חחח..את קול ההגיון בפורום מה היינו עושים בלעדיך אה?..
N nini18 New member 7/9/09 #80 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ../images/Emo24.gif
T t r e c o o l New member 7/9/09 #81 ../images/Emo6.gifאת צרכה לכתוב כאן יותר זו המסקנה שלי../images/Emo88.gif
M mokasosex New member 7/9/09 #38 לגמרי,אני יכולה לדמיין אותי מתעלפת כשאני רואה אותו, ואז הוא תופס אותי והלב שלי כבר מזמן מחוץ לגוף. אווווווווווווו ... שיבוא כבר לישראל
לגמרי,אני יכולה לדמיין אותי מתעלפת כשאני רואה אותו, ואז הוא תופס אותי והלב שלי כבר מזמן מחוץ לגוף. אווווווווווווו ... שיבוא כבר לישראל
H heart1soul New member 7/9/09 #39 אני ממש מקנאה במעריצים האמריקאים כלכך כיף להם... אלוהים ישמור גם לראות אותו לייב, גם יש להם סיכוי לקבל ממנו חיבוק... חחח לאן הגיעו חיי הוא חייב לבוא לארץ! חייב !!!!! למרות שכבר תכננתי שאם שנה הבאה בטור שלו הוא מופיע איפשהו קרוב באירופה אני באה חחח .. crazy
אני ממש מקנאה במעריצים האמריקאים כלכך כיף להם... אלוהים ישמור גם לראות אותו לייב, גם יש להם סיכוי לקבל ממנו חיבוק... חחח לאן הגיעו חיי הוא חייב לבוא לארץ! חייב !!!!! למרות שכבר תכננתי שאם שנה הבאה בטור שלו הוא מופיע איפשהו קרוב באירופה אני באה חחח .. crazy
N nini18 New member 7/9/09 #43 אירופה זה עוד טוב.. אני הכנתי את גיא ששנה הבאה אנחנו בארה"ב אני הולכת לראות אותו ויהי מה.
H heart1soul New member 7/9/09 #45 אני ניסיתי לשכנע את שלי לגבי ארה"ב אבל לא הלך אז הסכמנו על אירופה חחח אבל אני עוד לא מוותרת על הרעיון שהוא בא לפה!!!!! צריך לשווק אותו ברבים שיהיו לו פה מלא מעריצים
אני ניסיתי לשכנע את שלי לגבי ארה"ב אבל לא הלך אז הסכמנו על אירופה חחח אבל אני עוד לא מוותרת על הרעיון שהוא בא לפה!!!!! צריך לשווק אותו ברבים שיהיו לו פה מלא מעריצים
M mokasosex New member 7/9/09 #35 השיערות הבלונדיות הבוהקות בשמש על הידיים הג'ינג'יות שלו, עם הניגוד של השיער השחור המושלם שלו
N nini18 New member 7/9/09 #37 חחחחח איזה תיאור, ממש מורה לצילום חחחח ועדיין אסור לך לגעת בו חוץ מבידיים ובפנים....