בובה שלי../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif
אני לא מאמינה שאת חיילת! כל השבוע אני חושבת על זה שזה לא אמיתי, שאין מצב שאת כבר חיילת כזה מהר. רק שבוע שעבר היינו בעזריאלי ואת כזאת חמודה ובובה כזאת וקשה לדמיין אותך עם מדים
הטירונות שלך ממש ארוכה
אמרו לך לאן את מתגייסת אחרי זה? או שבינתיים את עדיין כלל צהלי? [לפי מה שהבנתי כולם אומרים שהטירונות שאני הולכת לעשות היא של שבועיים וחצי אז זה מוזר לי
] ויהיה טוב, בינתיים הטירונות זאת מן מכה כזאת, של לעבור מחיים אזרחיים [למרות שאת רגילה לא להיות בבית כל הזמן אז יש לך את היתרון הזה עלינו] לפתאום להיות בבסיס צבאי, עם עוד מלא בנות אחרות באותו מצב כמוך, שאת לא מכירה ובעצם לחיות איתן את כל השבוע-שבועיים עד שחוזרים הביתה ואז עוד פעם. אני בטוחה שזה קשה בייחוד שאין אנשים קרובים איתך, ואני בטוחה שגם לי יהיה קשה בגלל זה, אבל כולם עוברים את זה, וגם אנחנו נעבור את זה, והרבה אומרים שהתקופה הכי כיפית שלהם הייתה בטירונות. אז נכון את רק כמה ימים שם, אבל יכול להיות ששבוע הבא [כלומר ממחר
] את כבר תתחילי יותר להתקרב לאנשים ויהיה לך לאט לאט יותר קל ויותר כיף, וזה יעבור לך במהירות. אז סורי שחפרתי לך, אבל אני אוהבת אותך המון ואני מקווה שהרגעתי אותך קצת
ובחייםםםםםםםם אני לא אשכח אותך ואין מצב שהקשר יתנתק. הפורום הזה מחובר אחד לשני כמו לא יודעת מה, ותראי איזה תמיכה את מקבלת מאיתנו [כפרעלינו
] אז שתביני כמה את חשובה לנו כאן. אוהבת אותך הכי הרבה שיש, ותחזרי אלינו פעם הבאה עם עוד חוויות שאולי נתחיל לקנאות בך קצת