אוף

מדHIMה

New member
תמונה של ויל מהופעה ברוסיה ועוד משו

אררם חח ממצב ? חיחי איזה משעמם אין מה לעשות וחם ואיכס ואני לא טסה לצ'כיה עם חברות =( באסה אבל אולי יש עוד סיכוי ראיתי היום רובוטריקים סרט מאגניב אבל מה זה השמעו את השיר של HIM רק לאיזה 3 שניות קקות =( ואמרו שיש איזה קוד או משו אז פתרו את זה וזה FEBRUARY 12/1961 טוב זהו אין לי עוד מה ליכתוב סו שבוע טוב ^^ והתמונה !חח חמוד ולא מאופר !

מדHIMה

New member
ניראה לי הקוד שרשמתי לא נכון

ניסיתי אבל כנראה אולי טעו או משו אוף =(

inbal287

New member
אני פשוט לא מבינה את הבעיות של אנשים

מה כ"כ קשה לא להבריז מדברים שקבעת? אה? מה הבעיה לקבוע איתי ולשם שינוי לא לבטל. ואם כבר לבטל, למה ב12 בלילה שכבר אין לי אופציות אחרות ושבזבזתי את כל היום בלחכות. אם יש דבר שבאמת מוציא אותי מדעתי זה שקובעים איתי דברים ומבריזים או משנים ממש ברגע האחרון או מבטלים ממש ממש ממש ברגע האחרון. אני מסוגלת להרוג אנשים על זה. ואני גם לא מבינה למה בחורה בת 18 עדיין מקשיבה לגחמות הטיפשיות של האמא הסופר אגואיסטית ומגעילה שלה... אבל זה כבר נושא אחר. חפירה
... ותודה ששאלת
.

linkintrance

New member
אוי בובה

את לא היחידה עם בעיות הברזה כאלה מגעילות! אם זה מעודד..סתם אנשים מגעילים שלא אכפת להם מאף אחד..אלא רק מעצמם.."נבריז, אז מה אם הבטחנו, לא קרה כלוםתמיד אפשר לבטל ולהרוס לאנשים את היום..נו טוב" בעעע, בסוף אנשים כאלה יהיו להם בעיות בלהבטיח לאנשים משהו..הם יסיימו בכך שהם רק יבטיחו הבטחות..לפחות ככה אני חושבת. (כן אני יודעת, אני לא שיא העידוד..אבל זה מה יש, וזה בא מכל ה-
) ואמא...אני לא יודעת מה להגיד..אמא זה אמא.
ואם יורשה לי להגיד כמה המדינה הזאת אוהבת לדפוק אותי פשוט כי זה בכיף שלה..(טוב נו לא רק אותי) למה למה שביתה במשק כשאני אמורה להפליג למה?!?! בקשתי רק חופשה מסכנה של שבועיים או יותר, וויתרתי על טיסה לרוסיה(היה לי קשה לעשות את זה כי אני רגילה להיותש ם כל הזמן) ..מה מהמהמהמהמה מה כבר ביקשתי? האם זו בקשה גדולה מדי לא לשבות? הא?! גם ככה מהשביתות האלה לא יוצא כלום!
והחפירה שלי יותר גדולה נהנה בננה
חח מה עובר עליי?! לילה טוב!
מחר יום חדש, או לפחות זה כבר היום..נחח..מי שם

למעלה