איפה שרשור הצהריים של שישי?

דיי3

New member
דניאל סיפרה שיש לה דירה משלה באחת המקומות היו

היוקרתיים, היא משכירה אותה. יש לה ארון עם 15 דלתות. היא קונה בכיכר המדינה. שם מטלית עולה מאתיים שקל. היא אוכלת במסעדות יקרות, בקיצור לעולם לא חסר לה כלום. זו בדיוק הסיבה שהצליחה להיות לבד מגיל צעיר. מה רע לה? מי לא היתה רוצה דירה בתל אביב, מכונית, בגדים מהממים, כל מה שחלמה בלילה. לדניאל אין דאגות בחיים, מה הבעיה שתהיה לה שמחת חיים? עכשיו גם איתן שלה, כסף הולך לכסף. אז תחשבו טוב אם היא צריכה לקבל עוד מליון שקל שיהיה לה לפיצוחים....

היא עבדה והרוויחה הכל בזכות עצמה

ואת משקרת.דניאל סיפרה שהיא משכירה דירה ישנה,שאפילו לא היה לה כסף לשפץ את הדירה והיא שיפצה רק מהחומרים שהיו לה מהדירה הקודמת ששיפצה קצת. ואין לה רכב ,היא ציינה שמכרה אותו כי אין לה כסף לחנייה פרטית. לשקר זה מכוער

דיי3

New member
סתם שמנה, את מרגיזה. אני לא משקרת. היא שכרה

דירה ישנה, זה לא מבטל את זה שיש לה דירה שאותה היא משכירה בהון תועפות.

Deacon Frost

New member
תביאי צילום של תדפיס מצב עו"ש של אורטל

אם היא מרוויחה פחות מ-5,000 ש"ח בחודש אני מעביר את התמיכה שלי מדניאל לאורטל.

דיי3

New member
למה שתרויח פחות מזה? אני לא יודעת אבל היא

לא חיה בתנאים של דניאל שאבא שלה מממן חלק נכבד מהחיים שלה. היא גם עובדת כל היום, זה משהו שהיא סיפרה. מזה חמשת אלפים שח לחודש? ליום שלם? זה לא משהו ממשלתי.

Deacon Frost

New member
את יודעת בוודאות באיזה תנאים היא חיה?

היית אצלה בבית? כל אחד יכול להמציא על עצמו סיפור כדי לשווק את עצמו כמה שיותר ראוי לזכיה. גם אתי סיפרה שאמא שלה חולה באיזו טרשת נדירה ולפי הביקור שלה שבוע שעבר היא נראתה במצב יחסית טוב.

goodpink

New member
לפחות היא לא רפש של בן אדם כמו אתי או רוע קרן

או גועל של בחורה שמכרה את עצמה בשביל המשחק או בחורה שנראית שחקנית ולא מובנת והיתה באגו ויצאה עם גברים עשרים בשביל כסף. לא מסכימה עם הדרכים של דניאל במשחק היא בולדוזר ועלוקה אבל היא הרע במיעוטו במי שנשאר בווילה הזו. אחריה חן ואחריה אורטל אבל רק בגלל ברירת מחדל. כל עוד הרוע לא יזכה ציר הרוע.

דיי3

New member
אני פשוט נדהמת מההבנה המסולפת של האנשים

אבל בעצם במחשבה שנייה, זה לא מוזר. סתם שמנה לדוגמה, לא אוהבת שאומרים אמת. היא רוצה שאורטל תסתום עד לגמר, כדי שלא יקלקלו לה את התסריט שהיא הכינה בראש. פינק, גברת חסודה, קפוצת פה, לא יודעת מה קרה לפינק בחיים, אולי את לא כל כך נאה כדי לצאת עם מישהו עשיר שיש לו דרישות גבוהות. לדעתי את כן היית רוצה שזה יקרה לך. את מדברת על אורטל כאילו היא רצחה את ישו, אורטל בצעירותה הופיעה פעם בערוץ אגו, זהו אפשר לתלות אותה. אורטל לא מסתירה את עברה, היא מדברת פתוח, אם אורן היה נרתע לא היה מנסה להתחבר אליה. אני כמישהי מהקהל הרחב, למרות כל מה שאת רואה כחיסרון בה, אני מתפעלת ממנה מאוד, יש לי המון אמפטיה אליה, לי ולעוד המון אנשים. אז גברת פינק וסתם שמנה , טלו קורה מבין עיניכן.

goodpink

New member
חחחח אם רק היית יודעת חחחח ואורטל סיפרה לבנים

על זה שהיית באגו? שקרן וכזב נתחיל בזה. אז היא כן מסתירה את עברה ומתנהגת כמי שהיא חסודה. עכשיו לגביי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא שזה שווה תגובה ואם לא טועה גם מנוגד לכללים אבל ... אין נחתום אין הנחתום מעיד על עיסתו ובכל מקרה שלמה מאוד חחח לגבי עשירים חחחח אם רק ידעת.... ובכל מקרה זה לא הדבר הכי חשוב בעולם בבן אדם יש דברים מעבר כנראה שאורטל ואוהדת מסויימת לא יודעת את זה. You made me laugh with your midence nonsense חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

KEEK

Member
לבריאות שיהיה לה

היא עובדת בשביל הכסף הזה לא גנבה, ולא יוצאת עם איזה אבא'לה שיממן אותה. ומאיפה את יודעת שאין לה דאגות? לי היא עושה רושם של בחורה חרוצה שעובדת קשה בשביל מה שהיא רוצה ויודעת להציב לעצמה מטרות גבוהות (לראיה, עניין המשקל) דקל אמרה אתמול בלילה משהו נכון על דניאל - למרות שעושה רושם שדניאל גדלה תמיד בשפע ובעושר, היא לא משדרת שחצנות, או סנוביות, היא מאוד חרוצה ודומיננטית מאוד, עם אופי שמח, וביחס שלה כלפי אנשים היא מאוד חמה ומקבלת.

דיי3

New member
קיק, אין לי בעיה עם הכסף של דניאל, הבעיה היא

שמשבחים מישהו על כך שהצליח והוא חזק. תאמין לי ללמוד באוניברסיטה ולעבוד, זה קשה. זו התמודדות. לא לשבת בבית במחשב ולשווק הימורים. אתה מדבר על העבודה של דניאל כאילו היא בונה את פיתום ורעמסס...

למעלה