אז איך נראה השיער שלכם

Black Jane

New member
וואו../images/Emo152.gif

יש פה אנשים (ליתר דיוק...נשים
) אם שיער פשוט מדהים! ואת אחת מהן!

שיער כל כך משעמממם OO=

שם:דריה . גיל:16 מין:נקבה .. ניראלי OO= סוג שיער: חלק מאוד \\ : ומשעממממם .!!!!1 צבע שיער:שטני בלונדיני . משהו חשוב שיש לי לבשר לאומה:אמ .. :) לא יודעת DDD :

Eurogirl

New member
שלי ../images/Emo68.gif

שם: אורי גיל: 21 מין: נחשו... סוג שיער: (גלי/חלק/מתולתל/וכו') מתולתל. צבע שיער: חום משהו חשוב שיש לי לבשר לאומה: אומה?! מי, השחקנית מ-Kill bil?

mirit

New member
השיער שלך ממש דומה לשלי בצורתו

אפשר בבקשה לשאול באיזה שמפו את חופפת? באיזו קונדישינר? והאם את שמה קרם/מוס כלשהו ? אני כבר אובדת עצות בנוגע לשיער שלי. אף פעם הוא לא מבריק.

מה דעתכם ש...

נרשום בחתימה שלנו משו כמו: גמאני מסתרקת 1838 פעמים ביום או משו כזה?

אני שלמה עם החתימה שלי

כאילו...אם היתי כותבת את כל הפורומים שאני נמצאת בהם אז לא היה מקום בחתימה. אני כותבת רק את הפורומים שאותם אני מנהלת..אבל רעיון חמוד

במקרה מצאתי תמונה של השיער שלי

הורדתי את הפנים:Sזה לא מה שחשוב כרגע
והנה השיער שלי שאני כל כך אוהבת=]

רוני P

New member
נצל"ש-חדשה פה :]

שם:רוני :) גיל:15 [כן קטנטנהP:] מין:נקבה D= סוג שיער: (גלי/חלק/מתולתל/וכו')חלק למעלה וטיפה גלי למטה :] צבע שיער:בלונדיני משהו חשוב שיש לי לבשר לאומה:אעאע , אומה ת'ורמן , מה קורה ?

דללה

New member
היי ../images/Emo9.gif

שם: שני גיל: 18.5 מין: נקבה סוג שיער: (גלי/חלק/מתולתל/וכו') 95% מהזמן הוא יותר מדי חלק.. בשאר הזמן הוא קצת אבל ממש קצת גלי (כמו בתמונה) צבע שיער: חום משהו חשוב שיש לי לבשר לאומה: למה אני ערה?

Simply KaRiNa

New member
אני :]

התמונה לא קשורה בשיט
אבל אני אוהבת איך שהשיער שלי יצא פה :] שם: קרינה מין: נקבה גיל: 23 סוג שיער: חלק צבע שיער: שטני מסר לאומה: קמ"א עוד?
ושאלה קטנה...אני חושבת כבר כמה זמן לעשות מדורג, הייתם ממליצים לי? בעיקרון אני משתדלת לא לגעת בשיער יותר מדי, רק לקצר בקטנה מדי פעם...אבל בא לי שינוי כלשהו

Black Fiary

New member
חדשה :)

נעים מאוד:p שם:יוליה גיל:13 וכמה חודשים>< מין: נקבה:) סוג שיער: (גלי/חלק/מתולתל/וכו')אממ נראלי שגלי\חלק צבע שיער:שטני עם גוונים טבעיים\צבועים משהו חשוב שיש לי לבשר לאומה: שיער זה קקי:( השוונצים ממש מתסכלים אותי לפעמים;;

tookmy

New member
אני מטפחת שיער

על הרגליים ובבית השחי. זה נחשב? זה המשהו החשוב שיש לי לבשר לאומה, זה נראה לי אחלה.

למעלה