אוף

LoveYourHate

New member
לא שמעתי את השיר של HIM בכלל ><

הכלתי לסרט הזה רק בשביל לשמוע את HIM בסראונד אבל איזה לא שמעתי כלום>< עצבים..

little WhiSper

New member
שלום, חדשה פה...

היי, אני אדווה, ואני... חיילת!!! WTF!? לפני שניה הייתי שמיניסטית פעורה מה אני חיילת עכשיו?!! לספר חוויות יקח הרבה ואין לי כוח אז אני אקצר.. אמממ אנחנו ישנים באוהלים בניצנים, טירונות של 4 שבועות וחצי
בנתיים אני לא שיא הנהנית, זה מתיש מעיק וקצת מעצבן, כמובן שיש גם את הצחוקים... אמממ הבנות סבירות, יש יותר ויש הרבה פחות... לא ישנים יותר מדיי, לא נחים יותר מדיי, לא אוכלים. המקלחות לא כאלללללה נוראיות כמו שעושים מהם, נכון שזה לא הכי נעים, אבל הופעתי לגלות שכמעט אפחת לא התביישה וכולם התקלחו ערומות לגמרי כמו גדולות... חם! המקום הכי טוב שם זה השקם [יענו המזנון], ולצערי המרחק בינו לבין האוהלים שלנו לא קרוב מספיק. המדים לא נוחים בכלל... ולאדעת מה לספר עוד. אני מתגעגעת נורא וקצת קשה לי 'לשמור' על קשר בכלל עם אנשים כי אין הרבה זמן וצריך לשמור סוללה כי לא תמיד אפשר להטעין וכאלה... בקיצור, אל תשכחו אותי.

inbal287

New member
אני לא מאמינה שאת חיילת../images/Emo7.gif

זה כ"כ הזוי... זה כ"כ... לא יודעת... רק לפני דקה היית שמיניסטית ועכשיו את חיילת... אעע?! ארבע שבועות טירונות?
איזה טירונות זאת?
אני לא אשכח אותך בחיים, ואת לא גם לא תעלמי לי מהחיים בכזאת קלות, שמעת?! כולה טירונות, כולה צבא... קצת קשה ורחוק בהתחלה, אבל אחרי הטירונות ואחרי שתהיי בתפקיד אני בטוחה שיתסדר לך יותר הזמן והכל. ואני אוהבת אותך
.

little WhiSper

New member
בובה שלי!!!!../images/Emo23.gif

זו טירונות 02, פשוט יש הרבה תכנים שצריך להספיק, למרות שכשאני חושבת על זה מה שעושה את זה כזה ארוך זה כל התורנויות...
ותאמיני שאני גם לא קולטת את זה, זה כל כך מבלבל ועושה את יותר קשה... וגם זה מעצבן, כי קשה וכמעט בלתי אפשרי לשמור על קשר עם אנשים כשנמצאים שם, אפילו עם אמא שלי אני בקושי מדברת כשאני שם... וגם אני מתההה מעייפות, מתה, אבל אני לא רוצה להעביר את הימים היחדים בבית בשינה כל היום...
גמני אוהבתותך בובה, תודה.

inbal287

New member
../images/Emo23.gif

חשבתי שטירונות 02 זה רק שבועיים, לא? [גם אני אעשה אותה... רק בעוד חצי שנה
]. אני לגמרי מאמינה לך שזה מבלבל והכל... ותכלס זה מובן לגמרי, עברת מסטטוס אחד לסטטוס אחר ושונה לגמרי, טבעי שתהיי מבולבלת ושיהיה לך קצת קשה. אבל מההיכרות שלי איתך אני באמת מאמינה שתסתדרי בקלות... את בנאדם שכ"כ קל להתחבר אליו ואת בנאדם כ"כ אכפתי שאני ממש לא חושבת שיהיו לך בעיות [והיי, אני באמת מאמינה בזה ולא סתם אומרת כדי לשפר לך את ההרגשה]. אני בטוחה שאין כמעט זמן
. לא נורא, עוד ארבעה שבועות זה נגמר! [אגב, את כבר יודעת לאיזה תפקיד את הולכת או שתדעי רק בסוף או מה?] תשני קצת ואז תצאי לפגוש אנשים... הכי טוב
.
והמון אנרגיה חיובית
.

little WhiSper

New member
כפרעלייך. ../images/Emo23.gif

גם לי אמרו לפני שהטירונות היא שבועיים-10 ימים משו כזה, אבל כשהגענו לבסיס אמרו 4 וחצי שבועות, וככה גם הלו"ז שלנו... וכן, אני ממש מקווה שיזרום בלי בעיות, אחרי הכל, זה "רק" 4 שבועות
אני רק חושבת על הטקס שיהיה

FFTL

New member
../images/Emo7.gif

לא נשכח לעולם.
תהני..עד כמה שאת יכולה.

milkshakit

New member
גם אני מתקשה להאמין ../images/Emo23.gif

שיהיה בהצלחה, וכמה שיותר קל ונעים (עד כמה שיכול להיות נעים בטירונות, ובכלל בצבא
)
תנסי להוציא מזה את הכי טוב שאפשר!

danduuu

New member
בובה שלי../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

אני לא מאמינה שאת חיילת! כל השבוע אני חושבת על זה שזה לא אמיתי, שאין מצב שאת כבר חיילת כזה מהר. רק שבוע שעבר היינו בעזריאלי ואת כזאת חמודה ובובה כזאת וקשה לדמיין אותך עם מדים
הטירונות שלך ממש ארוכה
אמרו לך לאן את מתגייסת אחרי זה? או שבינתיים את עדיין כלל צהלי? [לפי מה שהבנתי כולם אומרים שהטירונות שאני הולכת לעשות היא של שבועיים וחצי אז זה מוזר לי
] ויהיה טוב, בינתיים הטירונות זאת מן מכה כזאת, של לעבור מחיים אזרחיים [למרות שאת רגילה לא להיות בבית כל הזמן אז יש לך את היתרון הזה עלינו] לפתאום להיות בבסיס צבאי, עם עוד מלא בנות אחרות באותו מצב כמוך, שאת לא מכירה ובעצם לחיות איתן את כל השבוע-שבועיים עד שחוזרים הביתה ואז עוד פעם. אני בטוחה שזה קשה בייחוד שאין אנשים קרובים איתך, ואני בטוחה שגם לי יהיה קשה בגלל זה, אבל כולם עוברים את זה, וגם אנחנו נעבור את זה, והרבה אומרים שהתקופה הכי כיפית שלהם הייתה בטירונות. אז נכון את רק כמה ימים שם, אבל יכול להיות ששבוע הבא [כלומר ממחר
] את כבר תתחילי יותר להתקרב לאנשים ויהיה לך לאט לאט יותר קל ויותר כיף, וזה יעבור לך במהירות. אז סורי שחפרתי לך, אבל אני אוהבת אותך המון ואני מקווה שהרגעתי אותך קצת
ובחייםםםםםםםם אני לא אשכח אותך ואין מצב שהקשר יתנתק. הפורום הזה מחובר אחד לשני כמו לא יודעת מה, ותראי איזה תמיכה את מקבלת מאיתנו [כפרעלינו
] אז שתביני כמה את חשובה לנו כאן. אוהבת אותך הכי הרבה שיש, ותחזרי אלינו פעם הבאה עם עוד חוויות שאולי נתחיל לקנאות בך קצת

little WhiSper

New member
../images/Emo6.gifכפרעלייך.

גמלי אמרו שהטירונות היא קצרה וזה, אבל בבסיס עצמו פתאום נחתו עלינו עם 4 שבועות וחצי. רצינו למות! אני פשוט מקווה שזה יעבור מהר ובקלות... בבקו"ם פגשתי (וגמאת תפגשי) קצין מיון שיגיד לאיזה תפקיד אני מתגייסת, אני מתגייסת לתפקיד בוחנת תחמושת, ואני לא יודעת בדיוק איפה אני אשרת זה רק אחרי הקורס (אפשר גם חיל האוויר!!
). ואל תדאגי כפרע, את תתרגלי להיות מחוץ לבית, ואת תתרגלי לבנות, גם אם חלק נראות לך לא משו תמיד תמיד יש לפחות מישי אחת שתסתדרי איתה. ובאמת באמת באמת אני שמחה שהצטרפתי לפורום הזה ושיש לי חברות כמוכן, לדעת שגם כשאני חוזרת הביתה בעצבים יש מי שאכפת לו ממני זה מעודד. אני אוהבתותך המווווון!!! ומי יודע, אולי אני אבוא עם מדים (ונסיעות חינם
) לאיזה מפגש...

The Fantasy

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

כל העולם ואחותו נכנסו לניצנים
תגידי לי אם פגשת אחת שקוראים לה אלינה [בלונדינית רזה כזאת, הייתה איתי בכיתה] ועוד אחת מיכל [שהיא במקרה חברה של עידן מהפורום
] והיא גם משרתת בניצנים. יש מצב שהכרת אותן ואני לא יודעת אפילו
אוהבת אותךךךךךךךךךךךךךךךך!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [אה כן זאת דנה, החלפתי ניק
]

ויקס

New member
יש לי סוד לספר לך

רק שתדעי זה למקרי חירום.. מאחורי אחד הביתנים של השירותים יש שקע
המחלקה שלנו סרקה את כל האזור למצוא שקע היה כמו למצוא זהב.. אהה ובשמירות את יכולה לנתק תמכונות של השתייה ולהטעין כל עוד אף אחד לא שם לב..חח

The Fantasy

New member
"את יכולה לנתק תמכונות של השתייה"../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

איזה ישראלי זה

little WhiSper

New member
../images/Emo6.gif

נראה לך אני אנתק ת'שתיה!? חוץ מהמפקדות גם הבנות יהרגו אותי, כולם שותות משם.. .והשקע מאחורי השירותים זה גאוני!!!! אני אחפש אותו! אבל בעיקרון הפלא והמטען תמיד אצלי בכיס ובכל הזדמנות מטעינים.

Rose131

New member
המ. מה הקטע עם האתר שלהם?../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

משהו עם להכניס קוד כזה

למעלה