אז איך נראה השיער שלכם

ענה../images/Emo9.gif

שם: שחר גיל: 16 מין: בת סוג שיער: (גלי/חלק/מתולתל/וכו'): חלק צבע שיער: לא מוגדר תאמת..חלק אומרים בלונדיני וחצי שטני..אני מסכימה על השטני. משהו חשוב שיש לי לבשר לאומה: אם יעלה לי משו אכתוב

mgirl

New member
המ...

שם: מיכל גיל: 19 מין: רק אחרי החתונה סוג שיער: (גלי/חלק/מתולתל/וכו') מתולתל מדורג צבע שיער: חום כהה! (ואם כבר על במה זו... כדאי לי לצבוע לשחור ואח"כ לעשות כמה פסים דקים בצבע ורוד או ירוק?) משהו חשוב שיש לי לבשר לאומה: אממ.. היי אומה..

רוני P

New member
לדעתי ,

תצבעי לשחור , בלי כלום .. אם ממש באלך אז פסים בתכלת אבל לא מלמעלה אלא מבפנים ..

רציתי לפתוח כזה שרשור אבל בסוף לא יצא חח

שם:שלומית גיל:16 מין:נקבה נקבתית במיוחד סוג שיער: (גלי/חלק/מתולתל/וכו') מתולתל צבע שיער:חום..שהבהרתי קצת, והיה אדום ויצבע שוב לאדום :) משהו חשוב שיש לי לבשר לאומה: מי זאת אומה? תמונה: כשהשיער היה אדום..עכשיו הוא חום:{ אבל יהיה שוב בקרוב

nickey

New member
את מרשה לי להעיר לך

משהו קטן על השיער, נכון?
אני אעיר בכל זאת
בתמונה המוקטנת ניתן לראות בקלות שהשיער מאוד פגום, וכשהגדלתי ראיתי שצדקתי. גם אני התעללתי המון בשיער שלי, הבהרתי אותו כל הזמן, צבעתי וכו', אבל תמיד הקפדתי על שגרת טיפוח, השתמשתי בשמפו+מרכך ייעודים לשיער פגום וצבוע ומסיכה פעם בשבוע. אבל במקרה שלך, אני מציעה לשים מסיכה פעמיים בשבוע.
ואגב - יש לך פנים מאוד יפות!

חח זה יום אחרי הצבע :)

אני שמה מסכה פעמיים בשבוע וחופפת הרבה , הוא יותר בריא היום ואני מתכוונת לצבוע רק בצבע בלי חמצן! זה הצבע האחרון שצבעתי שיש בו 9 אחוז חמצן:| זה נורא! ותודה:)

lost green eyes

New member
חדשה כאן ../images/Emo13.gif

שם: לינור גיל: 19 עוד 8 ימים. מין: נקבה סוג שיער: (גלי/חלק/מתולתל/וכו') : גלי-חלק צבע שיער: בלונד (מעולם לא עשיתי פסים אגב.. זה הצבע הטבעי שלו) משהו חשוב שיש לי לבשר לאומה: חייכו העולם נפלא

SummerSpirit

New member
אבל תקראו, כע? ../images/Emo3.gif

שם: גילי. גיל: 20. מין: בחורה. סוג שיער: (גלי/חלק/מתולתל/וכו'): גלי נוטה לתלתלים. צבע שיער: סוג של חום כהה-בהיר-נראה חציל בתמונה. משהו חשוב שיש לי לבשר לאומה: שנה טובה
.

Black Jane

New member
מודה

זה נראה אפילו טיפה אדום
והיי, יש לך שיער גלי-מתולתל כמו שלי. מה נסגר עם השיערות האלה, שיחליטו מה הם!

my spirit

New member
שיערי

גיל; 16 מין;נקבה סוג שיער; די חלקלק כזה [היו גלים בגלל שהוא שרוף אבל הם קוצצו אז הוא נשאר חלק/=] צבע שיער;בלונד משו חשוב ;אני לאא בתולה..חח בצחוק כמובן[=

למעלה