אמריקן אידול טור-מנצ'סטר, ניו המפשייר

אמן שרק יצליח ויעלה לגדולות../images/Emo13.gif

שתיהיה לו הצלחה בכל מה שיעשה ואני בטוחה שתיהיה לו =] אדם המלך הבא! אני לגמרי מאמינה שאדם יהיה ענק ואייקון גדול שישאיר חותם בעולם המוזיקה!

nini18

New member
אמן ../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo24.gif

איזה יפה רשמת
ומצטרפת להחזקת האצבעות ולאיחולי הצלחה

mish56

New member
אמן אמן

גם אני מכל הלב....איזה כיף שיש בנות כאלו חמודות בפורום הזה

mokasosex

New member
אמןאמן ואנחנו תמיד נהיה פה בשבילו.

מצטרפת להחזקת האצבעות. לא יכולה לחכות ולראות את המשך הקריירה שלו.

mayarel

New member
בהצלחה אדם ../images/Emo24.gif

אוי כתבת יפה !!! יש בו משהו כל כך מיוחד. הוא כל כך נעים הליכות ואינטליגנטי ורהוט. יש לו חוש אופנתי מדהים (אוקי חוץ מהחליפה של DBS) ואינסטינקטים מצויינים במוסיקה. האלתורים שלו תמיד היו ממש ממש מוצלחים. הוא עוד לא התחיל כלום וכבר שכנע אנשים לתרום מאות דולרים בשעת משבר כלכלי לתחום שאף אחד לא נגע בו קודם. זה מדהים. אני מודה שאני חווה פיק ברכיים. אני לא רגילה לתהליך ההפוך הזה של קודם להתאהב באמן ורק אחר כך לקבל את האומנות שלו
מרגישה חוסר שליטה קיצוני פה.. אבל כבר אבודה
אז שכל החלומות שלו יתגשמו!! שיצליח מוסיקלית , שיחווה דברים מדהימים, שיצור אשליות מהממות, שישתמש בקול הנהדר שלו להרעיד את העולם, שישמור על עצמו, שיהיה מוקף באנשים שבאמת אוהבים אותו, ושיהיה מאושר. ואני אהיה פה

InbarKiii

New member
אמן אמן ואמן ../images/Emo57.gif

וכן, זה קשה להיות כלכך מאוהבת באמן עוד לפני שיש משהו אמיתי שלו..אבל אני כבר התרגלתי חח ויאללה שיתחיל כבר התהליך שלו לבד..אני כלכך מתרגשת לגבי מה שהולך להיות

mayarel

New member
לא אני לא אעשה את זה שוב...../images/Emo186.gif

איך את עומדת בזה?????????????? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

InbarKiii

New member
חחח זה הכי מלחיץ בעולם

ואדם עוד יותר עם כל הציפיות ממנו אני יתמוטט ביום שיוצא הדיסק, אני מבטיחה לך
ועם קריס בכלל אני ישתגע..אני יפחד מהביקורות :(

mayarel

New member
*אני אתמוטט אשתגע אפחד ../images/Emo25.gif

כן זה מלחיץ. לקריס נראה לי שאני אומר שלום. עם חיוך ומקום חם בלב. אם יהיה משהו מעניין מוסיקלית אשמח להפגש איתו שוב. אבל אדם . וואו. זה קשה הציפיה הזו.

MIDNIGHT SKY

New member
../images/Emo178.gif פיוו...סופסוף אני פה

חשבתי שאני אתחרפן בבית ספר...! כל המחשבים שם היו תפוסים ולא יכולתי להתעדכן ! טוב אז כאן הגיע לסיומו המסע של אדם באיידול. היה כיף לראות כל פעם את הסרטונים שלו :) ואת התנועות בבואי ובWLL קיבלנו הרבה קראדם ,קיבלנו אדם בווסט ,באבלטוויטים מצחיקים. צחקנו על הדברים שזרקו לו על הבמה,*קצת* כעסנו על זה שהוא לא תמיד ייצא לחתום ( או לפחות כמה כעסו/התאכזבו). היינו עצובות כשבייבי היה חולה. ותמיד היו את השיחות ההזויות והקורעות מצחוק
ועכשיו אדם יוצא לדרכו וכולנו מצפות/ים לאלבום שלו *שיהיה אדיר* ,וכמובן לגרום לו לקלוט שיש לו פה מלא מעריצים ולגרום לו שיגיע לפה
ועכשיו,בקשר להופעה האחרונה.
איזה מצחיק זה ! אדם נראה סקסי עם הכובע. בWLL התנועות שהוא עשה כשהיה ליד המעקה..חם פה או מה?
סלו רייד..לא יודעת מה אליסון לבשה (חוטיני עם נוצות?!) אבל זה היה מצחיק חח, אני חושבת שפה היא ממש השתחררה,התחילה לרקוד ולהדבק לאדם (במקומה הייתי קופצת עליו ועוד...) . בואי..חחחחח הזמר מצחיק אותי ,להצליף בו עם תרנגול גומי? קורע
DSB היה מצחיק. קריס עם הג'קט
חמודי. הקטע הוא שקריסי הוא נמוך מאדם והוא נראה מצחיק עם הג'קט. והקטע עם החוטים XD מסכנים ! קריס נראה שיש לו פאה ממש גרועה
ואיך שהם התנפלו על אדם ! וזה היה ממש מגניב שהוא זרק לקהל את הכפפות והשרשראות
. אחח..אני אתגעגע לזה. אבל אני גם מצפה לסינגל ולאלבום של אדם. תקופה מעולה ויהיו עוד הרבה כאלה. טוב חפרתי כאן

mokasosex

New member
אי אפשר לסכם את זה טוב יותר ../images/Emo8.gif

התקופה הבאה... כמה שאני מחכה לה.. זה רק אני או שwll הזכיר בכמה חלקים את הזודיאק שואו? והתסרוקת והאיפור היו לגמרי הזודיאק שואו !! הפרידה של האיידולים בDSB ואחריה הייתה מדהימה,מרגשת ומקסימה וכמובן שכולנו יודעות מה הסיבה האמיתית שקריס לבש את הג'קט כשהם עלו (הוא פשוט לא הספיק להוריד אותו)

InbarKiii

New member
../images/Emo24.gif בננות, אתן יודעות שבלעדייכן היה קשה

לעבור את התקופה הזה :) עם כל השטויות שלנו חחחחח עברנו כלכך הרבה מסוף איידול ועד עכשיו, אפילו פורום כבר יש לנו! אני גאה בנו!!! ויאללה, עכשיו נעבור לשלב הבא, לשלב האמיתי..הקריירה של אדם ואמן שתהיה מעולה כמו שכולנו מאמינים

heart1soul

New member
../images/Emo24.gifאמן אמן אמן! אני מוכנה כבר עכשיו יאללה

שיתחילו עם הקריירה... אני צריכה עידכונים שוטפים ויומיומיים!! אל תשכחי שלך הכי כיף כי יש 2 קריירות שאת מחכה להם באותו האופן! חחח הרווחת :) למרות שגם אני בטוח אשמע שירים של קריס ואתעדכן בחייו זה ברור אבל ההתרגשות המטורפת שלי זה לאדם:)

InbarKiii

New member
חחח אבל זה לחץ כפול ../images/Emo7.gif

למרות שזה כיף..יהיו לי הרבה דברים חדשים בסופו של דבר חחח דרך אגב..שנה שעברה העלו קטעים מהשירים של האלבומים של קוקי וארצ'י שבועיים בערך לפנים שהם יצאו...נקווה שגם השנה?

heart1soul

New member
ברור שנקווה:) יש לנו ברירה אחרת?

אני לא נעשת צעירה יותר!!!!! יאללה שיזיזו את העיניינים... חחח סתם מצד אחד אני מתה כבר לדעת את כל השירים מצד שני אני מפחדת שאז יהיה תקופה ארוכה שלא יהיה לי למה לצפות אני מוזרה אכן.

למעלה