אילנה אביטל הודחה מהיכל, בהצלחה במשך הדרך

השרדות10

New member
יאלה מה עשיתם ממנה! מינימום ברברה סטרייסנד!

אילנה אבוטבול הזאת זמרת עם קול חזק,אך לא איכותי במיוחד,מה שכן היא יודעת לתת שואו (שאותי אישית מעצבן אבל יש מי שקונה אותו),ולהציג כל שיר בדרמטיות (מוגזמת אגב). יאללה,סתם כונפה ששרה בפלצנות.מתישה.לא חושבת שהיא מוכשרת במיוחד בכלל.

אילנה 5555 תתעוררי מהתרדמת שאת שרוייה בה

אילנה אביטל הרסה לעצמה, ושוב פעם הרסה לעצמה, העם עם רוחמה רז, גם אם רוחמה רז תודח בשבוע הבא, לזכותה יאמר שהיא הדיחה 5 זמרות, מי היה מאמין שרוחמה רז תשאר נציגת המין היפה בבית? העם אוהב נשים צנועות, שלא מרכלות ולא מקללות ולא רבות , ורק עוזרים לזולת.

התעוררתי לגלות שגזלת לי5 אחד,תחזירי מהר../images/Emo9.gif

איך שאני אוהבת את המשפט:"העם עם.." לא יודעת מה לגבי העם,אני פחות אוהבת לראות שבניאדם עוזרים לזולת כדברייך ומכנים את הזולת-מסכן.. רוחמה בת אדם חיובית,שרה נחמד..לפעמים אני אוהבת יותר את שירתה ולפעמים פחות,אהבתי את שירתה ב"אבינו מלכנו" אילנה בת אדם חיובית,מלאת חום אנושי ובעלת אופי,טיפוס-טיפוס. אילנה שרה לרוב יפה בעיניי,לעתים מעט צועקת מדי ופחות אהבתי את סגנונה ב"לגעת באושר". אחזור על דבריי:אילנה אביטל אינה על תקן "צדיקת הדור" אך בוודאי שאינה "מכשפת הדור" ורוחמה רז אינה "הקדושה המעונה",שתיהן נשים איכותיות,בעלות חיים מלאים ומקצועיות בתחומן. לי אישית חבל שאילנה עזבה(יותר חבל ממה שתיארתי לי שיהיה)אני בהחלט חושבת שהיא בין אלה ש"עושים את התכנית". בוקר טוב,אילנה 55555

השרדות10

New member
נגההה../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

bigsis7

New member
הבדל שמיים וארץ בין רוחמה לאילנה...

להזכיר את שתיהן באותו משפט זה עוול לרוחמה.. רוחמה יש לה פה אולי אבל רוחמה יודעת להתנהג ואומרת כל דבר ברמה ראויה ובשפה יפה..גם אם חריף. אילנה סתם בהמה שמתבטאת בצורה גסה פרחה שנתקעה בשנות ה 70 ולא מסתכלת במראה בבוקר ורואה מה הגיל עשה לה.. היא מתנהגת כמו ילדה בת 16 לילדות בנות 16 אפשר לסלוח אבל לאישה שעברה את ה 50 קשה... אולי עכשיו היא תסתכל במראה ותפנים את איך שהיא נראית ותגלה את הגיל האמיתי שלה...

מאמינה שתראה במראה את האמת:נראית נפלא.

ולמרות כל המעטפת שעלולה להטעות,בעלת לב חם וטוב.

איבונה3

Well-known member
אילנה לא תעבוד בשבת ????

ובימי חול היא עובדת בכלל ??? דיייייי, עבר זמנה...

nemeshim1966

New member
לרבנית אילנה אבוטבול-חזרה בתשובה פחחחחחחחחחח

הגנה טובה מלהרגיש בעסה מהדחה זה לחזור בתשובה ברוכה הבאה גב' אבוטבול לרמאות,שפלות וזיוף מהחיים -עלייק שומרת שבת מאמי יש אלוהים בשמיים אכן ,והוא לא סולח למכשפות וערסים בני אלבז ,ביטר והאבוטבול -הביתה

מיק101

New member
../images/Emo267.gif../images/Emo206.gifשאלה חשובה../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif

כשמישהו מכנה מישהי "אשת פוטיפר" ולאחר מכן מכנה את אותה האישה "צדיקה" מה זה אומר עליו?

דקל69

New member
לדעתי הכנה, מכיון שהדברים נאמרו ע"י מר אלבז

הכינוי שבו השתמש מעיד על פיתוייו שלו ועל כך שכן היתה לו סוג של משיכה לאילנה ונסיון לכבוש יצר בנוגע אליה ולולא בת זוגו המצלמות מי יודע... לדעתי, בני לקח את ההדחה שלה בצורה קשה ובפליאה והיה בטוח שהוא ואילנה ישארועד הסוף וקצת יחסר לו היחס האישי שקיבל מימנה. הכינוי שזרק עליה היה בכדי לא להתמודד עם רגשותיו הוא ובהמצב שנקלע אליו. וקא אילנה די לא התייחסה למבטיו ההמומים ברגע ההדחה והיתה עסוקה בעצמה בלבד כאילו הוא לא קיים. התשובה מספקת, בובה? או שיש צורך להרחיב

מיק101

New member
תשובה ארוכה ולא מספקת

כל הההברות שלך למה אמר את מה שאמר לא משנות העובדה היחידה היא שהאיש טיפש!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה