אז איך נראה השיער שלכם

Black Jane

New member
../images/Emo41.gifאז איך נראה השיער שלכם../images/Emo35.gif../images/Emo41.gif

עד עכשיו היו פה שאלות הקשורות לשיער גלי ולשיער חלק, למתולתל ולקצר... אז בואו נדע חד משמעתית וספציפית - איך נראה השיער שלכן?
כל שעליכם לעשות הוא לענות על השאלון, ואם תוכלו - אפילו לצרף תמונה שלכם/של השיער! שם: גיל: מין: סוג שיער: (גלי/חלק/מתולתל/וכו') צבע שיער: משהו חשוב שיש לי לבשר לאומה:
לנו! (זה לא בדיוק שרשור היכרות, זתומרת-גם, אבל בעיקר שרשור לראות איך נראה השיער שלכם, של אלו שעוזרים לנו וכו'...)

Black Jane

New member
i'm first../images/Emo3.gif

שם: אביטל גיל: 17 מין:
סוג שיער: הוא עוד לא החליט
בעקרון הוא גלי, עם נטייה לתלתלים. צבע שיער: חום, ושאריות שלל צבעים. אדום, כתום-ג'ינג'י (לוואי של חום שוקולד...אל תשאלו איך!) ועוד ועוד ועוד משהו חשוב שיש לי לבשר לאומה: אומה, מה שלומך?

o Unicorn o

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo74.gif

אהבתי את הרעיון של השירשור, אני אענה בהזדמנות שתיהיה לי תמונה
ושיער מהמם!

Black Jane

New member
בתמונה הזאת ספציפית

השיער נמצא בסופו של יום לימודים ארוך, כשאשר בבוקר אותו היום שמתי את קרם הלחות עם הפקק הסגול של נטורל פורמולה, ולשימור ולייצוב הגלגלים (תלתלים-גליים
) שמתי את המוס wellaflex.

yawn

New member
בסדר הזה?

כלומר, קודם קרם ואז מוס? השיער שלך נראה ממש יפה ככה...

כולם להיכנס!!!1 חובה לראות איזה שיער היה לי:(

שם: $##%$@#$% גיל: 284 מין: זכרXD סוג שיער: (גלי/חלק/מתולתל/וכו') כרגע חלק. צבע שיער: בלונד. משהו חשוב שיש לי לבשר לאומה: שיער זה קקע:(

Black Jane

New member
מהמם, מהמם, מהמם.

את רושמת שזה השיער שהיה לך... איך הוא עכשיו?

lost green eyes

New member
אני הייתי בספרד-מלטה-יוון

ההפלגה השלישית שלי , ובהחלט האחרונה. אלוהים ישמור היה זוועה... ז"א..מאוד נהנתי בחו"ל.. כשטיילנו וכו'. אבל על הספינה /: איזה שיעמום הצטרפתי לצוות בידור שם במשך שבועיים חחחחחחח שזה איכשהו הציל את המצב.. אבל.. לא אנשים בגילי.. רובם מבוגרים או ילדים.

למעלה