אמריקן אידול טור-קנזס סיטי,מיזורי

יואו איזה סתומים. עכשיו אני

שונאת את הזה מאייקרלי. ככה לשנוא ת'יהודים? מה קשור זה לא המדינה שלהם? איזה בני ז#%. עצוב.

מירבי ת

New member
תגידו, שמתם לב בכלל?!../images/Emo7.gif

שהם שונאים אותו לא רק בגלל ההעדפות המיניות שלו , אלא גם בגלל שהוא יהודי? ראיתם את המגן דוד הורוד(אגב - זה הסימן שגייז ענדו בזמן השואה....) שלידו כתוב "זו לא המדינה שלך?"??? זה מזעזע!!!! האנטישמיות הזו , השנאה הזו רק כי הוא לא נוצרי לא מפותח כמוהם..... איך אמר פעם מישהו חכם? כשאבות אבותיהם עוד טיפסו על העצים , אבות אבותינו כבר היו כהנים בבית המקדש. אדם ,אגב , אמר שבגלל שהוא יהודי כל הבולשיט על גיהנום ושריפה לא מעניין אותו בכלל , זו לא מערכת האמונות שלו... נורא.

mayarel

New member
בשואה זה היה משולש ורוד לא מגן דוויד

ושוב שילכו לעזעאזל.. ויש דרכים יפות בהרבה להזמין את אדם לישראל

magenta73

New member
ממש לא אהבתי את המשפט.

הוא גם ממש לא נכון... יהודים לא התפתחו מגזע או זן אחר משאר בני האדם. זו מחשבה לא בריאה. אלוהים שונא שנאה זה בהחלט כיוון נכון יותר.

magenta73

New member
"גאוות היחידה"

זה מה שגרם לה להגיד את הדברים הנוראיים האלה שהיא אמרה. אנחנו צריכים להיות טובים יותר. זה מה שאני אישית חושבת וזה גם מה שאדם אומר. כל הזמן.

מירבי ת

New member
חחח לא תוותרי לי אה? נסיבות מקלות:

אני רק יומיים בארץ אחרי שבוע בפולין בכל מחנות ההשמדה וכו' , ופתאום המגן דוד הזה והטלאי הורוד הזה..... אני מאוד גאה להיות יהודייה , וזה לא סותר את הכבוד שלי לכל אחת מהדתות האחרות. גם לנו לא חסר.... ואנחנו צריכים להיות טובים יותר , תמיד.

magenta73

New member
במיוחד בגלל מה שאנחנו עברנו

אסור לנו. גם אל תשכחי שבגרמניה הנאצית רצחו גם הומוסקסואלים (יחד עם נכים/מפגרים/צוענים וכמובן יהודים). ואני אתאיסטית. יותר מכך אני חושבת שדתות הן הגורם מספר אחד לכל המלחמות והשנאה שיש בעולם, אבל... זה כנראה לא הפורום המתאים להמשיך לפרט על זה
all we need is love

heart1soul

New member
כן זה ידוע שהם שונאים גם יהודים וגם הומואים

יש להם שלטי שנאה שראיתי גם לגבי יהודים.. ובקיצור: הם פשוט אוהבים לשנוא זה רק אומר שהם אנשים עם בעיות רבות.. משהו נוסף מזעזע- שבכמה מקרים בהם מתו חיילים אמריקאים הם הלכו להפגין בהלוויות שלהם וכאילו לפי מה שאני הבנתי חגגו את המוות שלהם.. לא הבנתי כלכך מדוע אבל זה אכן קרה.

mokasosex

New member
אויי לא הבינה על מה את מדברת ושראיתי את זה

ממש התחלתי לבכות הבורות והאטימות של אנשים זה נורא נורא נורא !!!!!!!!! וזה כאילו הם הולכים בעקבות ה'. היו שם שלטים על היהודים עם מגן דוד שזה בעצם גם מכוון לאדם, שזו לא הארץ שלו וכל הקטע על ההומאים. אחחחחחחחחחחח הטימטום שלהם !!!!!!! היה שם אחד חמוד בצד עם השלט של אלוהים אוהבים את ההומואים ואז הוא שם שלט של אלוהים אוהב אותך. והוא צודק אלוהים אוהב את כל בריותיו.

InbarKiii

New member
הרג אותי הוידאו הזה :(

אנשים מטומטמיייים
מקווה שהיו מספיק שיצאו נגדם...

ר ו ח ל י

New member
נורא קשה לראות דבר כזה ../images/Emo7.gif ../images/Emo46.gif

זה כ"כ מזעזע ועצוב! אני מקווה שאדם לא ראה את כל זה והוא רק שמע מאנשים שסיפרו לו שהיו כמה מפגינים. אני אהיה קיצונית ואני אגיד שלאנשים כאלה פשוט לא מגיע לחיות. ואני יודעת שלא צריך לזרוק עליהם זין, אבל זו לא פעם ראשונה שזה קורה ובטח שלא שנייה וזאת הפגנה נגדו. נגדו ומה שהוא מייצג. זה נוראי.

gwini1

New member
כוסאמאשלהם!!!

חולרות! כמה עצוב שיש כאלה אנשים מטומטמים בעולם

nini18

New member
חיוך של מלאך ../images/Emo99.gif איך אפשר

לשנוא דבר כזה?

mayarel

New member
לא שונאים אותו לי

זה בדיוק מה שכל כך מקומם. שונאים נטייה. שונאים סוג של אהבה. שונאים שונות. ניחא לשנוא את אדם. טיפשי. מעיד על חוסר טעם משווע. וכו וכו. אבל לשנוא הומוסקסואליות????????? ושזה יהיה חוקי?????????? את יודעת מה זה אפילו יותר מעצבן. שזה חוקי להפגין נגד הומואים. לא נראה לי שזה חוקי להפגין נגד שחורים או נגד נשים. למה אין חוק נגד הפלייה שאוסר גם הפגנות כאלה????

למעלה