אמריקן אידול טור-קנזס סיטי,מיזורי

t r e c o o l

New member
../images/Emo41.gifאמריקן אידול טור-קנזס סיטי,מיזורי../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

הופעה מס' 40! עוד 10 הופעות נשארו!!!
ואווואווואוואוואוו אז שרשרו תמונות, סרטונים, ציוצים וכוכוכוכו..
מיי

mokasosex

New member
חח ברור שאדם יעביר כל אחד לצד השני.

איזה יפה הוא , אלוהייייייים *-*

mayarel

New member
הסטרייט הזה בטוח יזכה עכשיו לכמה

בנות נוספות..
ואדם מהמם!!

InbarKiii

New member
קנזסססס../images/Emo23.gif

קנזס, אל תאכזבי :) [למרות שאנדרו אמר שהוא בא להופעה ואני עדיין כועסת עליו אז אני מאחלת שלא יהנה
]

mayarel

New member
למה אדם כתב את זה בטוויטר שלו-

Thank you all for the support. Love overcomes hate. Love has no color. Love has no orientation. All is love. :) היו נגדו שוב הפגנות????

heart1soul

New member
רק אם יש לכם את החוזק הנפשי

זה פשוט נורא, אני כמעט בכיתי... לראות אנשים צעירים כלכך אטומים ומלאי שנאה זה ממש כואב בלב. זה כנראה מה שהיה מחוץ למבנה של ההופעה http://tweetreel.com/?yjzr7

mayarel

New member
את יודעת מה עמבר.. הם לא משנים

אדם משנה. והוא יגרום להרבה יותר אנשים לשנות את דעתם מאשר הם. והומאים צעירים ולסביות צעירות ירגישו טוב יותר לגבי עצמם בזכותו, והסתומים האלה יודעים את זה. FUCK THEM

heart1soul

New member
צודקת ודרך אגב אדם הרגיש המון אהבה אתמול

#godhateshate היה מקום 1 בטוויטר.. וכולם שלחו לו הודעות אהבה עם המשפט הזה אנשים כאלה תמיד יהיו... ואדם יודע שלא לקחת אותם ברצינות.. כי אנשים כאלה פשוט אי אפשר לקחת ברצינות אלא רק לרחם עליהם, שהם הגיעו למצב כלכך עצוב בחיים שלהם שאין להם שום דבר לעשות אלא להפגין נגד בן אדם שלא עשה להם דבר בחיים.

mokasosex

New member
מישהי יודעת איך אני יכולה גם להשתתף בטופיק

#godhateshate אני מנסה ולא מצליחה\:

heart1soul

New member
מה זאת אומרת? את רוצה להפוך את זה לטרנד?

עכשיו זה כבר לא יצליח כי אין המון אנשים שעושים את זה יחד איתך כמו שהיה אתמול .. אבל אם את רוצה את יכולה לכתוב לאדם למברט משהו.. כאילו לעשות לו השב להודעה שלו.. ואז להוסיף את זה כחלק מההודעה

nini18

New member
כאילו בחורות טיפשות ../images/Emo46.gif

אוף עצוב לי שפוגעים בו
. ואת צודקת לגבי מה שרשמת

MIDNIGHT SKY

New member
זה פשוט

ע-ל-ו-ב. "הממ..משעמם לנו. או ! יש לי רעיון ! בואו נפגין נגד אדם למברט" זה פשוט עצוב לראות דברים כאלה. שנאה לא תעזור להם. הבנאדם לא עשה להם כלום,הוא פשוט קצת שונה מהם //= . וטוב,אדם לא צריך להתייחס לזה,והוא לא מתייחס. אני מרחמת על האנשים האלה... GOD HATES HATE

mokasosex

New member
הוא לא שונה מהם הוא טוב מהם.

חוץמזה שלרב המפגינים הכי קשים, מנסים להלחם בנטייה מינית בעצמם . גועעעעעעעעעעעל נפש הם מגעילים אותי ברמות !!

למעלה