אמריקן אידול טור-קנזס סיטי,מיזורי

nini18

New member
צודקת, וזה צריך להיות.../images/Emo88.gif

הן סתם בחורות בורות, ששונאות את העולם, אני רק לא מבינה איך הן יכולות לקרוא לעצמן מאמינות. איך בנאדם מאמין יש לו כזאת שנאה בלב?

InbarKiii

New member
חחח בקשר לחתימה שלך

'גלמברט 49938' זה המספר של מעריצה..יש רשימה של כולם או משהו כזה.. נרשמים לזה באתר הרישמי של אדם ניראלי..

heart1soul

New member
כלכך נכון..רק כאשר הממשלה וכל מי שלמעלה

יתחילו להתייחס להומואים ולמשפחות של הומואים ולסביות כמשפחות לכל דבר, כלומר יתנו להם זכויות להתחתן, יתנו להם זכויות נורמליות כמו למשפחות סטריטיות לאמץ ילדים- מה שלא קורה עכשיו במקומות רבים... רק אז כנראה יהיה שינוי. יש אנשים שמתייחסים לכך בתור סטיה כי וואלה המדינה שלהם מתייחסת לזה בתור סטיה..ואכן איך לא באה משטרה ומפזרת הפגנות נוראיות כאלה?! אנחנו בשנת 2009 ! זה באמת מקומם..

mokasosex

New member
אוווווווי גאד ../images/Emo99.gif

איך מישו בעל עיניים ואוזניים יכול לשנוא בן אדם כלכך מוכשר, יפה, מדהים, שלא עשה רע לאףאחד !!!!! בורות ואטימות. אין משהו אחר לומר.

t r e c o o l

New member
חחחחחח פחדתי להגיד את זה!!

כריס בקושי מתייחס לאדם..אז דני מנצל את ההזדמנות..חחחחח

InbarKiii

New member
איכ איכ איכ דיי להגיד את זה אבל חחחח

טוב לא ראיתי עדיין אבל קריסססססססססססססססססס מה עובר לך בראש

mayarel

New member
אני לא שפוייה אבל ממש עשה לי רע

לראות את קריס ואדם כל כך רחוקים ... ועוד קריס בסוף מחבק את מאט
יום קשה.

InbarKiii

New member
אז גם אני לא שפויה..

שאני לא יתחיל לספר לך כמה רע זה עושה לי לקרוא שכולם כותבים שהם התרחקו אחרי ההופעה של ה11.8 [אחרי שדרייק היה ושהתחילו כל הטויטים עם דרייק..] זה כבר כמה שבועות קשים עבורי :( [נו זכותי, קראדם השתלטו לי על החיים
]

mayarel

New member
../images/Emo10.gif הכל היום לא הולך

וגם קראדם זה ממש הגזמה פראית
מעניין קודם זה היה נראה שאדם מתרחק ממנו, ועכשיו זה נראה קריס. משהו היה שם.
טוב. לא מתאים. סיפור האגדה הזה נהיה מציאותי מידי פתאום.

InbarKiii

New member
אבל קריס סתם לא מרוכז

כאילו..בהופעות זה יותר- אדם בוהה בקריס, עד שקריס נזכר לשים לב אליו.. בראיונות זה קריס כל היום מדבר על אדם ואדם לא..ועד שהוא מדבר עליו הוא גם מזכיר את אישתו :( ודרייק היה שם
ראית את הודיאו של ההופעה שהוא היה בה? שרואים את אדם עושה לו שלום? ולמה יום רע? :(

mayarel

New member
אבל למה שלקריס יהיה אכפת מדרייק...

הוא היה חמוד מאוד כשהוא דיבר על שניהם עוד לפני שאדם יצא מהארון. לא הגיוני. אני חושבת שמשהו קרה אחרי GMA, מאז לא ראיתי שום דבר חמוד שלהם יותר. ולמה יום קשה.. ילדים הם חמודים אבל כן ממש צריכים כבר מסגרת כי שניהם מחורפנים לגמרי.

InbarKiii

New member
כי אדם פתאום התחיל באמת לדבר על דרייק

להראות שהם רישמיים..יכול להיות שלא נעים לו והוא רוצה להתרחק \: ונו, ההופעה שדרייק היה הייתה 4 ימים אחרי GMA..ומאז..כלום וביום לפני ההופעה ב11 היה להם צילומים בELLE ואז הם עוד דיברו אחד על השני.. חח ומחר כבר יפתרו כל הבעיות

mayarel

New member
כן תודה לאל. אם כי עם הבן זה יהיה בהדרגה

ואני אהיה איתו. וואו. כיתה א'. אני מתרגשת ומרגישה בת 100 יחדיו. ואז מה אם אדם מדבר על דרייק..............................................................אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

heart1soul

New member
אוי זה כלכך מרגש!!! מאחלת חוויות טובות!

והמון הצלחה בכיתה א' !:) ובהמשך כמובן:)

t r e c o o l

New member
אפשר להתנחם בזה שרוב הסיכויים

שאדם יראה את דריק היום, הוא הולך להיות בלוס אנג'לס להקליט, ואח"כ לבלות זמן אכות עם bb דריק ואם יהיה לנו מזל נקבל תמונות

למעלה