אמריקן אידול טור-מנצ'סטר, ניו המפשייר

nini18

New member
מאט מחבק את קריס אך קריס רוצה אדם../images/Emo23.gif

חחחחח איך הוא מסתכל עליו

mayarel

New member
../images/Emo41.gif עוד DSB למבטי הקראדם האלה וכל היופי הזה

http://www.youtube.com/watch?v=9Lch06ar4x0&feature=player_embedded יש חיבוק קבוצתי עם מיגן ואליסון וגם קריס שם. רואים את אדם נותן למייגן מכה בטוסיק ורואים שהוא מנשק.. רק את אליסון או שגם את קריס??? נכון שאפילו שלא רואים זה לגמרי היה את קריס???

mayarel

New member
אוי כיף שאתן פה להתחרפן איתי חחחחחחחח

כי אתן לא יודעות כמה דברים יש לי לעשות ואני לא עושה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

nini18

New member
ברור הוא מנשק גם את קריס וגם את אליסון

ממש רואים את זה

mayarel

New member
לא.. זו היתה ליל.. לא ראיתי אותה

ופתאום שמתי לב שיש שם חולצה לבנה. אבל כן. ברור שהוא נישק את קריס
מה???

InbarKiii

New member
ברור שאת קריס

[למרות שזאת הייתה ליל, אבל למי אכפת, זה היה קריס!!!!!]

mayarel

New member
בדיווווווווווווווווווווווווווווקקקקקקקקקקקקק

חחחחחחחחחחחחחחח איפה היית כל היום ????!!!!!+חיבוק

InbarKiii

New member
חחחחח את לא מבינה מה הלך לי

בבוקר כל היום בבית ספר רק נכנסתי לטויטר מהפלאפון כדי לבדוק עם קראדם כתבו משהו [והם לא..מה קורה עם זה?
] ופתאום שאני חוזרת הבייתה האינטרנט לא עובד!%$!$#!%$!$!!!! אז שעה וחצי הייתי עסוקה בלהתפלל לאלוהים שיגרום לאינטרנט לעבוד כי זה היום הכי חשוב בעולם בערך ואני צריכה שהאינטרנט יעבוד...... והוא לא עבד. אז אמרתי שמאלוהים אני יפנה למקור שיכול לעזור לי יותר.. והתקשרתי לבזק בעצמי ויאי האינטרנט עבד D: וזה היה ב3 בערך ומאז התחלתי לראות את כל מה שהיה אתמול עד 6 בערך שהייתי צריכה ללכת..חזרתי ב7 וחצי והמשכתי להשלים עד עכשיו שנכנסתי לפה! חחחחח סיפור מעניין אני יודעת. [ואוף כמה בכיתי היום
]

mayarel

New member
עוד תמונות.. וואו שרשור מדהים זה יוצא

אני יודעת שאסור לי להזכיר את קברט אבל

mayarel

New member
חמווווווד

תאמת בחיים לא הייתי מאמינה שהתסרוקת של מוריסי תוכל אי פעם להתאים למישהו אחר

nini18

New member
../images/Emo45.gifהפעם מותר../images/Emo47.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

magenta73

New member
מה? כבר נגמר?

עלי לציין שזה מאוד מרגש. תקופה אחת, שהיתה תקופת ההסתגלות של אדם לחיי הבידור נגמרה, ועכשיו הוא יוצא מבועת האיידול, לטוב ולרע, לרגל חיים עצמאיים משלו. כבר גילינו שהוא פרפורמר בחסד. גילינו שהוא אדם טוב, נחמד ואינטילגטי. גילינו שהוא חביב לבריות. גילינו שהוא יכול להיות הומו וזה לא מה שיפריע לנשים להשתגע עליו. (אולי אפילו להיפך...) יש לו את כל הנתונים להצלחה עולמית, בואו נקווה שלשם הוא יגיע. כי מגיע לו. פרק חיים שלו הסתיים, פרק חדש וחשוב ומרגש נפתח. מחזיקה אצבעות על דופן הלב שלי ומאחלת לו את כל ההצלחה שבעולם.

למעלה