מסין (שכן את חלק מהן אני מכירה - "מותגים" סיניים מטאובאו). אבל זה ללא ספק צעד מבורך בעיני
B Blue Emptiness New member 27/8/11 #29 ../images/Emo45.gif ברור שזהו לא בדיוק חנות לוליטה, אבל היא כן שווה בכל זאת