אילנה אביטל הודחה מהיכל, בהצלחה במשך הדרך

מיק101

New member
../images/Emo41.gifיש לי רק דבר אחד לומר

יששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש
כמו שאמרו חכמינו "משוויץ יוצא מיץ"

השרדות10

New member
בהלם,אבל שים לב שהפעם חוץ מבני-איש לא בכה

והם גם לא היו מדוכאים מדי (בלשון המעטה) אחרי זה... ואדם גם אמר לבני בקשר לסיבה שהעיפו אותה- שלכל דבר בחיים יש כמו כרטיס אשראי-משלמים על הכל..(בקשר לאילנה).

יוליקה

Member
מנהל
נכון, אבל מישהו כתב כאן אתמול

שמדיחים רק את הנשים.... אלונה , איגי, אביבה, דפנה ועכשיו אילנה....

../images/Emo6.gif הצחוק הזה מיועד לתגובה של מיק עם הישששש

איך הוא התגלגל כל כך למטה בלי שום קשר לכלום

אורישקי

New member
סהכ הגיע לה להישאר

היא קצת מעצבנת אבל היא זמרת טובה ואני מחבב אותה. אבל העיקר שרוחמה תישאר.

דקל69

New member
האמת............

גם אנילא האמנתי שהיום הזה יגיע אי פעם...
ביי אילנה, שובי שובי שובי לים, שובי שובי ובי לשם... או איך ששרים את זה

וגם לכי ללמוד דרך ארץ אילנה אביטל

יש לך קול יפה , חבל שאת וולגארית . זה הרס לך ויהרוס לך בעתיד

השרדות10

New member
אילנה "לא תעבוד בשבת",גם בשאר הימים לא עובדת!

מי ישמע איזה אולמות פיצצת בשבת חחחחח

אילנה קיבלה את המגיע לה, טוב שהודחה

ההתנהגות שלה לרוחי היתה מגעילה עד לפני יומיים, הקהל לא אוהב לראות שפוגעים במישהו, איפה ה 20000 מעריצים בפייסבוק של אילנה? חבל שרוחמה לא נישארה בסוף עם אילנה ואז אילנה היתה המודחת, גם בפסטיבל 77 רוחי ניצחה את אילנה, וגם בהיכל התהילה רוחי ניצחה את אילנה, ואילנה זמרת נהדרת,אבל העם אמר את דברו, רואים הכל מהבית

בסך הכל היא ורוחמה לא היו החברות הכי טובות

וגם לרוחמה יש פה ויודעת לדאוג לעצמה. אילנה התייחסה אל רוחמה כאל אדם שאינו מחבריה. אם אילנה עזבה זה יכול להיות כתוצאה משאננות של אוהביה ומהענשה על הביטחון המופרז שתזכה.דבר לא קשור ליחסה אל רוחמה.

אילנה אם שמת לב ביומיים האחרונים כתבתי

שאילנה השתפרה בהתנהגות שלה לרוחמה, אילנה זמרת ענקית, אין מה לאמר, ההתנהגות שלה בבית גמרה להדחתה, אם היא היתה חברותית וחביבה עם כולם ולא יורדת עם רוחמה, מנקדת אותה נמוך, מעדיפה כן להביע על שיר של רוחמה במקום לאמר "אני מעדיפה לא לדבר" היא היתה נישארת עד הגמר ואותי אף זוכה, הקהל אוהב אנדרדוג, בדיוק כמו רוני דלומי בכוכב נולד, כמו אלירז שהיה אנגרדוג באח הגדול, הוא לא אוהב אנשים מלאי ביטחון עצמי, הוא מעדיף את החלש, והנה רוחמה עוזרת לאילנה, פתאום אילנה נחמדה מאוד לרוחמה, חבל חבל חבל שהגענו למצב הזה, אפילו ברגע זה אילנה נתנה לרוחי את מספר הטלפון שלה,

למעלה