אמריקן אידול טור-איפשהו,פנסילבניה!

nini18

New member
חחחחחח מתה עליך ../images/Emo24.gif שטויות אל תתיחסי חחח

תראי שם שפתחו ניקים חדשים להוציא את אדם וניקים שמעולם לא היו בפורום חחח

heart1soul

New member
הרוב שם שונאים את אדם

אז שיעשו מה שבא להם מצידי, אני לא מתכוונת לכתוב שם אחרי הניסיון הקצרצר שלי בעונה הזו של איידול. וחוץ מזה הפורום שלנו תוסס בטירוף, מלא חדשות ועדכונים ופשוט כיף! אז ממש לא אכפת לי שהעיפו אותו משם- הוא לא שייך לשם, הוא שייך לפה!!!!!

mayarel

New member
כן. איידול מהר ישכח לו.

רוק סטאר. חבל שלא יצא שאלן תשפוט אותו אבל יהיה כיף לראות אותם ביחד בהזדמנויות אחרות.

InbarKiii

New member
חחח קריסי מנסה לאכול תבועות סבון? ../images/Emo6.gif

תודה על התמונה

t r e c o o l

New member
../images/Emo99.gifראיון מדהיייים עם אדם

חוצפן המראיין שהוא אמר שהוא הופתע
http://www.youtube.com/watch?v=n6WLD3izzE8 ו..יו איזה מראיין חתיך, בטוח הוא ואדם...כל היום... סתם לאאא!! אני מלחיצה גם את עצמי..

t r e c o o l

New member
והנה מייקל מדבר על אדם ב4.57

כ"כ חמווווווד, ואוו זה מרגש.
http://www.youtube.com/watch?v=_WMjIqBjGgk

InbarKiii

New member
אני לא מאמינה שאני בוכה מזה :(

אבל באמת טוב ומרגש לשמוע שאדם שינה לו משהו בתפיסה.. אני מאמינה שהייתה להם איזו שיחה ארוכה..

mish56

New member
ממש מרגש

גם אני הזלתי .....הם עברו כיברת דרך ארוכה ,מייקל הגיע מנטלית ממשהוא אחר לגמרי והוא השתנה לגמרי,ממש לא אהבתי אותו בהתחלה אבל דעתי השתנתה ,הוא ממש אחלה...וזה מראה על בגרות נפשית..

איך אני רוצה לראות כבר את העטיפה של האלבום

זה בטח יהיה ממש מיוחד ומנצנץ וגלאמורס חח ותודה על הראיון המהמם :) ויש לי שאלה אני רוצה לשלוח לאדם מכתב ומתנה אז נראה לכם שיהיה לו זמן לענות למכתבים ששולחים לו?

magenta73

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif כנסו כנסו../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif*|

מה דעתכן על זה:

nini18

New member
אני מתה עליה, היא מדהימה אני בטוחה שהיא

תהייה מצחיקה. אני רק לא מבינה מה הקשר שלה למוסיקה. זה שהיא אוהבת מוסיקה לא אומר כלום מבחינה מקצועית. מה שכן היא בטוח תייצג את דעת הקהל ונראה לי תיקח לסיימון את הפוקוס, כי עד עכשיו הקשיבו לו, בטח מעכשיו יקשיבו לה

mayarel

New member
גם אני מתה עליה

אולי אפילו אציץ מידי פעם רק בשבילה. לא יודעת אם אצליח אבל אולי.

InbarKiii

New member
כן, היא תייצג את דעת הקהל

שזה גם משהו.. אני ממש שמחה שהיא שמה! מתוקה ומצחיקה ובטח יהיה כיף לראות איתה :) היא גם תהיה האמא של המתמודדים כמו פאולה, אני בטוחה
חבל שלא הביאו אותה עונה קודם במקום קארה :(

למעלה