איפה שרשור הצהריים של שישי?

אני מתה על ליהי

בחורה מתוקה ומדהימה.מה שלא תגידו ליהי הכי יפה וכוסית מהבנות,פרט ללסת

poseidon111

Active member
מה זאת אומרת סוזי,הכל.

קודם כל הישיבה שלה.את,לבנטינית שכמותך,לא יודעת שכשבחורה יושבת עם רגליים פתוחות לרווחה זה מעיד על פתיחות באופי.הקורולציה בין שתי הפתיחויות הושגה בחינוך הקפדני באוקספורד,ובאילוצים שנוצרו במקלחת של הווילה.היא טיפוס סתגלני. שנית,הבעת פניה.זה שיש לה את אותה הבעת פנים כשהיא אוכלת,כשהיא מתנשקת וכשהיא סתם בוהה,מעידה על אישיות חזקה שיכולה לא להסגיר את הסערות הפנימיות שהיא חשה בזמן שהיא אוכלת או נגעלת מנשיקה או סתם תוהה מה עושה הזבוב על הקיר.האיפוק האצילי שלה נמס רק ביום של הדחה.אז היא בוכה.אבל אל תטעי.היא לא בוכה על עצמה.היא בוכה כי היא נזכרת בכל אותם מסכנים באפריקה שאין להם מה לאכול.זו הסיבה היחידה. שלישית הגוף המדהים שלה.אל תטעי.זה שיש לה גוף של נערה מתבגרת בת 13,לא מעיד בהכרח שכשהיא תהיה גדולה,לא יהיו לה ציצים ואולי גם תחת כמו לאישה.לא,גברתי,הסיכוי שזה יקרה הוא בהחלט סביר.הלסת המדוברת ביותר בישראל מאז הלסת של האריה שתפס שמשון הגיבור,היא פיתוח אבולוציוני מתקדם ביותר הנועד להתמודד בגבורה עם בעלי לסתות מסוג בני-רקס שמקורם בבני הדודים של הטירונוזאורוס רקס.גם הם כפו את רצונם על ליהיא- רקס. תם חלק ראשון.

רינתי77

Active member
וואלק, תיזה כתבת עליה...אם בן היה יודע

חזהו הי מתנפח בגאווה...איך הוא יודע להמר על הסוס הנכון! אוופס...אמרתי סוס...

easternstar

New member
../images/Emo6.gifכנראה היא מותאמת אבולוציונית לבן

עם מבנה הלסתות הסוסי המתאים.

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif תודה על התשובה!!!

היא בן אדם טוב

לא רכלנית לא שקרנית לא שחקנית היא הכי טבעית מתוקה בפנים כייפית מצחיקה קלילה אופטימית

poseidon111

Active member
עכשיו הבנתי.רק טעות אחת גדולה יש לך.

לאדם שאת מדברת עליו קראו הנסיכה דיאנה.לצער כולנו היא מתה מזמן.

רינתי77

Active member
כנראה שיש עייפות החומר גם פה בפורום...

הרוב התייאשו מהתכנית, שזה צפוי, כמה אפשר לסבול..? וגם פה, היום במיחד, לא היו שרשורים מסודרים, לונדי עוזבת, את לא היית, מר לי ועצוב, חיכיתי שתשוב...

../images/Emo8.gif

בד"כ המנהלים דואגים לשרשורים. אני לא הייתי כי הייתי עסוקה. בגדול ישנה עייפות החומר בהחלט... גם קליי לא נמצא. אני אשתדל לדאוג לשרשורים מסודרים אבל גם אם אני לא נמצאת או קליי.. אחרים יכולים לפתוח. אל תהיי עצובה!!!

למעלה