אוף מוקפץ

../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

יש!

innocence

New member
אחת חוזרת והשני טס..

נראה שאתם מתחמקים אחד מהשנייה P: ברוכה השבה!

איה ../images/Emo6.gif ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif

אבל זה לא שיש להם לאן למהר, יש זמן עד שהם מתגייסים או עושים את מה שהם עושים. מגניב שיש להם זמן לכל זה! ו.. יו, את לא מבינה, גאיה. קראתי את התגובה שלך ובהתחלה הניק-ניימים של מתן ואלינה התבלבלו לי. לא הבנתי למה את מדברת אל מתן בלשון נקבה ואומרת לו "ברוכה השבה" כשהוא אפילו עוד לא טס

innocence

New member
XDD

זה לגמרי מגניב, לי היו 5 ימים לפני הגיוס אחרי הבגרות האחרונה. אני מפרגנת, באמת, זה סתם משעשע אותי:)

Hadar way

New member
שאלת סוודר

איפה אני יכולה למצוא סוודר בסגנון של הסוודר של פיבי שבתמונה המצורפת? תודה

Fanty S

New member
הוא חמוד ובהחלט הולם את פיבי ../images/Emo13.gif

היא כזו מתוקה!

HAMUSIT

New member
איך אני הופכת מכנס לשחור?

הצבע של המכנס עצמו הוא חום דהוי כזה, והוא יושב עליי מושלםםםםם ואני רוצה אותו בשחור!

innocence

New member
יש צבעים כאלו למכונת הכביסה...

מעין אבקה ששמים והיא צובעת בתוך המכונה, אבל חשוב לדעת ששחור זה צבע שמאוד קשה לצבוע אליו באופן אחיד.

Blue Emptiness

New member
אותו עקרון -

אפשר גם לשים בסיר או גיגית עם מים חמים ואבקת צבע לבד~

innocence

New member
אבל שם צריך יותר זהירות..

כי לרוב זה סוג של בישול בחום, וצריך לשים כמויות מדודות ולזמן מדוד כדי שייצא הצבע הנכון, אבל זו גם אופציה:)

תודה. הם באמת עמידים בכביסה?

לא מכתימים וכאלה? (אני בד"כ מכבסת גם ככה ביד אבל למקרה שמישהו יכניס משהו למכונה...)

innocence

New member
יש הוראות מפורשות..

אני חושבת שאחרי זה צריך לעשות סיבוב "על ריק" אבל אל תתפסי אותי במילה, במיוחד כי הכל אמור להיות כתוב שם. וזה מאוד תלוי בפריט. צריך לזכור שצבעים כאלו תופסים רק על בדים טבעיים ולא על סינתטי!

OnlyLeigh

New member
בתור אחת שצובעת לפחות 2 דברים כל שנה

קל, פשוט, וטוב בהרבה לצבוע בסיר מאשר במכונת כביסה. אבל חייבים לזכור שהטון יוצא טיפה יותר בהיר משמצפים, כך ששחור לגמרי זה לא יהיה. מקסימום אפור ממש כהה

HAMUSIT

New member
תודה חברים!!!

(סורי על העצלנות שהתגובה משורשרת פה פשוט יש לי שאלה או שתיים חחחחחח) איך אני יודעת אם הבד סינטטי או טבעי?? ואין איזו דרך אחרת נגיד כמו איך שצובעים נעליים? או לאדעת? אני רוצה אותו שחור מפוחם

למעלה