אמריקן אידול טור-איפשהו,פנסילבניה!

InbarKiii

New member
אפשר,אפשר, אל תדאגי, קוקי הכניס שני סינגלים:)

אאאאאאא יהיה מדהים 2 סינגלים באותה תקופהה :)

nini18

New member
אהבתי את התמונה ששמת../images/Emo99.gif../images/Emo178.gif../images/Emo226.gif

אדליבר יאיייי שילוב מנצח

mish56

New member
LIVE MJS

בוקר טוב חמודות....עידכון LIVE הבנים מקוררים,כריס מייקל מאט אנופ,דיווחו שלא ממש היה KRADAM DANCE
ומישהוא בצדק כתב שעל אף שקריס כבר כמה ימים לא מרגיש טוב בכל זאת חתם למעריצים ואפילו התחבק איתם(הדגיש שזה חסר אחריות מצידו להדביק אחרים)אוי מסכנים דחוסים באוטובוס הזה,מקווה שאדם יתפוס מרחק מהם רק שלא ידבק לנו הילד

heart1soul

New member
תודה על העדכון!+ עדכון שופט רביעי באיידול

וזאת אלן דג'נרס!!!! זה ממש מגניב לדעתי למרות שאני לא יודעת אם אני אראה איידול,אחרי אדם אין לי למה לצפות כלכך עצוב:(

ר ו ח ל י

New member
כנ"ל. היא מצחיקה ברמות

והיא אוהבת את אדם
אבל מה הקשר שלה למוזיקה? טוב נו..

InbarKiii

New member
אם הם חשובים שזה חוסר אחריות

הם מוזמנים לא לבקש חיבוקים.. אני בכיף יחבק אותו גם אם ישלו שפעת חזירים וגם אם זה ידביק אותי :)

t r e c o o l

New member
omg! הוכחה לקיום למברי../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

*thud*
ANYWAYS, SO WE TAKE THE PICTURE AND HE STARES AT ME FOR A SECOND AND I GO "OH MY GOSH I HAVE TO SAY THIS BUT I REALLY LOVE YOU AND DRAKE TOGETHER AND I THINK YOUR SO CUTE" AND HE JUST STOPS DEAD. I DONT KNOW IF HE DIDNT EVER THINK I WOULD SAY SOMETHING LIKE THAT OR IF HE WAS SURPRISED I COULD COME UP WITH A SENTENCE? IDK! BUT THEN HE GRABS MY ARM (AT THIS POINT I ALMOST PASS OUT) AND THE WHOLE TIME HE IS JUST STARING WITH HIS EYES AND HE GOES IN THE MOST SERIOUS VOICE EVER "OH MY GOSH. YOU ARE SO SWEET. THANK YOU FOR SAYING THAT" AND THEN HE GETS THIS HUGE HUGE SMILE ON HIS FACE AND HIS EYES LIGHT UP AND HE GOES "I TOTALLY LOVE US TOGETHER TOO!" AND HE SQUEEZES MY ARM AND I SWEAR TO GOD GIGGLED

heart1soul

New member
יש לי חיוך ענקי על הפנים!!!!חחחחח

זה פשוט מקסים ואדם בטוח אוהב שאומרים להם שהם זוג יפה.. ומתייחסים לקשר שלהם ברצינות

InbarKiii

New member
Awwwwwwwwwwwwwww מתוווווק

BB בטח רגיל שאומרים לו שהוא וקריס מתוקים ונמאס לו כבר ועכשיו שאמרו לו על זה ששמחים שהוא ודרייק ביחד הוא היה מאושר.. מתוק

mokasosex

New member
../images/Emo6.gif חחחחחחח דראדם שולטים חזק.

זה מעריצה מתארת פגישה עם אדם !?

t r e c o o l

New member
-מי היחיד שעזר לנו בטוייטר???

דני גוקי!! Congrats @adamlambert ~ #timeformiracles אדני

mokasosex

New member
אמרתי לכן שצריך לתת לו הזדמנות נוספת .. [=

עדיין שאני חושבת על דני עוברת בי בחילה, אבל אם אדם מקבל אותו גם אנחנו צריכות לנסות . חוץמזה שהוא לא הכלכך גרוע, אלא המעריצים שלו, שכל דבר הופכים למלחמת חורמה

t r e c o o l

New member
../images/Emo207.gifהועפנו מהחוליה החלשה בפורום

שמישו יחזיק אותי כדי שאני לא ארוץ אחרי רובין עם כפכף ווריטואלי..

למעלה