אירוח בפורום - רופא עיניים לילדים

yafit73

New member
בני בן שנה ו-9 ועין ימין דומעת לו...

בזמן עייפות או שיוצאים לטייל בשמש ...או במצבים מסויימים רק היא דומעת. קראתי שמדובר על צינורית חסומה. אני מתכוונת לגשת לרופא לגבי זה ולבדוק אם מדובר בזה , אבל שאלתי היא כללית... האם יש טיפול שלא מצריך ניתוח או הליך לא נעים לתינוק קטן ?.... זה מאוד מלחיץ אותי.האם זה יכול לעבור לבד עם הזמן ? למה זה קורה ?....
תודההה....

babanet

New member
ביתי יושבת קרוב מדי למסך

איך אני יודע אם זה בגלל בעית עיניים או משהו אחר כמובן אני רוצה לדעת לאבחן אם צריך איבחון....

Ani15

New member
הפרשה ודלקת בעין

לקטנה בת4 יש מדי פעם הפרשה בעין - בד"כ אותה עין. פעם בחודשיים-שלושה היא פתאום קמה עם הפרשה אך ללא אודם בעין, כמות ההפרשה הולכת וגדלה מלילה ללילה עד שאנחנו נשברים ושמים טיפות אנטיביוטיות, וזה עובר (לפעמים אפילו אחרי טיפה בודדת, אין צורך בטיפול ארוך). בגלל שאין אודם בעין וגם מעט מאוד הפרשה ביום, רופא הילדים לגמרי לא בטוח שמדובר בדלקות. מה זה יכול להיות? האם זה יכול להיות קשור לנזלות והפרשות בדרכי הנשימה?

רטיה לילד

שלום ד"ר סטולוביץ, אנחנו אגב היינו אצלך בעבר
הבן שלי בן ארבע ו 4 חודשים מגיל שנה וחצי סובל מקוצר ראיה בעין אחת בלבד, הוא שם רטיה כ 4 שעות כל יום, למעט יום שבת, כל יום שמים לו בגן ובשבתות הוא פשוט נלחם איתנו, מוריד את הרטיה, בוכה ומסרב, אנחנו נואשנו מהרטיה של יום שבת, השאלה שלי עד כמה זה משמעותי, האם זה "בסדר" לדלג יום אחד ? (במקום זה אנחנו שמים לו בגן במקום 4 שעות, 4:30 שעות ולפעמים אפילו יותר) בעקרון יש לו עין עצלה ומספר באותה עין, אנחנו שמים כמעט 3 שנים רטיה, בשנה האחרונה אין כל כך שיפור בחדות הראיה, לכן הוחלט להוריד לו את הרטיה מ 5 שעות ל 4 תודה רבה !!

זיק5

New member
תסמונת דואן ושיתוק עצב 6

האם יש מה לעשות עם זה? לשתי הבנות שלי (בנות שנה) אובחנה תסמונת דואן בעין ימין. אצל אחת מהן הפזילה מאד בולטת ומלווה בהטיית ראש. בנוסף- הרופאים חלוקים בדעתם לגבי שיתוק בעצב 6 בשתי העיניים אצל אחת התאומות. מה עושים במקרה כזה?

תודה רבה לכל ההורים השואלים

הורים יקרים, תודה רבה על שאלותיכם לד"ר סטולוביץ שהתארח הערב כאן בפורום. אתם מוזמנים להמשיך ולשאול שאלות בנושא רפואת עיניים בילדים בפורום רפואת עיניים לילדים. בנוסף, הינכם מוזמנים לשאול שאלות בקהילות המרכז הרפואי ת"א בכל תחומי הרפואה למבוגרים וילדים ערב טוב!

למעלה