אתם יודעים שבו הוא באמת הרולד,נכון? נראה לכם שהוא היה מצליח עם השם "הרולד בייס?" חחחחח!
G g a v i New member 26/5/05 #84 אתם יודעים שבו הוא באמת הרולד,נכון? נראה לכם שהוא היה מצליח עם השם "הרולד בייס?" חחחחח!
M MaiEgan New member 26/5/05 #85 חחחחחחחחח זאתי הרולה שרה!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא נראה לי שהיא יודעת שצוחקים עליה ולא איתה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה פשוט היה קורע!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
חחחחחחחחח זאתי הרולה שרה!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא נראה לי שהיא יודעת שצוחקים עליה ולא איתה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה פשוט היה קורע!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
G g a v i New member 26/5/05 #91 לא נכון - זאת הבלונדינית (איך קראו לה??) זאת שאמרה שהיא חשבה שהיא היתה not too shabby - וואלה נזכרתי mary roach - היא היתה הכי מפחידה והכי מטורללת - כ"כ גרועה וחשבה שהיא נהדרת!
לא נכון - זאת הבלונדינית (איך קראו לה??) זאת שאמרה שהיא חשבה שהיא היתה not too shabby - וואלה נזכרתי mary roach - היא היתה הכי מפחידה והכי מטורללת - כ"כ גרועה וחשבה שהיא נהדרת!
G g a v i New member 26/5/05 #103 עכשיו נדע מי הכי גרוע ../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif מצעד הזמרים הגרועים!! יש! איזה כייף!!
1 14מתן New member 26/5/05 #98 ../images/Emo45.gif הם התעלמו אחד מהשני רק בסוף הם נזכרו שהם לא בהופעת יחיד
M MaiEgan New member 26/5/05 #90 איזה מקסימים שניהם! שרו מקסים ביחד סוף סוף החליפו בגדים לבגדים יותר יפים!
G g a v i New member 26/5/05 #94 הביצוע של קארי של alone היה מדהייייים!! יותר טוב מהמקורי מבחינתי! סתם נזכרתי בזה בגלל שהראו את הקטע.
G g a v i New member 26/5/05 #95 יפה אמרו!../images/Emo45.gif The country girl with heart against The rocker with soul מעולה!
D darklighter New member 26/5/05 #110 גם אני אהבתי../images/Emo13.gif../images/Emo115.gif../images/Emo54.gif
M MaiEgan New member 26/5/05 #97 נכון ש - - - - > כנסו!!! שבו נראה הרבה יותר חתיך באודישנים הראשונים מאשר עכשיו? עכשיו הוא נראה כאילו הוא הזקין ב10 שנים באודישנים הראשונים הוא נראה ילד!
נכון ש - - - - > כנסו!!! שבו נראה הרבה יותר חתיך באודישנים הראשונים מאשר עכשיו? עכשיו הוא נראה כאילו הוא הזקין ב10 שנים באודישנים הראשונים הוא נראה ילד!
S shavitlavi New member 26/5/05 #99 מסכנים אלה שיקומו בבוקר ויצטרכו לקרוא את כל השרשור הזה. יאללה חברים, בואו נעבור ת'מאה תגובות, לא בואו נשאף גבוה- ת'מאתיים!
מסכנים אלה שיקומו בבוקר ויצטרכו לקרוא את כל השרשור הזה. יאללה חברים, בואו נעבור ת'מאה תגובות, לא בואו נשאף גבוה- ת'מאתיים!