אמריקן אידול טור-מיניאפוליס,מינסוטה

nini18

New member
OMG חחחח לא הבנתי כלום תקראי את ההודעה שלך

מלמעלה ותראי שרשמת דרייק במקום ציקס, בקשר למלכות היופי, אז בהתחלה לא הבנתי על מה דיברת ואח"כ שהבנתי רשמתי לך שזה ציקס ולא דרייק. ושציקס לדעתי מאוד מוכשר.. כל השאר אין לי מושג מה רשמת, כי אני לא אמרתי את זה חחחחח

nini18

New member
לא אמרתי כולן אמרתי מהטויטר אני חוזרת על זה

בפעם הרביעית חחח אני לא אוהבת כל כך את החברים מהטויטר, שאנחנו "מכירים". אשלי מגעילה אם היא הופכת את דרייק לפאפי שלה סורי אני לא אוהבת בנות כאילו. אז גם אין לי קנאה אליהן. אלא ההפך אני לא מבינה איך אדם חבר שלה.

t r e c o o l

New member
חחח אמרתי לך שבלילה אני איטית לא?../images/Emo3.gif

אבל בטוויטר אנחנו מכירים רק את אשלי צ'יקס דריק וקאסידי... יש מישו אחר שאני לא עוקבת אחריו?

nini18

New member
לא יודעת, אני לא בדיוק עוקבת אחרי החברים שלו

אני סתם לפעמים מציצה להם לטויטר והיו עוד איזה כמה תגובות שלא הכי אהבתי. אני בעיקר לא אוהבת את אשלי ואליסן.

InbarKiii

New member
מהמהמה איזה מלכות יופי?

חחחח יש משהו שלא ראיתי של דרייק?

mokasosex

New member
יש הודעות פרטיות/טלפון/המון אמצעי תקשורת

משוכללים וטובים ומהירים מטוויטר והכי חשוב פרטיים. לאדם אין בעיה לייחצן הוא מבין אותם. אני דווקא אוהבת חלק מהחברים של אדם, פרס ממש מדהים.

t r e c o o l

New member
../images/Emo45.gifבדיוק!

וכמו שאמרת, לאדם אין בעיה ליחצן וזה מה שהוא עושה, וקסידי ממשיך לנצל..

mokasosex

New member
לאדעת, אבל יש לי תחושה שאדם מבין אותם

כי תכלס גם הוא ניסה מלא זמן לפרוץ ופה נתנה לו הזדמנות וכנראה נסגרו לו המון דלתות, כשהוא רצה ייחצון .. [לפרס ולו יש מלא חברים שממש שולטים בתעשיה עכשיו, כמו קטי פרי] אז אולי הוא יבטיח לעצמו שלא יהיה כזה או משהו.. לדעתי בכלזאת יש גבול לניצול, הוא פגע בעצמו עם זה.

InbarKiii

New member
אבל קסידי רצה שכולם ידעו שהוא חושב שאדם מדהים

מה רע בזה?

nini18

New member
אבל הוא רוצה לפרגן לו שכולם יראו, מה הבעיה?

אני לא מבינה אתכן בענין הזה. ואני לא מכירה את פרס וגם לא את רוב החברים של אדם לכן אמרתי אילו שאני כן מכירה מהטויטר.

InbarKiii

New member
מסכימה..

לא מתה על רוב האנשים שכותבים לו בטויטר..גם רובם יותר מידי מאוהבים בו\רוצים להראות שהם מכירים אותו וזה מעצבן.. אבל אני ממש לא חושבת שקסידי ניסה לפרסם את עצמו, הוא גם מתוק אמיתי אני לא חושבת שהוא ירצה לנצל את אדם. אם כבר..אדם שמח לעזור לו [וכנ"ל גם לצ'יקס שבזכות אדם המכירות שלהם עלו ואני בטוחה שהם מודים לו מאוווווד] גם לצ'יקס וגם לקסידי הוא כתב בעצמו ולא בגלל שהם כתבו לו קודם. וגם אני חושבת שחברים של קריס יותר נחמדים..

nini18

New member
נכון אדם מפרסם מי שהוא רוצה בעצמו.

למשל זאת מאיידול שהוא ביקש לעקוב אחריה... רשמה שהמס' עוקבים עלה בזכות האדם המועדף עליה בעולם וזה לדעתי היה נחמד היא לא התרברבה על החברות ביניהם, היא פשוט הודתה לו. כמו שעשה ציקס. כל השאר שוב במיוחד הבנות כל הזמן מתרברבים בחברות שלהם עם אדם כאילו הוא איזה גביע.

InbarKiii

New member
כן, ככה זה נחמד

כשזה יותר מזה וזה כל שנייה "אדםםםםם מה קורההההה? אני מתגעגעתתתתת" "OMGG אני עם אדם בפלאפון" וכל דבר אחר.. זה פשוט מרגיש לי שהם מנצלים אותו \: [ובידיוק בגלל זה אפשר להגיד שקסידי הכי רחוק מזה..הוא בחיים לא שלח הודעות כאלה לאדם.]

למעלה