אמריקן אידול טור-מנצ'סטר, ניו המפשייר

../images/Emo99.gifוואי הוא נראה מדהים!

ממש הולם אותו האיפור ונטבעת הכחולה הזאת מהממת! והכובע ממש יפה..בכלל אני חושבת שהוא צריך להתחיל ללכת עם כובעים ממש מתאיםלו!

mayarel

New member
DSB והפרידה מהקהל

http://www.youtube.com/watch?v=foVcKhUeqeQ&feature=player_embedded אדם הוא פשוט כזה מקסים. איך הוא דואג להפרד מכולם. אהבתי את האיומים של קריס שהוא יזרוק את הג'קט לקהל חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח והפנים של אדם חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אוי מקסים. ומצטערת אבל כל פעם שאדם וקריס נגעו אני הרגשתי את החשמל... פאק הם יפים ביחד. חבל שזה עומד להגמר. ריגש אותי איך שאדם היה המרכז של הכל. גם בשה ששמו עליו צעיפים.. גם באיך שהוא עוד תפקד בשירה ובלהודות. היה יפה לראות שאולי בגמר של איידול היו ב- איך הגיילינר יכול לנצח.. והינה הגיילינר מנצנץ מהמם וכולם סובבים אותו כאילו שהוא השמש. אושר. בהצלחה אדם.

t r e c o o l

New member
ואוו, היה כ"כ יפה!

באמת שהיה מרגש איך שכולם עלו לבמה ואדם היה מתוק!! אני כ"כ מחכה לבואי!!!

heart1soul

New member
אלוהים ישמור פשוט יש לי דמעות בעיניים

זה היה מרגש ברמות שאי אפשר לאתר, סיכמת את זה כל כך יפה. אדם באמת השמש!! הוא זהר שם בין כולם, אני ראיתי בעיקר אותו ואת המעיל שלו על קריס חחח... היה מדהים, היה מרגש, היה עצוב:(זה היה כל כך יפה כשהוא זרק לקהל את כל התכשטים והכפפה שלו. בהצלחה לאדם שלנו בדרכו החדשה אנחנו ניהיה שם כדי ללוות כל צעד שלו..
אני ברגע אמוציונאלי אז אני אוהבת את כולכככככככן:)

mayarel

New member
חיבוקקקקקקקק ../images/Emo24.gif אוהבת את כולכןןןןןןןןן

אנחנו נ-ה-ד-ר-ו-ת

nini18

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif מתה עלייך ועל

הפורום הזה.
אוהבת את האהבה שיש פה לאדם ובין כל אחת ואחת שפה

mish56

New member
גם לי

מישהוא כתב שאף פעם לא היה כזה סיום של אמריקן איידול,איזו השפעה יש לו ואיך כולם נסחפו עם האביזרים אפילו חברי הלהקה רקדו עם הנוצות
אין מילים ...אוף עד יום שיש???מעניין מה קריסי ואדם ישירו???

nini18

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

איזה מרגש מה שרשמתתתתת אוי אדם כל כך חתיך עם הספורת האהובה עליי והוא לא החליף בגדים. והוא שם את הגופיה ולא הווסט איזה כיף שההופעה האחרונה כזאת מיוחדת...
הולכת לראות את השאר...

nini18

New member
אוי אני פשוט בוכה פה ../images/Emo7.gif איזה מרגש איך הוא

היה במרכז של כולם, אפילו אלו שעלו מאחורי הקלעים היו כל הזמן היו אחריו.. ושאלה כל מה שהיה על הבמה זה היה בשבילו כאילו זרקו את זה לו בהופעה כי עוד לא ראיתי ??? אוי איזה מרגש

nini18

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כן פיצול אישיות אני יודעת אבל אני רואה כמו שידור חי ורושמת כל פעם קטע אחר חחחחחחחחחחחחחחח כרגע אני מעולפת מצחוק הרג אותי איך הוא (אדם) נלחץ כשקריס רצה לזרוק את הג'קט מהבמה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ואז קריס הרגיע אותו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

mayarel

New member
כן זה היה מעולה ../images/Emo6.gif

וגם איך אדם נראה כמו עץ חג המולד חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ומאט התגלגל עליו מצחוק חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

nini18

New member
אוי הוא פשוט היה המלך בטור הזה והוא גם סגר

את הבמה, הוא ירד אחרון. הלב שלי כרגע מתפוצץ מאהבה, פשוט ככה.

למעלה