אז מי האליל/ה האמריקאי ל-2005

Juliann

New member
אנשים אני מתהההההההההההההההה

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Juliann

New member
נקרעתיייי דיייייי זה היה ענקקקקקקקק

וקונסי בתור המלצר הצרפתי?????? חחחחחחחחחחח גדוללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל

shavitlavi

New member
סוף סוף!

אחרי הפרסומות האיידולים שרים עם הזמרים שהם מעריצים. יאללה כבר!

darklighter

New member
חחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo58.gif

איזה קורע היה הקטע עם סיימון!!!!!!!!!!!!!11111111 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קונסי הרג אותי הוא היה כל כך גדול אח איזה שחקן!!!!!!!!!11111 אההההההההההההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!11111 גם פאולה היתתה חמודה... ומקיילה...אני אוהבת אותה.... וקונסייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי אהההההההההההההההההההההההה
טוב אחרי הפרסומות התוצאות-שזה החלק הכי פחות מעניין בתכנית חחחחחח

MaiEgan

New member
את בפורום תשוקות?

יופי ספרי לי ספויילרים! שרידן באמת מתה? נכון שתרזה בהריון מג'וליאן? ספריייייייייי!!!!!!!!!

darklighter

New member
כן...אספר לך אח"כ...../images/Emo115.gif../images/Emo54.gif

עכשיו סקוט וניקו לא מעניין...

darklighter

New member
אוקיי קבלי ../images/Emo58.gifים לתשוקות../images/Emo13.gif

שרידן לא מתה ראו אותה בפרק של היום הדייג עם העיניים הכחולות (קוראים לו בריאן אבל הוא בעצם אנטוניו אח של לואיס) הציל אותה... וזה נכון שתרזה בהריון מג'וליאן...היא תלד לו את ליטל אית'ן...(יש מעריצים שטוענים שאית'ן הוא האבא של ליטל אית'ן ולא ג'וליאן)...

darklighter

New member
תשאלי../images/Emo9.gif../images/Emo115.gif../images/Emo54.gif

מה שכן שבוע הבא מגיעה גם ליז, אחות של איב ויהיה לה רומן עם טיסי... תשאלי על מה את רוצה ספוילרים שאלות ספציפיות...

MaiEgan

New member
וואו ראסקל הזה והיא -

שרים ביחד מקסים מי זה בכלל ראסקל הזה מכוער אבל שר יפה והיא שרה איתו מעלף!

MaiEgan

New member
אני באמת לא מבינה מה עם אנואר!!

עכשיו הוא נראה שונה לגמרי ממקודם מה קורה פה?!?! יש 2 אנואר?!?!

Sweet Misery

New member
הוא עשה בונגולות

כדי שיהיו לו רסטות מתולתלות והוא יהיה יפה בגמר! איזה חמדמד.

g a v i

New member
מה זה?????? מה הוא עושה כאן???

למה אנתוני כאן?? ואיך מתאים לו לאהוב את קני ג'י, חחחחח!! כשהם אמרו שהאיידולים מופיעים, חשבתי שהם התכוונו קלי, רובן, ופנטייז'ה!

MaiEgan

New member
אוי אוי אוי ג'סיקה תלבשי חולצה!!!

איכססססססססססססססססססססססססססססססססססססס

למעלה