אילנה אביטל הודחה מהיכל, בהצלחה במשך הדרך

רוחמה קיבלה את אילנה ואמרה שאין ביניהן בעיה

אז למה שאת לא תקבלי את הדברים כפי שהם?? כנ"ל לגבי המשפט שלך של:אלוהים רואה הכל,מה ראה אלוהים שרוחמה לא ראתה??רוחמה אמרה לאילנה שהיא אוהבת אותה כאדם ואילנה ענתה לה באותה הרוח.שתיהן מבינות שהן לא החברות הטובות ביותר וגם אינן אוייבות ומעולם לא היו.אם רוחמה ואילנה הבינו זאת,אין שום סיבה שאת לא תביני זאת ואין שום סיבה שתחפשי דברים מתחת לאדמה.

איקה21

New member
מסכימה איתך אילנה../images/Emo45.gif

למה קשה להאמין בחברות שנוצרה בין אילנה ובני

אבל גם אני חושבת שזה הרבה מעבר לקשר חברי

ומאמינה שיש שם הרבה ניצוצות.

השרדות10

New member
נו באמת! "לא חברות הכי טובות"?

היא התנכלה לה חודש וחצי או כמה שהם היו שם, בכל מקום היתה צוחקת עליה בפנים ו-מאחורי הגב, מדברת אליה לא יפה,מכניסה לה בקטנות ולא כזה בקטנות כל הזמן, השפילה אותה בשידור כשסירבה אפילו לתת התיחסות לביצוע שלה (מי באמת ישמע-בט מידלר מנקדת איזה ילדה בכוכב נולד) אפילו כשהיא הלכה,ורוחי ניסתה לעזור לה היא ריכלה וציחקקה עליה באוזן עם אלבז (הדתי פחח) ואף שאני לא אוהבת במיוחד את שתיהן ,לומר שהן "הסתדרו" או רק "לא היו חברות הכי טובות" זה לעשות צחוק מהעבודה!

מיק101

New member
לא חברות ולא נעלים, אילנה התנשאה על רוחמה

והסתובבה בבית כטווס - "אני ואפסי עוד" ו"איך זה שרוחמה לא הודחה?" פחחחחח חברות עלק.....

רוחמה אמרה הערב על אילנה:דוגרית,אמיתית,אוהבת

..אותה. אז אם אחרי הדברים האלה הגבת כפי שהגבת,זה אומר שאת לא מקבלת את דבריהם של אלה שנמצאים שם ב":היכל התהילה". וכן,לא היו החברות הכי טובות ועדיין לא האוייבות שחלק כאן מנסים לייצר.

השרדות10

New member
מה לקנות,חנופה מזויפת לטלויזיה?

אותי לפחות לא נולדתי היום,לא יודעת מה איתך.. ואני לא ממש מקבלת מה שכל מישהו אומר (בטח לא כשהוא מתחרה בתכנית טלויזיה) כמובן מאליו. כל מי שעיניו בראשו יכול היה לראות שאם לאילנה היה טרקטור במקרה באותו רגע-היא היתה כבר דורסת את רוחי -לכדי בצק עלים,וגם עושה עליה אח"כ טפו חחח אבל יש כנראה אנשים שמתאים להם לחיות בלה לה לנדדדדדדד...

abigl

New member
אילנה שילמה את מחיר הביקורות המזלזלות שלה

על מה שעשתה לרוחמה כשפעמיים בשיפוט, הביטה בה בזלזול ואמרה: "אין לי מה להגיד". זה היה כל כך מביש ופוגע שעכשיו נעשה הצדק והיא ראתה את רוחמה נשארת עד הגמר. מתוודה על האמת, מאוד אהבתי את אילנה מאז ומתמיד בגלל הקול הגדול שלה והשירים שתמיד בחרה, אבל ההתנהגות שלה בבית, שלא קשורה בשירה, היתה מתחת לכל ביקורת. חשבה שה"צבא" של אלבז כמו שהוא עצמו אומר, יגן עליה. לא הבינה שההתנהגות הזו ושתוף הפעולה הזה היו נגדה וגרמו לה נזקים גדולים. מקווה שהיא תיכנס לכאן ותקבל קצת תשובות לשאלות שלה כי היא ממש לא מבינה איך קרה שיוצאת. אפילו בראיון אצל שאבי היא אמרה שהיא לא מודאגת...

שילמה את מחיר שאננות אוהביה ו....

שילמה גם על כך שהקהל בבית מעניש על זחיחות. האמינה באיכויותיה המקצועיות,ביטאה זאת בכל רם בהכי אמיתי שיש והקהל העניש על כך שהרגיש שמדובר בזחיחות. לדעתי דבר לא קשור למערכת יחסיה עם רוחמה כי אז הקהל בבית היה מדיח אותה כבר מזמן. לאביבה אבידן היתה מערכת יחסים נהדרת עם רוחמה ו..הודחה. אילנה לא צדיקת הדור ורוחמה אינה ה"קדוש המעונה" של הדור. לשתיהן,עיניים,פה ורגשות ושתיהן נפרדו בצורה יפה והבהירו כי ה"איבה" שמציירים ביניהן לא נוגעת להן.ועדיין,חברות טובות הן לא.

למעלה