אמריקן אידול טור-גרנד רפידס(?),משיגן!

mokasosex

New member
בכל מיק' משחק בפורום,

בחיים האמיתיים אדם הוא המנצח האמיתי
[ואני גם לא מתייחסת לגמר ]

mokasosex

New member
../images/Emo45.gif אני מעדיפה להביע את דעתי מאשר לפרק אותם.

והאמת היא שלא הבנתי גם מה הולך שם.. בכל זאת בת 14

heart1soul

New member
חחח כן זה הצחיק אותי ברור שלא תבחרי בקראדם

נראה לי בגמר של החוליה החלשה לא תיהיה לך ברירה ותצביעי נגד ריאן סיקרסט חחח..

InbarKiii

New member
חחחח חס וחלילה! ריאן ../images/Emo23.gif

חחחח אולי לקארה או משהו חחחח היא מיותרת לא אכפת לי שהיא תעוף

t r e c o o l

New member
האמת שאפילו אני גאה בעצמי..חחחח

כמה דברים שכתבתי מחקתי..חחח.. היא לא שווה את זה.

lama ken

New member
חחח תודה! ../images/Emo24.gif

ו-nini צודקת, זה לא שווה העצבים, כי יש אג'נדה מראש למארגן המשחק. אפשר אולי להצביע, אבל עדיף לא להגרר לויכוחים ותסכולים כמו שקרה לי
לפני שהיא באה להציל אותי

heart1soul

New member
lama ken כל הכבוד על ההגנה על BB שלנו אבל

אני לא מתכוונת להצביע שם כי לא אכפת לי שהוא יפסיד שם.. ניסיתי להיות פעילה שם כמה פעמים בזמן התקופה של איידול האחרון אבל כשהגיעו הרגעים המכריעים הרבה משם התחילו לרדת על אדם ממש חזק וזה כבר לעיתים לא היה ברמת רק ביקורת.. כאלה שאפילו באו לפה אחר כך ואמרו תתחדשו על הפורום.. ואני הפסקתי לכתוב שם כי לא נעים לי להשתתף בפורום כזה..בגלל זה אין טעם לריב אם הם רוצים שיעיפו אותו..חחח מה זה כבר יעשה?

lama ken

New member
אני ממש מבינה אותך!

גם לי זה היה לא נעים לקרוא שם כשהיו כאלו ירידות עליו, וכשלא נעים אז באמת הכי טוב לנסות להתרחק (למרות שאני לא תמיד מצליחה).

magenta73

New member
זה פאקינג משחק

בפאקינג פורום. נא לקחת הכל בפרופורציות. הרי זה ברור לכל שהיה בלגן בהצבעות, במיוחד אחרי הטור כשיש לאדם הרבה יותר מעריצים מלכל איידול אחר, ולכן גם ברור שהוא יצליח יותר לפחות במכירות באלבום שלו, ואין כאן בדיוק עם מי לריב ועם מי להשוות. עברנו את איידול, אנחנו בשלב מתקדם יותר - העתיד. רק על זה צריך לחשוב עכשיו.

t r e c o o l

New member
ברור, אבל זה לא המשחק, זה הפורום

למרות שאני באמת מנסה לא לכתוב שם יותר..

magenta73

New member
אני זוכרת שכתבתי שם

והיו כמה אנשים שהיו מעריצים של קריס והיו ממש מגעילים. (במיוחד אחרי הניצחון שלו9 וממש אין צורך, הרי. אל תקחי את זה אישית, trecool, באמת. תזכרי - הם לא חברים שלך, הם לא אנשים שמשפיעים על החיים שלך ובטח שלא על החיים של אדם. שוב - פרופורציות.

t r e c o o l

New member
את צודקת.

עכשיו כשאני רואה תגובות שלהם אני מתעצבנת בשקט פעם הייתי ישר רבה..חחח יש שם כמה אנשים (ומישהי במיוחד)שבגללם הפסקתי לכתוב שם, ואני מנסה להפסיק להכנס.. וכן אני יודעת שאני סתם מתעצבנת וזה לא שווה את זה, אני מנסה להתעלם מהם..

למעלה