אבל בתור חבר (די זוטר) באיחוד, לא "הסתתרנו" מאחורי זה.......ועובדה שלמרות זאת, תקפו אותנו - למרות שמעולם לא ביצענו פעולה תוקפנית כנגד ברית ישראלית כלשהי (או איחודים ישראלים למיניהם). יש לי סיבות די טובות להאמין שחיסלנו יותר מדינות (אנטישמיות) משהחומה חיסלה לשטן, ולהיפך. ותראה, זה לא שאנחנו עושים הסכם כולל עם ARAB והשרידים של KSA, ויאללה שמים סמלים פשיסטיים בתומכים.......סה"כ אלה אמריקאים.אתה זוכר מי אלה האמריקאים? אלה שתורמים יותר מאנחנו בעצמנו לעובדה שהתחת שלנו לא מוציא עשן רדיואקטיבי
"יש לי סיבות די טובות להאמין שחיסלנו יותר מדינות (אנטישמיות) משהחומה חיסלה לשטן, ולהיפך." אני לא מאשים, ומעולם לא האשמתי את חומת מגן ו/או את איחוד השטן בגידול מדינות אנטישמיות........ הרעיון הכללי במשפט הזה היה שחיסלנו הרבה, הרבה מאוד מדינות אנטישמיות, אפילו יותר ממה שחוסלו מדינות (בכלל) במלחמה הענקית והארוכה הזו.......
לא היתה ואין לחומה שום כוונה או סיבה טובה לתקוף את GOTHL... מה שפינקי ניסה לומר היה שבגלל האג'נדה שלכם לא תקפו אותכם...לא החומה אלא בכלל.. החומה לא תקפה ולא מתכוונת לתקוף אותכם בגלל שאתם התחלתם את דרככם אצלנו, אנחנו שיתפנו פעולה בעבר ואנחנו שמחים על כל רגע שהיינו ביחד,כבוד גדול היה לנו שזכינו לראות אותכם מצליחים בכוחות עצמכם...ואני חושב שחברי נאטו בפרט יכולים לחזק את דברי. מה גם שלעולם לא נתתם לנו סיבה לפעול נגדכם ואני שמח שכך התפתחו היחסים ביננו. לצערי לא אוכל להגיד את אותו הדבר על השותפים החדשים שלכם שבחרו לתקוף אותנו לפני כמה חודשים ללא שום סיבה מוצדקת....אבל אחרי שיחות איתך הבנו שאתם יוצאים לדרך חדשה ואנחנו באמת מאחלים לכם דרך צלחה.
כל הזמן שאמרנו שאנחנו לא תוקפים ישראלים באמת לא תקפנו ובאמת הגדשנו את כל הכח שלנו למילחמה בבריתות אנטישמיות בגינדיס..ולא עשינו את זה כדי להסתתר מאחורי העמדה של "אנחנו לא תוקפים ישראלים,ומחסלים חולניקים" אלה ראינו את זה כמטרה להילחם באנטישמיות במישחק, ואנחנו עדיין רואים את זה כמטרה . הבעיה היא כזו שלא נישארה אף ברית אנטישמית בגינדיס ,ויש כאלו שכואב להם שאנחנו גודלים כי מיבחנתם אסור לנו ליגדול כי אנחנו אמרנו (וגם קיימנו)שאנחנו נילחמים באנטישמים אז אני חושב שזו זכות שלנו ושמגיע לנו גם ליבנות וליגדול כמו לכל ברית אחרת וזה שצירפנו אלנו את האמקיאים לא צריך להפריע לאף אחד !!!