אוף מוקפץ

Elfairy

New member
אני מחפשת חנות גרביונים :)

הלו, אני לא מכאן, אני מקווה שזה בסדר שהתפרצתי ככה. אני מחפשת גרביונים מגניבים, אני צריכה כמה זוגות בצבע אחיד ואולי כמה בדוגמאות עדינות. אני צריכה אותם כדי להכין כנפיים שישמשו אותי לכמה שיותר פעמים, אז האיכות צריכה להיות סבבה ואם אפשר מחיר סביר. מבחינת אזורים, אשדוד/תל-אביב/ירושלים, אבל בסה"כ אין לי בית, אז זה לא מאד משנה לי איפה, זו פשוט תיהיה סיבה למסע :). תודה רבה! המשך יום קסום, נהדר ובעיקר אלטרנטיבי! לין :).

Shusho

New member
ברוריה בסנטר?

לא הגדרת מה זה מגניבים, אבל שם יש כל מיני זוגות די חמודים בקינג ג'ורג' 39 (אני חושבת שזה המספר, זה כמה חנויות אחרי מונסון לכיוון שוק הכרמל) יש גם המון גרביונים

Elfairy

New member
בברוריה יש רק גרביונים עם חורים, לא?

אני לא ממש יודעת מה זה מגניבים. בוודאות אני צריכה שני זוגות בצבע לבן, שניים בצבע אחיד בהיר. אני עוד לא ממש סגורה על זה, אני רק בטוחה שאני צריכה כנפיים. אני מניחה שכשאני אראה את הגרביונים אני אוכל לקבל השארה. בכל אופן, תודה רבה :) ואם יש עוד מקומות או רעיונות אני אשמח לדעת.

cowgirl Ms

New member
יש חנות גרביים וגרביונים בקניון הגדול פ"ת

יש להן מבחר נחמד.

Annalicious

New member
שאלה :)

האמת שאני פעם ראשונה כאן בפורום אז היוש :) אני מחפשת שם של חנות כלשהי שאני ממש צריכה לברר אם יש שם מוצר שאני רוצה. היא נמצאת בקינג ג'ורג', אחרי שעוברים את גן מאיר, היא קצת בכניסה נידחת כזאת ממש קל לפספס אותה, מוכרים שם בגדים וכל מיני אביזרים ושטויות. היא בסגנון של ג'יפה ואם הולכים לכיוון ג'יפה היא נמצאת קצת לפני. מישהו מכיר? תודה!

MeshiNS

New member
רעיון שקפץ לי לראש ורציתי לשתף עם אנשים ../images/Emo3.gif

טוב אז עכשיו (בדיוק עכשיו) אני הצצתי בראסטות הסינטטיות שלי שזנוחות כבר בקופסת נעליים שלי מפורים
אז רציתי לעשות איתן משו סוף סוף! אני רוצה לצבוע את השיער לכחול כהה שהיה לי מהצביעה הראשונה של הכחול (הshocking blue) ככה שיתאים לראסטות ופשוט לחבר אותן לשיער
אז מה דעתם?P: ואגב מישהו יודע איפה אני יכולה להשיג שיער סינטטי שהוא לא רק כחול כהה (מה שיש בתחנה מרכזית בת"א) ... ז"א כמה גוונים של כחול (תכלת,תורכיז וכחול ממש כהה..) ? ובבקשה אל תפנו אותי לאיביי\אתרים באינטרנט...

hyperChen

New member
בתחנה המרכזית הם לא מביאים צבעים קבועים

את יכולה ליפול פתאום על טורקיז וכאלה.. להוסיף שחור\אפור\לבן יהיה מהמם וגם ראסטוות כחולשחורסגול זה מהמם.! תחשבי על זה עוד קצת כי זה הרבה עבודההראסטות.. ועכשיו כל יום לשים שיער שהוא לא שלך? רק תחשבי טיפה אבל זה מאד יפה בטוח.

MeshiNS

New member
בעקרון יש לי ראסטות משנה שעברה../images/Emo3.gif

אז אין לי בעיה עם הזמן הכנה והכל.. רק רציתי יותר גוונים של כחול בראסטות... ואני מתכוונת להשאיר את הראסטות על הראש איזה יומיים שלוש כי בכל מקרה אני לא חופפת הרבה בגלל הצבע
תודה בכל מקרה אני אנסה לקפוץ יותר לתחנה מרכזית

../images/Emo238.gifאיפה קונים אבקת בלונדר למען השם?../images/Emo238.gif

אוף אני ממש נואשת, פעם זה היה שנקל וחצי בסופרפארם ועכשיו למצוא את זה זה כמו למצוא יהלומים!! אני רוצה לחמצן את הפוני...
אבל אין לי אבקה...

אומייגד, את רצינית? מיד אני נוסעת לירושלים!

כמה מי חמצן עולים וכמה אבקה עולה? זה כ"כ יכול לחסוך לי כאבי ראש של "איך לעזאזל אני מחמצנת וצובעת"

LucyXX

New member
חחחחחחח היית צריכה לשאול אותי כפרה!

האבקה עולה סביבות ה15 שקל ומספיקה להמון פעמים!~ המי חמצן זה בקבוקים בגודל ממוצע של 100 מ"ל אם אני לא טועה ועולים איזה 3 שקל. את מערבבת אותן ביחס של 1:1 אה ויש שם גם קערות והמברשות לצביעת שיער וכל השיט הזה.

Xylophone

New member
לוסי תגידי

וכמה זמן זה צריך להיות על השיער כדי שיתפוס חימצון מלא לשיער חום כהה עבה?

MeshiNS

New member
צריך חמצן 12 אחוז ובערך שעה וחצי...

כמובן שאת השורש צובעים אחרי שצובעים את כל השיער כי השורש מתחמצן אחרי 5-10 דקות ולא כדאי שהשיער שלך ינשור לך בגלל שצבעת גם בשורש בהצחלה...><

LucyXX

New member
../images/Emo45.gif

אבל האמת שראיתי סרטון לא מזמן שאמרו בו שכדאי 6-9 % ומקסימום לעשות פעמיים, כי עדיף להגיע לצבע בהדרגה (במידה וזה כל הראש)~

למעלה