אמריקן אידול טור-מיניאפוליס,מינסוטה

InbarKiii

New member
אבל לא אמרנו שאחרי פגישה עם דרייק

הוא אנרגטי? ממממ...

mokasosex

New member
או אולי לא הייתה פגישה.. ?

אולי משו השתבש והוא היה צריך לחזור מוקדם יותר :O

t r e c o o l

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

ברור שהייתה פגישה!!! דריק אפילו ווידא שאדם יבוא! והיא אמרה שהוא לא היה סקסי, אבל הוא היה אנרגטי (יש הבדל
) וזה בגלל שכן היתה פגישה.

mokasosex

New member
אממ אדם נושם זה סקסי ..

פשוט הוא לא התאמץ להיות סקסי .. ואולי בגלל זה דריק כתב שהוא קבל דכאון. [כי הם לא נפגשו ]

mokasosex

New member
אממ לא פחות סקסי, מחסור באנרגיה...

הסקסיות נשארה כשהייתה .

t r e c o o l

New member
../images/Emo41.gifWhole Lotta Love

http://www.youtube.com/watch?v=zuLyU4RuJ1E&eurl=http%3A%2F%2Fidolforums%2Ecom%2Findex%2Ephp%3Fs%3Df3871edfe188dcc0e8d691126598aa3a%26showtopic%3D627109%26st%3D760&feature=player_embedded

t r e c o o l

New member
ציוץ מוזר משו מקסידי..

cassidyhaley@adamlambert so awesome! thanks for doing all that charity work friend! feels good to make a difference in the world, right? cheers to you..
נראה לי שהוא סתם רוצה שאדם ייחצן אותו..וזה נשמע פלצני.

nini18

New member
למה הוא דיבר על האתר של התרומות.

שהמעריצים של אדם תורמים בזכותו.

t r e c o o l

New member
כי הוא שולח לו את ההודעה הפלצנית הזאת

על "תודה לך על הצדקה הזאת, שינוי ושלום עולמי" כשכולם רואים.. בשביל ליחצן את עצמו, כדי שיראו שהם חברים, מה זה לא ברור? חחח אני לא מגזימה.. זה מפריע.

nini18

New member
אבל הם באמת חברים למה הוא לא יכול להגיד לו

את זה? וד"א באופן כללי חוץ מבראד ודרייק לא מתה על החברים של אדם אלו שאנו מכירות מהטויטר הם סתם חבורת פלצנים שכל רגע מדגישים את העובדה שהם חברים שלו, במיוחד הבנות אליסן והידידה של דרייק שכל הזמן מזכירות את אדם כמו איזה שתי תינוקות שרוצות לגרום לאחרים לקנא. אני יותר אוהבת את החברים של כריס.

t r e c o o l

New member
גם אני..אבל זה מקנאה אצלי..חחחח

למרות שאני לא מתה על דריק..מאז הסרטון על המלכת יופי, הוא לא עשה שום דבר מצחיק.. ואגב מאיפה את מכירה את חברים של כריס..אנחנו רואים רק תמונות שלהם נוגעים ומרימים אותו, אני מאמינה שיש הרבה תמונות של חברים שא אדם נוגעים בו ומורמים על ידו

nini18

New member
נכון את צודקת אני לא מכירה, אבל הם נראים

לי יותר חמודים. ואיזה מלכת יופי ודרייק. אני לא מקנאה בבנות כי הן נשמעות לי סתם פלצניות.

t r e c o o l

New member
נו, הסרטון הכי מצחיק שלו..על זאת

שאמרה שהיא חושבת שהומואים לא יכולים להתחתן.. למה פלצניות..החברות מהפפאצי הראשון ממש מתוקות. ואשלי..דריק הוא הפודל שלה..איך לא לקנא.

nini18

New member
אבל זה ציקס לא דרייק

וציקס מאז עשה מלא דברים מדהימים. לדעתי ציקס מוכשר מאוד ומקסים אמיתי.

t r e c o o l

New member
נכון, צ'יקס לא דריק

דריק הוא החבר וצ'יקס האקס.. והיא שולטת בחבר של אדם.

nini18

New member
אבל דיברת על מלכות היופי ורשמת דרייק.

אז רשמתי שזה ציקס. מה קשורה עכשיו אשלי?

t r e c o o l

New member
מה? כי דיברתי גם על צ'יקס והמלכת יופי וגם על

דריק ואשלי וגם על חברות של אדם מהפפארצי הראשון, ואת אמר לי שציקס זה לא דריק, והוא יותר מוכשר ואני אמרתי נכון הוא לא, ודריק הוא החבר, אז לא אכפת לי כמה לא מוכשר הוא... ידעתי שצ'יקס עשה את המלכת יופי..לא הבנתי אותך..

למעלה